Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']Sonia miała identyczny kubraczek, o:

Ja to chyba moim taki kupię na spacery ale z rękawami ;) Nie będę musiałam myć milion razy na dzień podłogi :evil_lol: Tylko moim jest w błękicie do twarzy ;) Tak jak mnie:loveu:
Behemot - masz śliczny banerek :loveu: A wiesz że ten psiak w środku do złudzenia przypomina obrys niufa? :loveu: Do tego ta woda....Normalnie zakochałam się :loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:loveu::loveu::loveu:o moja najuroczniejsza szpilkowa
Rany ale sie najadłam słodkości ..............od jutra koniec ze słodyczami .....a może poczekam jeszcze kilka dni z tą dietą:oops:;)

Posted

[quote name='lothia']nie bądź taka sprytna, sąsiadka a Majki jeszcze nie widziałaś:mad:

właśnie chowasz Majeczke przedemną :placz: :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Oj, naogladałam się takich ciuszków, naoglądałam... Bardzo twarzowe...:evil_lol:
Pzdr.

hahahha może chcesz przymierzyć :p

[quote name='madzia18sosnowiec']witamy pączusiowo po dluuuugiej nieobecnosci :buzi:

debe widze, ze na pistacjowe kolory sie przerzucilas :evil_lol:

no witamy witamy mojego kwiatuszka :loveu:

wiesz lubie pastele ;)

[quote name='Pysia']Ja to chyba moim taki kupię na spacery ale z rękawami ;) Nie będę musiałam myć milion razy na dzień podłogi :evil_lol: Tylko moim jest w błękicie do twarzy ;) Tak jak mnie:loveu:
Behemot - masz śliczny banerek :loveu: A wiesz że ten psiak w środku do złudzenia przypomina obrys niufa? :loveu: Do tego ta woda....Normalnie zakochałam się :loveu:

hahahhahahhahahha juz sobie wyobrażam sobie niufy w pistacjach :cool1:

banerek zaiście PIEKNY :loveu:

[quote name='PIKA']No dobra to gdzie foty ubranej Szpili ? :roll:

później :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']
:loveu::loveu::loveu:o moja najuroczniejsza szpilkowa
Rany ale sie najadłam słodkości ..............od jutra koniec ze słodyczami .....a może poczekam jeszcze kilka dni z tą dietą:oops:;)

a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+

+-te zna-k+i to mój +T++Z+++

Posted

[quote name='dbsst']

+-te zna-k+i to mój +T++Z+++:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/

Jest kurturarny:evil_lol: , mój mi tylko krzyżyk z prawej górnej naciska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a oto nowa moda budząca uznanie na moim osiedlu (no może z uznaniem to przesadziłam zaciekawienie i kręcenie głową co najwyzej budzi ;))

postaram sie wstawić zdjęcia Szpili w ciuchu :cool1:

Coś wiem o tym kręceniu głową i zainteresowaniu ciuchem :diabloti: I napewno nie zapomnę chłopaka jadącego na rowerze, który sie na łaciatą zagapił i wjechał w barierke na moście :crazyeye: A ja bezczelnie rechotałam, w tym wypadku po prostu nie mogłam się powstrzymać :lol: Teraz jest luty więc ludzie mogą patrzeć pod kątem zima-ubranko, łaciata była ciachnięta końcem kwietnia - pogoda piękna, a tu jakaś smarkata spaceruje z kropkiem poubieranym w dziwne stroje :shake: Powariowali czy coo :shake:

Zdjęcia Szpili w ciuchu mile widziane :razz:

Co do zdjęć - ta to ma dobrze :razz:

Posted

dbsst napisał(a):
dzięki zawszona dzis miała zmiany sąsiadów pod oknem boja sie ze sie rozbierze i ja kontroluja przez okno balkonowe :razz: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha dobre dobre - zatrudniłaś stróżów/stróży? :hmmmm: na etaciq :lol:

dbsst napisał(a):

hahahahah TZ Cieć chciał przypomnieć że też istnieje na dogo :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Hahaha :grin: Ty mu tak poznakuj, jak swoje rozliczenia robi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/
hahahahahaha słabo :shake:
on mi stale dokucza dzień w dzień :diabloti:

[quote name='bonita']Jest kurturarny:evil_lol: , mój mi tylko krzyżyk z prawej górnej naciska
hahahahhaha mój czesto back space :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Coś wiem o tym kręceniu głową i zainteresowaniu ciuchem I napewno nie zapomnę chłopaka jadącego na rowerze, który sie na łaciatą zagapił i wjechał w barierke na moście A ja bezczelnie rechotałam, w tym wypadku po prostu nie mogłam się powstrzymać Teraz jest luty więc ludzie mogą patrzeć pod kątem zima-ubranko, łaciata była ciachnięta końcem kwietnia - pogoda piękna, a tu jakaś smarkata spaceruje z kropkiem poubieranym w dziwne stroje Powariowali czy coo

hahahhahahahaa

Zdjęcia Szpili w ciuchu mile widziane :razz:

Co do zdjęć - ta to ma dobrze

dzis dwie dzieczynki doszły do wniosku ze słodki pies fajne ubranko ale lepsze było by RÓŻOWE :p

[quote name='malawaszka']hahaha dobre dobre - zatrudniłaś stróżów/stróży? na etaciq

hahahahah TZ Cieć chciał przypomnieć że też istnieje na dogo

jego istnienie jest stałe i nie kończące się :eviltong: :evil_lol:
dzis miałam raport znowu ile to czasu pies siedzial ile to sasiadka go pilnowała i ile sasiad

były tez odwiedziny sąsiadów i zapytanie kiedy zdjęcie szew :evil_lol:
lubie mój blok :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']ja tez lubiem

a co biedaczek z przejedzenia na klawiature ci sie zwalił :evil_lol:
hahahhaha jakby MAUPA :roll: :evil_lol: :eviltong:
[quote name='paula_z']Hahaha :grin: Ty mu tak poznakuj, jak swoje rozliczenia robi :evil_lol:
lepiej nie :shake: :evil_lol:
[quote name='malawaszka']buuuahahahhahah :roflt:
HA HA HA

[quote name='evaxon']hehehe
witam babciu:loveu: witam tzcie babci:evil_lol:
cheloł :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Doberek! Całuski dla Szpilastej doopki!

własnie ma całuski od TZa :roll: :loveu:

[quote name='Wyjątek']Witamy!!!:multi:

witam :multi:

Posted

dzis dwie dzieczynki doszły do wniosku ze słodki pies fajne ubranko ale lepsze było by RÓŻOWE :p

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miały racje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

ale ma zamulone oczka

bo to ZAMUŁKA ;)

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miały racje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahhahaha :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']A no przecież. I oczojebna różowa kokarda na czubku :-P

hahahha bowsko by bylo :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']zdjęcia mega kiepskiej jakości no ale cóż :p

oto kilka Szpilek :eviltong:

Ja mam zawsze kiepskiej jakości i nie przejmuję się :eviltong:
Kup Szpili różowe ubranko :modla::modla::modla: Takie naprawdę różowe ;) Marzę o tym aby ją w takim na focie zobaczyć :diabloti:
A tak w ogóle to Szpila robi takie same obłędne ślipia jak Zmorka....

Posted

[quote name='paula_z']
:loveu: Rozbrajajaca minka rekonwalescentki :D

Koffana Szpiluchna:loveu:
Wiesz Debe:cool3: , też uważam że różowe ubrnko byłoby lepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: