Cekinka13* Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alegratka ;-) Przepiękna, młoda ONka na trzech łapkach! Quote
Hotel KADIF Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 becia66 napisał(a):To już taki drobiazg....:p No właśnie.... :megagrin::megagrin::megagrin: Cekinuś dzięki za ogłoszenie i proszę o więcej, jeśli można!;):p Niestety.. Z uwagi na problemy rodzinne będę na dogo co 2-3 dni. Bardzo proszę nie zapominajcie o Veguni!!! :modla: Quote
Asior Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mój szablon już prawie skończony, więc już niedługo zrobię suni allegro ;) Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 DIF napisał(a): Niestety.. Z uwagi na problemy rodzinne będę na dogo co 2-3 dni. Bardzo proszę nie zapominajcie o Veguni!!! :modla: no nie zapominamy....:eviltong: Quote
Asior Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czy ktoś ma jakiś "ładny" tekst o Vedze... taki chwytający za serducho???? Quote
Cekinka13* Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Asior']Czy ktoś ma jakiś "ładny" tekst o Vedze... taki chwytający za serducho???? http://www.dogomania.pl/forum/11656305-post41.html Quote
Asior Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 łoo boże.. zapomniałam o tym tekściku wyzej :D sorki :) zakręcona jestem ostatnio :) OK allegro już mam "zrobione" teraz potrzebuje zdjęć Wegi, ale takich bez tych ramek.. da się w większej rozdzielczości wysłać???? Bo im lepsze zdjęcie tym większa szansa na domek!!!! Quote
Asior Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ok zdjęcia znalazłam na paluchowym wątku :) OTO AUKCJA tadaaammm ( pierwsza aukcja na moim nowym szablonie) :)( wielkie podziękowania dla Black_cat i wistry za pomoc :loveu: ) VEGA - PIĘKNA SUNIA OWCZARKA NA TRZECH ŁAPKACH (541493807) - Aukcje internetowe Allegro Quote
APSA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Piękny szablon! A ja swoim zwyczajem będę sie czepiać :evil_lol: Zmień proszę lokalizację na Warszawę. Adres e-mail powinien być bez spacji: j.zylkowska.poczta.onet.pl można też zrobić, żeby był aktywny - na górze przy edycji aukcji jest m.in. taki znaczek do wstawiania adresu mailowego Quote
kasikitd Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Vega - radość Mega, piękność Mega, serce Mega - potrzebny Mega wyjątkowy człowiek. Quote
Hotel KADIF Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Poproszę pewna sympatyczną dziewczynkę z dogo o ogłoszenia dla Veguni. Robi je porządnie i dużo.... Asior-ku! Dzięki za allegro, ale Vega już ma jedno zrobione przez Cekinkę. Jest wklejone na pierwszą. Nie wiem czy jeden "przedmiot" może mieć dwie aukcje. Jeśli może to i lepiej będzie większe zainteresowanie. Ja ze swojej strony spróbuję umieścić Vegę w Metrze i Moim Psie. Quote
Asior Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 z tego co widze, to wystawiają po kilka aukcji na raz jednego psiaka więc napewno można ;) Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 DIF napisał(a):Poproszę pewna sympatyczną dziewczynkę z dogo o ogłoszenia dla Veguni. Robi je porządnie i dużo.... Asior-ku! Dzięki za allegro, ale Vega już ma jedno zrobione przez Cekinkę. Jest wklejone na pierwszą. Nie wiem czy jeden "przedmiot" może mieć dwie aukcje. Jeśli może to i lepiej będzie większe zainteresowanie. Ja ze swojej strony spróbuję umieścić Vegę w Metrze i Moim Psie. Formalnie jeden przedmiot nie moze byc na dwóch kontach wystawiany. Jak sie dopatrza moze byc niemiło. Trzeba miec to na uwadze. Quote
kasikitd Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Veguniu, kolejny trzyłapek znalazł domek, mała dziewczynka Alma, ty też znajdziesz :loveu: Quote
Becia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kasikitd napisał(a):Veguniu, kolejny trzyłapek znalazł domek, mała dziewczynka Alma, ty też znajdziesz :loveu: Też tak mysle i mocno trzymam :thumbs: Quote
betka-sp Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 piękna sunia.. w końcu znajdzie swojego człowieka :-( Quote
Hotel KADIF Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Witaj, Wandeczko na wątku Vegi! Zawsze w kupie raźniej. Bardzo jest mi potrzebna Wasza pomoc, bo Vega to dla mnie pies wirtualny - nigdy jej nie widziałam. Ale bardzo chcę jej pomóc!:loveu: Zaraz piszę do "Mojego Psa" i poprosze na pw o ogłoszenia dla Vegi. Quote
APSA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 DIF napisał(a):bo Vega to dla mnie pies wirtualny - nigdy jej nie widziałam. Ale bardzo chcę jej pomóc!:loveu: Jeśli tylko masz ochotę - zapraszam ;) Quote
_ogonek_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Vega w górę. Melduję się nieco późno na wątku i zabieram się do pracy - robienia ogłoszeń dla Vegi. Quote
APSA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Vega od jakiegoś czasu ma nowego kolegę w boksie. Dogadują się bez problemu - ona szczeka na ludzi z przodu, on na psy z tyłu :evil_lol: . Quote
Recommended Posts