Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
To już taki drobiazg....:p

No właśnie.... :megagrin::megagrin::megagrin:

Cekinuś dzięki za ogłoszenie i proszę o więcej, jeśli można!;):p

Niestety.. Z uwagi na problemy rodzinne będę na dogo co 2-3 dni. Bardzo proszę nie zapominajcie o Veguni!!! :modla:

Posted

łoo boże.. zapomniałam o tym tekściku wyzej :D sorki :) zakręcona jestem ostatnio :)
OK allegro już mam "zrobione" teraz potrzebuje zdjęć Wegi, ale takich bez tych ramek.. da się w większej rozdzielczości wysłać???? Bo im lepsze zdjęcie tym większa szansa na domek!!!!

Posted

Piękny szablon!

A ja swoim zwyczajem będę sie czepiać :evil_lol:
Zmień proszę lokalizację na Warszawę.
Adres e-mail powinien być bez spacji: j.zylkowska.poczta.onet.pl
można też zrobić, żeby był aktywny - na górze przy edycji aukcji jest m.in. taki znaczek do wstawiania adresu mailowego

Posted

Poproszę pewna sympatyczną dziewczynkę z dogo o ogłoszenia dla Veguni. Robi je porządnie i dużo....

Asior-ku! Dzięki za allegro, ale Vega już ma jedno zrobione przez Cekinkę. Jest wklejone na pierwszą. Nie wiem czy jeden "przedmiot" może mieć dwie aukcje. Jeśli może to i lepiej będzie większe zainteresowanie.

Ja ze swojej strony spróbuję umieścić Vegę w Metrze i Moim Psie.

Posted

DIF napisał(a):
Poproszę pewna sympatyczną dziewczynkę z dogo o ogłoszenia dla Veguni. Robi je porządnie i dużo....

Asior-ku! Dzięki za allegro, ale Vega już ma jedno zrobione przez Cekinkę. Jest wklejone na pierwszą. Nie wiem czy jeden "przedmiot" może mieć dwie aukcje. Jeśli może to i lepiej będzie większe zainteresowanie.

Ja ze swojej strony spróbuję umieścić Vegę w Metrze i Moim Psie.

Formalnie jeden przedmiot nie moze byc na dwóch kontach wystawiany. Jak sie dopatrza moze byc niemiło. Trzeba miec to na uwadze.

Posted

Witaj, Wandeczko na wątku Vegi!

Zawsze w kupie raźniej. Bardzo jest mi potrzebna Wasza pomoc, bo Vega to dla mnie pies wirtualny - nigdy jej nie widziałam.
Ale bardzo chcę jej pomóc!:loveu:

Zaraz piszę do "Mojego Psa" i poprosze na pw o ogłoszenia dla Vegi.

Posted

DIF napisał(a):
bo Vega to dla mnie pies wirtualny - nigdy jej nie widziałam.
Ale bardzo chcę jej pomóc!:loveu:

Jeśli tylko masz ochotę - zapraszam ;)