Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dbsst napisał(a):zaległe Szpilki jak debe gotuje to nie ma ............... w mieście :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jesu no comment Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jesu no comment hahahhahahaha. nie otwiera mi się Twoja galeryja sis :cool1: Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 http://www.margos01.republika.pl/koce/800/184d.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vectra mi podała linera :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 i widzisz coś najlepszego zrobiła pozbawiając Szpilke kobiecości? :cool1: Quote
anetta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Widzicie te udko?:cool1: http://images22.fotosik.pl/10/9e27d41cee02948f.jpg Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 O matko! :roflt:Jaka szkoda, że to nie zdjęcie z marca, w sam raz na konkurs :evil_lol: (Mam zboczenie zawodowe, łążę po galeriach i poluję na fajne zdjęcia :cool3:). Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Maga100 napisał(a): i widzisz coś najlepszego zrobiła pozbawiając Szpilke kobiecości? :cool1: że nie ma konkurencji :roll: :cool1: bo ta latająca postać to spanielka dziewczyneczka :roll: :evil_lol: anetta napisał(a):Widzicie te udko?:cool1: http://images22.fotosik.pl/10/9e27d41cee02948f.jpg nie ja widze skrzydełko :evil_lol: Jupi napisał(a): rewelka,:loveu: na konkurs ją:cool3: dziękuje Ci kochana :loveu: Behemot napisał(a): O matko! :roflt:Jaka szkoda, że to nie zdjęcie z marca, w sam raz na konkurs :evil_lol: (Mam zboczenie zawodowe, łążę po galeriach i poluję na fajne zdjęcia :cool3:). hahhahahahha zboczona zawodowo normalnie ;) ładny banerek :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ząbki dwa, malutkie ząbki dwaaaaaaaaaaaa... Laaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaa Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dziewczyny zobaczcie jaki straszak znalazłam dla Tztów :diabloti: takie małe cudenko za taka małą kwote a to na wisiorek do kompletu jak znalazł takie taniusie w promocji Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Iza i Avanti napisał(a):O kurna.......... fajny nie jest jeszcze w białym złocie ten w białym biore ja :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):Dziewczyny zobaczcie jaki straszak znalazłam dla Tztów :diabloti: takie małe cudenko za taka małą kwote a to na wisiorek do kompletu jak znalazł takie taniusie w promocji kurde nie mam drobnych :placz: :placz: już bym kupowała :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Co za mina:lol: :lol: :lol: takie zdziwienie:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a): ładny banerek :cool1: A ktio go zrobił, no ktio? A debeściunia! :calus: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj paskudo zegrzyńska :diabloti: Tak mi wpadło do głowy oglądając te marne foty i czytając ludzkie wypociny, że Iza i Avanti nie mają banerka...... Możesz coś z tym zrobić? Przyszłej mamie będzie wesoło :p Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pysiu-Misiu! Kofffffffffffffffam cię, że o mnie pamiętasz ;) Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A Debstka mnie nienawidzi :bigcool:tralalala :bigcool: A te Szpilowe zdjęcia fatalne :shake::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witajcie Milusińskie Debeściaczki :multi: Ojojoj... cudeńko... zaraz muszę TZcika zawołać... coby sobie nie myślał, że na jakąś łatwiznę ze mną może sobie pozwolić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem takie obrączki... to już tylko 5399zl :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a ja bym chciala wszystko z białego złota :) nie lubie zółtego złota:shake: czesc Babusiu:loveu: kiedy impreza zareczynowa:cool3: Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 evaxon napisał(a):a ja bym chciala wszystko z białego złota :) nie lubie zółtego złota:shake: czesc Babusiu:loveu: kiedy impreza zareczynowa:cool3: to zależy kiedy sie oświadczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz ja dałam delikatną aluzje czego oczekuje hahhahahahhaaha ale jestem zabawna Kaśka obrączki są super tylko jak dla mnie troche za tanie one są z tombaku, że takie tanie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kara ona nie może uwierzyć ze leci piłka :evil_lol: czesc PtYSIU co kochasz mnie nad życie :loveu: :eviltong: jak Iza będzie chciała banerek to napewno mi powie nie moge się narzucać :roll: prawda Izo z brzuszkiem :cool3: PIKa nienawidze Cie :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 evaxon napisał(a):a ja bym chciala wszystko z białego złota :) nie lubie zółtego złota:shake: też myślę, że obrązcki z białego złota były by najfajniejsze... facet w złotej obrączce dla mnie wygląda jak idiota :evil_lol: dbsst napisał(a):t Kaśka obrączki są super tylko jak dla mnie troche za tanie one są z tombaku, że takie tanie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurde fakt, tak tanio to tylko podróbka , jeszcze by mi palce zzieleniały :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):to zależy kiedy sie oświadczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz ja dałam delikatną aluzje czego oczekuje hahhahahahhaaha :evil_lol: a ni emozesz tego przyspieszyc i sie sama oswiadczyc??:evil_lol: Quote
Recommended Posts