Paula Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :mdleje: Cudna Szpilka II :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej, to znowu ja po dłuższej nieobecności. Szpilka II urzekła mnie swoim spojrzeniem. To co? Juz wszystko jasne/ Będzie ta Szpilka II u Debe? Ale byście mieli wesoło... Pzdr. Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 PIKA napisał(a):Zalatwić Ci taką sesje? :evil_lol: Tylko uprzedzam, ze mnie potem znienawidzisz :evil_lol:a czemu mialabym znienawidzić? :diabloti: haaalo Dominika, przyznaj sie gdzie wsiaklaś ze Cię nie ma :mad: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Gosiek']a czemu mialabym znienawidzić? :diabloti: haaalo Dominika, przyznaj sie gdzie wsiaklaś ze Cię nie ma :mad:;)sis namawia TZta:p Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czesć palająca nienawiścią Dominiko :diabloti: Gosiek napisał(a):a czemu mialabym znienawidzić? :diabloti: a temu samemu co Debestka :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 PIKA napisał(a):a temu samemu co Debestka :diabloti:i tam - kocham, uwielbiam i ubóstwiam szczeniaki ale...... wiem ze Axio mi wystarczy :p wiec spoko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)sis namawia TZta:p ulalalaaa ino żeby z tego ludzkich szczeniąt nie było :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :o to bedzie szpilcia i igielka :):):):):):):) ale fajnie 2 doopeczki :):):) Quote
dbsst Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 padam ze zmęczenia mam zarąbiście dużo roboty :shake: co do Mumineczka to nie będzie jej u mnie na bank. Ale pomarzyć zawsze można ;) jest przepiękna i szczerze zazdroszcze właścicielą jej no cóż takie życie Szpilka jeszcze nie będzie miała siostrzyczki :( Szpilka ma wyjete szwy niestety nie obeszło się bez przygód......:-( ale nie chce o tym gadac ma wyjete i czuje sie good to najważniejsze a oto Muminek :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: reszta zdjęc u Korony Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 dobrze że ze Szpilą już ok!!!!! mam nadzieję, że te przygody nie były bardzo stresujące :calus: Quote
dbsst Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):dobrze że ze Szpilą już ok!!!!! mam nadzieję, że te przygody nie były bardzo stresujące :calus: TZ wziął je na siebie na szczęście :shake: dobra spadam papapapa Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Eee Szpila jest juz jak nowa, zaraz na bieganko polecicie :razz: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej wyrodna córko nie przemęczaj się ;) Praca nie zając - nie ucieknie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :loveu::loveu::loveu:wycałuj moją Szpileczkę sistersko Quote
Jupi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ucałować proszę ten słodki nosek:loveu: boziu jaki boski:loveu: Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Szpila po sterylce kurka wodna ja zabiegana nie doczytałam wcześniejbuziaki i przytulaski dla pacjentki mojej kofanej Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A Ty gdzie się panoszysz dziewico orleańska? :mad: Do swojej galerii porządki robić i to juz!! :mad: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Jupi'] ucałować proszę ten słodki nosek:loveu: boziu jaki boski:loveu: jestem do granic możliwośc przygnebiona brakiem Muminka w moim stadzie :shake: [quote name='agabass']Szpila po sterylce kurka wodna ja zabiegana nie doczytałam wcześniejbuziaki i przytulaski dla pacjentki mojej kofanej :lol: :lol: [quote name='Pysia']A Ty gdzie się panoszysz dziewico orleańska? :mad: Do swojej galerii porządki robić i to juz!! :mad: :evil_lol: ja dziewica wsiąkłam praca nie zając to prawda praca to bagno bo wciąga :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Cześć Szpiluchne:loveu: :loveu: hej a oto pierwsze biegania Szpilki i z jej kolegą Fartem co ma pod ogonem istny silnik odrzutowy :evil_lol: Szpilka przy nim jest wolna i ociężała jak gruba berta :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 a tak prawdziwy mężczyzna rozbiera pseudopsa :diabloti: :evil_lol: ej mała ale masz balony :evil_lol: i golas Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hahahahaha a co Szpila taka szczęśliwa ?? HĘ ;) cześć Dominisiu Quote
Recommended Posts