Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Behemot']Sonia miała identyczny kubraczek, o: Ja to chyba moim taki kupię na spacery ale z rękawami ;) Nie będę musiałam myć milion razy na dzień podłogi :evil_lol: Tylko moim jest w błękicie do twarzy ;) Tak jak mnie:loveu: Behemot - masz śliczny banerek :loveu: A wiesz że ten psiak w środku do złudzenia przypomina obrys niufa? :loveu: Do tego ta woda....Normalnie zakochałam się :loveu: Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No dobra to gdzie foty ubranej Szpili ? :roll: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :loveu::loveu::loveu:o moja najuroczniejsza szpilkowa Rany ale sie najadłam słodkości ..............od jutra koniec ze słodyczami .....a może poczekam jeszcze kilka dni z tą dietą:oops:;) Quote
dbsst Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='lothia']nie bądź taka sprytna, sąsiadka a Majki jeszcze nie widziałaś:mad: właśnie chowasz Majeczke przedemną :placz: :diabloti: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Oj, naogladałam się takich ciuszków, naoglądałam... Bardzo twarzowe...:evil_lol: Pzdr. hahahha może chcesz przymierzyć :p [quote name='madzia18sosnowiec']witamy pączusiowo po dluuuugiej nieobecnosci :buzi: debe widze, ze na pistacjowe kolory sie przerzucilas :evil_lol: no witamy witamy mojego kwiatuszka :loveu: wiesz lubie pastele ;) [quote name='Pysia']Ja to chyba moim taki kupię na spacery ale z rękawami ;) Nie będę musiałam myć milion razy na dzień podłogi :evil_lol: Tylko moim jest w błękicie do twarzy ;) Tak jak mnie:loveu: Behemot - masz śliczny banerek :loveu: A wiesz że ten psiak w środku do złudzenia przypomina obrys niufa? :loveu: Do tego ta woda....Normalnie zakochałam się :loveu: hahahhahahhahahha juz sobie wyobrażam sobie niufy w pistacjach :cool1: banerek zaiście PIEKNY :loveu: [quote name='PIKA']No dobra to gdzie foty ubranej Szpili ? :roll: później :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu::loveu::loveu:o moja najuroczniejsza szpilkowa Rany ale sie najadłam słodkości ..............od jutra koniec ze słodyczami .....a może poczekam jeszcze kilka dni z tą dietą:oops:;) a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+ +-te zna-k+i to mój +T++Z+++ Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='dbsst'] a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+ +-te zna-k+i to mój +T++Z+++:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/ Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/ Jest kurturarny:evil_lol: , mój mi tylko krzyżyk z prawej górnej naciska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='dbsst']a oto nowa moda budząca uznanie na moim osiedlu (no może z uznaniem to przesadziłam zaciekawienie i kręcenie głową co najwyzej budzi ;)) postaram sie wstawić zdjęcia Szpili w ciuchu :cool1: Coś wiem o tym kręceniu głową i zainteresowaniu ciuchem :diabloti: I napewno nie zapomnę chłopaka jadącego na rowerze, który sie na łaciatą zagapił i wjechał w barierke na moście :crazyeye: A ja bezczelnie rechotałam, w tym wypadku po prostu nie mogłam się powstrzymać :lol: Teraz jest luty więc ludzie mogą patrzeć pod kątem zima-ubranko, łaciata była ciachnięta końcem kwietnia - pogoda piękna, a tu jakaś smarkata spaceruje z kropkiem poubieranym w dziwne stroje :shake: Powariowali czy coo :shake: Zdjęcia Szpili w ciuchu mile widziane :razz: Co do zdjęć - ta to ma dobrze :razz: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dbsst napisał(a):dzięki zawszona dzis miała zmiany sąsiadów pod oknem boja sie ze sie rozbierze i ja kontroluja przez okno balkonowe :razz: :evil_lol: :evil_lol: hahaha dobre dobre - zatrudniłaś stróżów/stróży? :hmmmm: na etaciq :lol: dbsst napisał(a):a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+ +-te zna-k+i to mój +T++Z+++ hahahahah TZ Cieć chciał przypomnieć że też istnieje na dogo :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dbsst napisał(a):wiesz lubie pastele ;) ja tez lubiem :eviltong: dbsst napisał(a): a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+ +-te zna-k+i to mój +T++Z+++ a co biedaczek z przejedzenia na klawiature ci sie zwalił :evil_lol: Quote
Paula Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dbsst napisał(a):a ja ty+l-k+o dwa poc-zu+-sie zjadłam-+ +-te zna-k+i to mój +T++Z+++ Hahaha :grin: Ty mu tak poznakuj, jak swoje rozliczenia robi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 paula_z napisał(a):Hahaha :grin: Ty mu tak poznakuj, jak swoje rozliczenia robi :evil_lol: buuuahahahhahah :roflt: Quote
e.v.a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hehehe witam babciu:loveu: witam tzcie babci:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Doberek! Całuski dla Szpilastej doopki! Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co tak słabo ........dlaczego TZ rusza klawisze +i-:crazyeye:/ szwagierka sie pyta:evil_lol:/ hahahahahaha słabo :shake: on mi stale dokucza dzień w dzień :diabloti: [quote name='bonita']Jest kurturarny:evil_lol: , mój mi tylko krzyżyk z prawej górnej naciska hahahahhaha mój czesto back space :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Coś wiem o tym kręceniu głową i zainteresowaniu ciuchem I napewno nie zapomnę chłopaka jadącego na rowerze, który sie na łaciatą zagapił i wjechał w barierke na moście A ja bezczelnie rechotałam, w tym wypadku po prostu nie mogłam się powstrzymać Teraz jest luty więc ludzie mogą patrzeć pod kątem zima-ubranko, łaciata była ciachnięta końcem kwietnia - pogoda piękna, a tu jakaś smarkata spaceruje z kropkiem poubieranym w dziwne stroje Powariowali czy coo hahahhahahahaa Zdjęcia Szpili w ciuchu mile widziane :razz: Co do zdjęć - ta to ma dobrze dzis dwie dzieczynki doszły do wniosku ze słodki pies fajne ubranko ale lepsze było by RÓŻOWE :p [quote name='malawaszka']hahaha dobre dobre - zatrudniłaś stróżów/stróży? na etaciq hahahahah TZ Cieć chciał przypomnieć że też istnieje na dogo jego istnienie jest stałe i nie kończące się :eviltong: :evil_lol: dzis miałam raport znowu ile to czasu pies siedzial ile to sasiadka go pilnowała i ile sasiad były tez odwiedziny sąsiadów i zapytanie kiedy zdjęcie szew :evil_lol: lubie mój blok :loveu: [quote name='madzia18sosnowiec']ja tez lubiem a co biedaczek z przejedzenia na klawiature ci sie zwalił :evil_lol: hahahhaha jakby MAUPA :roll: :evil_lol: :eviltong: [quote name='paula_z']Hahaha :grin: Ty mu tak poznakuj, jak swoje rozliczenia robi :evil_lol: lepiej nie :shake: :evil_lol: [quote name='malawaszka']buuuahahahhahah :roflt: HA HA HA [quote name='evaxon']hehehe witam babciu:loveu: witam tzcie babci:evil_lol: cheloł :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Doberek! Całuski dla Szpilastej doopki! własnie ma całuski od TZa :roll: :loveu: [quote name='Wyjątek']Witamy!!!:multi: witam :multi: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a teraz już w zasadzie spadam a tu prosze zajrzec i zalicytowac ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3407956#post3407956 Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dzis dwie dzieczynki doszły do wniosku ze słodki pies fajne ubranko ale lepsze było by RÓŻOWE :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miały racje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):dzis dwie dzieczynki doszły do wniosku ze słodki pies fajne ubranko ale lepsze było by RÓŻOWE :pA no przecież. I oczojebna różowa kokarda na czubku :-P Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Agga'] ale ma zamulone oczka bo to ZAMUŁKA ;) [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miały racje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahhahaha :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']A no przecież. I oczojebna różowa kokarda na czubku :-P hahahha bowsko by bylo :loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 zdjęcia mega kiepskiej jakości no ale cóż :p oto kilka Szpilek :eviltong: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']zdjęcia mega kiepskiej jakości no ale cóż :p oto kilka Szpilek :eviltong: Ja mam zawsze kiepskiej jakości i nie przejmuję się :eviltong: Kup Szpili różowe ubranko :modla::modla::modla: Takie naprawdę różowe ;) Marzę o tym aby ją w takim na focie zobaczyć :diabloti: A tak w ogóle to Szpila robi takie same obłędne ślipia jak Zmorka.... Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :loveu: Rozbrajajaca minka rekonwalescentki :D Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: Rozbrajajaca minka rekonwalescentki :D Koffana Szpiluchna:loveu: Wiesz Debe:cool3: , też uważam że różowe ubrnko byłoby lepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts