Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i okazuje się, patrząc na te zdjęcia, że nawet w listopadzie można pięknie obfocic zwierzaki i przyrodę!
Piękne!!! :multi:
kapitalne zdjęcie Sienki z zębami (kiedy obgryza patyk) i Filipa łobuzerski wyraz twarzy, jak się wspina po nodze :lol::lol:
no i nie ma wstętnej krakowskiej mgły...

• 3 weeks later...
Posted

O jak mi miło!! :) :)
A Filipiszcze znowu nam funduje - jak co roku w grudniu - jeżdżenie do weta. Wymiotuje od kilku dni biedaczek. Zawsze w połowie grudnia coś mu się przyplącze. Ale już jest lepiej. Zastrzyki robię jak zawodowiec!

Posted

Filip ciągle na prochach, ale jest znowu lepiej.

Pokażę Wam jak się u nas kończy każdy obiad, do którego podadzą wino czerwone... :oops::evil_lol:

Filip wino ma gdzieś... On to jest bardziej taki maszketny!

Tu się oblizuje po dżemie z cukinii, kupionym na psim bazarku! :)

(Nie mówcie w Psitulu o tym winie, bo jeszcze nam odbiorą prawa rodzicielskie...

Ale faktem jest, że Siena UWIELBIA! Dostaje dwa wylizywanka...

Posted

Maszketny - lubi słodycze! :) A kto ją tego nauczył? ... No właśnie! Kto? Miałam w życiu 4 psy, w tym 2 z Psitula. Spośród moich 4 psów 2 były (są) alkoholikami. Wiecie które? ...

Posted

Witam Wszystkich ponownie!
Tym razem z innego nicka (zdecydowałam się wreszcie założyć nowe konto), ponieważ admini DM nie chcą mi przypomnieć mojego hasła do starego konta :(

Przy okzazji SERDECZNE ŻYCZENIA SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I ZE SZCZĘŚLIWYMI PSAMI SPĘDZONYCH ŚWIĄT!!
Życzą Anka Csernak i Abra :)

Posted

[quote name='Mojita']Witam Wszystkich ponownie!
Tym razem z innego nicka (zdecydowałam się wreszcie założyć nowe konto), ponieważ admini DM nie chcą mi przypomnieć mojego hasła do starego konta :(

Przy okzazji SERDECZNE ŻYCZENIA SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I ZE SZCZĘŚLIWYMI PSAMI SPĘDZONYCH ŚWIĄT!!
Życzą Anka Csernak i Abra :)

Aniu, super że się zalogowałaś! :smile:

[quote name='Ingrid44']Dla pieskow Bjutki z okazji swiat :

http://www.youtube.com/watch?v=aHUuUjuo2XI

Słuchałam już 5 razy pod rząd... :) Moje psy chcą jeszcze!

Posted

Dziękuję za piękne życzenia! Witam Artemidę i już wrzucam fotki! :)

Było super, bo w tym roku spędziliśmy święta w Bielsku w towarzystwie Łatka, Aspena i 6 kotów, oraz oczywiście rodzinki. To oznaczało, że oprócz tego, że jeeeedliśmy, to też chodziliśmy troszkę. Chociaż aura była bardzo hm... mało świąteczna. Ale było super!

Gdy na zewnątrz szarówa, w domu kolorowo od prezentów. Najbardziej ciekawe były dzieci! Czyli Łatek i Sienka. FIlip umiarkowani interesował się tym co przyniósł mu aniołek.

Kuki sprawdzał czy widać już gwiazdkę

Siena też nie spuszczała oka z prezentów!

Posted

No i to ma być grudzień... :shake:

Filip też się załapał na wycieczkę, ale bardzo się zmęczył. Tym bardziej, że zgubiliśmy drogę i trzeba było sporo podejść w trudnym terenie. Nie powinnam go już brać na wycieczki. :shake: