dbsst Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek! Dbsst! Zdjęcia jak zwykle powalające... Aż mnie ze stołka zrzuciło! turbulencje miałaś na stołku :evil_lol: czesc Izo :loveu: miło Cie gościć śakoś się wybieram do Ciebie i dojść nie moge :roll: :oops: wybaczysz :cool3: [quote name='Patka']rzeknę tak potwornie Wam zazdroszczę Lil już tez jest w klubie bezmacicznych ;) środa to tobry dzień na pobranie narządów rodnych na gulasz. Już za tydzień Lil będzie jak Lil z przed :roll: :evil_lol: trzymajcie się ciepluszko jesteśmy z Wami i waszymi szwami ;) [quote name='madzia i medor']Szpiluchna, a co Ty się tak przed chopami rozbira, co:cool3: :cool3: bo ona jest ekshibicjonistka nimfomanka i neurotyczka :evil_lol: czyli zboczona ma to po babci :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 siema babcia:razz: ja to bym sobie jakies zdjecia Szpilodroma poogladala:siara: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dbsst! Podmienilaś Szpile!!! gdzie jej śliczne mieśnie i pokazujące się żeberka w ruchu?:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hej! Czesc dziewczynki:loveu:Jak sie czuje Szpilunia?;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 cześć :loveu: ... Skaczmy w górę jak kangury :cool3: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dbsst napisał(a): bo ona jest ekshibicjonistka nimfomanka i neurotyczka :evil_lol: czyli zboczona ma to po babci :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Toż zapisz ją, nie wiem, do jakiegoś stowarzyszenia moherowych beretów, czy cu, może dziewczynę jeszcze naprowadzą na właściwą drogę:diabloti: Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witajcie :) Fotki wygibasów na śniegu sjuper :) Quote
dbsst Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 czesc ja przelotem wczorajsza Szpilka :loveu: :loveu: :loveu: no to spadam pa Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale fafle jej lotają ......ha, ha Debe Już odleciałaś? Pa, pa miłych lotów;) Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: rob czesciej takie przeloty:evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 uuulalalalaa co piła, że taka wczorajsza??? :evil_lol: Quote
Paula Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: To kiedy specerek z Maksiem? :cool3: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ciebie do siebie nie zapraszam :evil_lol: Ale ma coś dla Ciebie :evil_lol: Teraz mnie mozesz nienawidzić :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Łapki w przód, łapki w tył... Buziaki dla Was dziewczyny! Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Piękna Szpilka, szkoda, że nie jest już psem :shake: A ona na pewno chciała zostać mamą, w ogóle nie pomyslałaś o tym, że aby suka była zdrowa powinna miec szczeniaki :placz: Już się nie będę z tobą kolegowac :shake: :diabloti: :diabloti: Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ale to nie ona jest zboczona no nie Ale sie dała! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :multi::multi::multi:cześć sis to ja Twoja piękna:evil_lol:koffana:loveu:grzeczna:razz:siostra bliźniaczka:p Quote
Jupi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jaka ona piękna:loveu: ma śliczniutki pysio:lol: super zabawka:cool3: muszę taką znależć moim psiurom, wygląda na w miarę mocną, tzn nie na jeden raz jak wiekszośc dla moich chłopaków:evil_lol: i wygodna do aportowania i przeciągania:lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dominika wpadnij do mnie :diabloti: Wstawiłam 3 foty :eviltong: Fakt że nie mam takiej lufy ale za to chęci wielkie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 czesc Babciu:multi: wpadnij tez do nas:cool3: u nas wiecej niz 3 i gratisowy letni filmek:evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Toż zapisz ją, nie wiem, do jakiegoś stowarzyszenia moherowych beretów, czy cu, może dziewczynę jeszcze naprowadzą na właściwą drogę czyli ze goła i w bedecie będzie mykać :evil_lol: bonita napisał(a):Witajcie Fotki wygibasów na śniegu sjuper :) thx bejbe :evil_lol: bonita napisał(a):Ale fafle jej lotają ......ha, ha Debe Już odleciałaś? Pa, pa miłych lotów hahah odleciałam ale jestem ;) bo to falafel jest to jej fafla latają evaxon napisał(a): rob czesciej takie przeloty czyli, że braknie Ci przeciągów :lol: malawaszka napisał(a): uuulalalalaa co piła, że taka wczorajsza??? sok z grefiuta :evil_lol: paula_z napisał(a): To kiedy specerek z Maksiem? wakacje ............... PIKA napisał(a):Ciebie do siebie nie zapraszam Ale ma coś dla Ciebie Teraz mnie mozesz nienawidzić NIENAWIDZE CIĘ Iza i Avanti napisał(a): Łapki w przód, łapki w tył... Buziaki dla Was dziewczyny! ogon w bok ;) buziaki :buzi: Maga100 napisał(a):Piękna Szpilka, szkoda, że nie jest już psem A ona na pewno chciała zostać mamą, w ogóle nie pomyslałaś o tym, że aby suka była zdrowa powinna miec szczeniaki Już się nie będę z tobą kolegowac jestem wzruszoną Twoja troską o mojego psa :loveu: czuje sie podle :placz: czuje swój błąd czuje się zle pozbawiłam moja kobiete mozliwosci sprawdzenia sie jako matka żona i kochanka odbierzcie mi psa :placz: anetta napisał(a):Ale sie dała! nie dała siła ja wzieli siła i nie leczona anginą ;) Alicjarydzewska napisał(a):cześć sis to ja Twoja piękna koffanagrzeczna siostra bliźniaczka czesc sis ala M.A.G.A Jupi napisał(a): jaka ona piękna ma śliczniutki pysio super zabawka muszę taką znależć moim psiurom, wygląda na w miarę mocną, tzn nie na jeden raz jak wiekszośc dla moich chłopaków i wygodna do aportowania i przeciągania no nie zgorsza ;) po mnie ma taki pysio :evil_lol: zabawka git tylk ze zostala chwilowo zgubiona na szczecie ja i moj psi nos odkopalismy ja ze sniegu na mojego psa nie moge liczyc ;0 Pysia napisał(a):Dominika wpadnij do mnie Wstawiłam 3 foty Fakt że nie mam takiej lufy ale za to chęci wielkie widzialam ale nie odpisalam :cool1: evaxon napisał(a):czesc Babciu wpadnij tez do nas u nas wiecej niz 3 i gratisowy letni filmek do Was jeszcze nie wpadłam :cool1: PIKA napisał(a):Dominika nienawidź mnie nienawidze Cię PIKA napisał(a): Ratuuunkuuuu bardzo PIKA napisał(a): Juz Cie nie będe dręczyc jeszcze bardziej Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 zaległe Szpilki jak debe gotuje to nie ma ............... w mieście :evil_lol: Quote
Recommended Posts