Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mega VEGA !!!!! Cudna ON-ka na trzech łapkach!!! Tę przepiękną sunię wypatrzyłam na zbiorczym wątku On-ków z Palucha! Jest wspaniała, dostojna i przepiękna! Niestety nie ma przedniej łapki co praktycznie sprawia, że jej adopcja zmniejsza się do 10-15 %. Sami wiecie jacy są ludzie... Dla nich posiadanie kalekiego psa, a już nie daj boże z WIDOCZNYM kalectwem to wstyd jak beret! Co z tego, że jest piękny i wartościowy, ale to zawsze kaleka.... W schronisku każdy kto przechodzi obok jej boksu (nr Pl IV) zachwyca się jej urodą do momentu kiedy Vega wstaje.... Już słyszę komentarze: "...eee nie ma łapy, po co nam kaleki pies..." i odchodzą. Vega zostaje i czeka na drugą szansę.... Gdy "druga szansa" się zbliża do boksu reaguje tak samo....... Tylko spójrzcie na tę piękność: Vega jest przepiękną młodą, ok. 3-letnią suczką rasy owczarek niemiecki długowłosy. W klatce ujada na ludzi i sprawia groźne wrażenie. W bezpośrednim kontakcie jest jednak bardzo przyjazna. Prawdopodobnie była kiedyś szkolona - ładnie reaguje na niektóre komendy. Mimo braku przedniej łapy jest bardzo aktywna, lubi ruch i spacerki. Sunia może zamieszkać w domu lub na podwórku. Doskonale sprawdzi się w roli stróża. Pamiętajcie, że... a schronisko to dla każdego psa straszne miejsce.... Kontakt w sprawie adopcji Veguni: mail: j.zylkowska@poczta.onet.pl tel. 0-608-088-298 Bardzo prosimy o pomoc w zrobieniu ogłoszeń!!!! :modla::modla::modla: Allegro w wykonaniu Cekinki13 :Rose:: Przepiękna, młoda ONka na trzech łapkach! (537521931) - Aukcje internetowe Allegro Allegratka: Przepiękna, młoda ONka na trzech łapkach! Ogłoszenia: schronisko24.pl petsy.pl adopcjepsow.org 4lapy.pl cfeanimal.pl animalia.pl adopcje.org.pl eoferty.com.pl Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 rezerwacja na zdjęcia :eviltong: Quote
Asior Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dif.. napisz do AisaK..ona nam pomaga w szukaniu domu w niemczach dla takich psiaków , które nie mają szans na adopcje w polsce... To dobermania fundacja, ale zabierali już z naszego schronu kilka nie onków w tym jednego kundelka bez łapy.. Znalazł przecudny domek w niemczech... Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='APSA']Telefon 608 088 298 ;-) . Już poprawione! :evil_lol: [quote name='Asior']Dif.. napisz do AisaK..ona nam pomaga w szukaniu domu w niemczach dla takich psiaków , które nie mają szans na adopcje w polsce... To dobermania fundacja, ale zabierali już z naszego schronu kilka nie onków w tym jednego kundelka bez łapy.. Znalazł przecudny domek w niemczech... Pewnie, że napiszę..... Dzięki! Ale najpierw może poszukajmy w Polsce, ok? Vega jest tak piękna, że przy odpowiedniej reklamie powinna szybko znaleźć chatę. Chociaż ta jej łapa, a właściwie jej brak.... :shake: Qrcze... jeszcze raz napiszę (nudna jestem) - gdyby to ode mnie zależało już grzałaby tyłek na moim podwórku :placz:! Cudna jest po prostu!! Quote
red Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jest urocza.... w końcu znajdzie się ktoś, komu nie będzie przeszkadzać brak u niej łapki. Quote
lunarmermaid Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Boże jakie cudo!!!:loveu: Nawet bez łapki jest piękna!!! Quote
Becia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 nasza trzyłapka z Orzechowców ostatnio domek znalazła to może i jej sie poszczęści......:lol:.....fakt, piękna jest......:loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 lunarmermaid napisał(a):Boże jakie cudo!!!:loveu: Nawet bez łapki jest piękna!!! Prawda?! :loveu: Śliczna jest.....:multi: Beciulek!! W jaki sposób "wasz" psiak znalazł dom? Pytam, bo wiem, że ludzie w schronach średnio interesują się kalekami.... Był ogłaszny? Vega powinna trafić w naprawdę DOBRE RĘCE, bo nie dość, że nie ma łapy o jeszcze najprawdopodobniej jest zagrożona dysplazją, jak większość ON-ków. Wiem, że nie ma reguły, ale lepiej na zimne dmuchać....:roll: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kto nam pomoże w alllegro i ogłoszeniach??!!!! :modla::modla::modla: Quote
Cekinka13* Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja mogę zrobić alegratkę i allegro. Tylko proszę o tekst do ogłoszeń :cool3: Quote
Asior Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja tyeż zrobię allegro im więcej tym lepiej,... tylko proszę o tekst i zdjęcia... Quote
morisowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Vega jest cudna, zna na żywo :loveu: A tak straszy, że się z Apsą sporo zbierałyśmy do pierwszego spaceru :p Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 morisowa napisał(a):Vega jest cudna, zna na żywo :loveu: A tak straszy, że się z Apsą sporo zbierałyśmy do pierwszego spaceru :p Ale w końcu Wam się udało!!! :evil_lol: A jaki według Was ma charakter? Wszelkie informacje są nam potrzebne do ogłoszeń i allegro... Piszcie, dziewczyny!!!! Ja o Vedze praktycznie nie wiem NIC.... tylko się w niej zakochałam!!! :iloveyou: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Cekinka i Asior! Jak tylko dacie radę z ogłoszeniami to dawajcie linki - wkleję na pierwszą stronę! I oczywiście wielkie dzięki dla Was! :Rose::buzi: Quote
Hotel KADIF Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dziewczątka... :p Jak ogłoszenia i alle..? Dacie radę? Piszcie, bo jak nie macie czasu to lecę żebrać dalej..... :mad::evil_lol: Quote
Asior Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Cekinka13* napisał(a):A jest tekst do ogłoszeń? :cool3: przychylam się do prośby Cekinki :) nie potrafie pięknie tworzyć tekstów :p Quote
Hotel KADIF Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Jest: "Trzyłapka Vega czeka na dom w schronisku na Paluchu" :evil_lol: he..he.... Musimy mieć więcej info o niej. Na razie wiemy tylko, że jest młoda i w schronie siedzi półtora roku. Czekamy na wolontariat paluchowy!!! :razz: Quote
anovip1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Cudna, piękna oneczka :loveu: Ludzie niestety są okrutni. Miejmy nadzieję ,że jakiś porządny człowiek się znajdzie i Vegunia wpadnie jemu w oko. Quote
Recommended Posts