Becia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='AdaK']Vega w górę. Melduję się nieco późno na wątku i zabieram się do pracy - robienia ogłoszeń dla Vegi.[/quote] Witaj AdaK - to przeze mnie masz tę robotę....:eviltong::evil_lol:...ale mam nadzieje że ci pasi.....:razz: Quote
wanda szostek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czyli AdaK zajęła się ogłoszeniami. Wklejcie je na pierwszą stronę, to coś potem może uzupełnię. Quote
Hotel KADIF Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='becia66']Witaj AdaK - to przeze mnie masz tę robotę....:eviltong::evil_lol:...ale mam nadzieje że ci pasi.....:razz: Hłe ... hłe...!!! To prawda! ;) Jeszcze poprosiłam Adę o ogłoszenia dla Norki, bo siedzi u mnie 5 miechów a zero telefonu w jej sprawie. W końcu ją wywalę na ulicę, niech idzie w świat! Ale musiałaby sie jakoś pozbyć chipa i wypisać się z bazy! ;):evil_lol: Wanduś! Jak tylko Ada zrobi ogłoszenia to wkleje na pierwszą. Zawsze tak robię, jest wtedy przejrzyście. APSA! Nikt się nie zgłosił w sprawie adopcji Vegi? Rozesłałam info wśród znajomych a znajomi wśród znajomych .... A ten kolega Vegi to skąd się wziął? "Świeży" pies w schronie? Quote
_ogonek_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dzięki becia za robotę :evil_lol: to przeze mnie masz tę robotę....:eviltong::evil_lol:...ale mam nadzieje że ci pasi.....:razz: Pasi czemu by nie :razz: Quote
_ogonek_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dobra mega Vega ma ogłoszenia: schronisko24.pl petsy.pl adopcjepsow.org 4lapy.pl cfeanimal.pl animalia.pl adopcje.org.pl eoferty.com.pl Na razie tyle. ;) Quote
APSA Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 DIF napisał(a):Nikt się nie zgłosił w sprawie adopcji Vegi? Rozesłałam info wśród znajomych a znajomi wśród znajomych .... A ten kolega Vegi to skąd się wziął? "Świeży" pies w schronie? Na razie nic. O nowym koledze nic nie wiem, nie było czasu zająć się kolejnym 'nowym' psem. AdaK, dzięki! Quote
_ogonek_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Co tu tak cicho? Mam coś wenę dotyczącą Vegi zaczyna mi się rodzić coś w głowie.... Może będzie coś z z tego :lol: Quote
_ogonek_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Halo?! Czy nikt nie widzi dużej Vegi? :-( Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 W górę... Dlaczego tu tak cicho? :-( Quote
Becia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 AdaK napisał(a):Co tu tak cicho? Mam coś wenę dotyczącą Vegi zaczyna mi się rodzić coś w głowie.... Może będzie coś z z tego :lol: I urodziło sie coś już czy nadal męczarnie....:eviltong::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nic się nie urodziło :evil_lol::evil_lol: Niestety :angryy: Quote
wanda szostek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Może próbować ja wyciągnąć na DT, ale jej adopcja zawsze to wielka niepewność. Quote
Hotel KADIF Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ada!! Wielkie dzięki za ogłoszenia! Zaraz przeklejam. Sorki, że tak rzadko zaglądam do Vegi, ale w ogóle rzadko bywam teraz na dogo. DT dla Vegi byłby super, ale tak jak mówi Wanda-jej adopcja to wielka niewiadoma. Jest ryzyko, że może nie być wyadoptowana. Jedyną jej szansą jest reklama, czyli ogłaszanie, ogłaszanie i jeszcze raz ogłaszanie. Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wydaje mi się, że na ogłaszaniu jeszze bardziej możnaby się skupić w rejonie woj. mazowieckiego. A czy hotelik może u wiosny? Quote
APSA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jest jedna zainteresowana osoba :) Oczywiście nic pewnego i ewentualna adopcja byłaby za kilka tygodni... Ale jeśli by wyszło, miałaby fajnie. Muszę wykombinować, jak ją sprawdzić na małe dzieci (dzieci nie ma w domu na stałe, ale często goszczą wnuki). Quote
wanda szostek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Musi być dobrze. Tak mi ta sunia wlazła do głowy, że muszę tu zaglądać. Domku najlepszego dla Vegi Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No to Vega póki co cię hopnę....:lol: Quote
_ogonek_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Póki co ja również cię podrzucę. DIF w tym poście http://www.dogomania.pl/forum/f942/pomoge-130237/index3.html#post11819206 jest lista ogłoszeń na których jest Nora twoja tymczaska. jest zatytułowana po prostu Nora :-) Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='APSA']Jest jedna zainteresowana osoba :) Łaaaał !!!! To super, zawsze to coś!! :loveu: Aduś! Albo jestem ślepa albo ich nie widzę :evil_lol::roll:..... Quote
_ogonek_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 DIF wybieram trzecią opcję: znów coś spierniczyłam :roll: Ogłoszenia Norki schronisko24.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcje.org.pl petsy.pl gieldaogloszen.pl NA RAZIe tylko tyle... Quote
APSA Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Na razie możecie się trochę wstrzymać z ogłoszeniami Vegi, przynajmniej do przyszłego weekendu - będą wstępne odwiedziny :) . Quote
Hotel KADIF Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 AdaK napisał(a):Apsa będzie dobrze, musi! :thumbs: Pewnie, że będzie!!! Na 100 %!! :p Quote
Recommended Posts