halbina Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Pięknie Wam w jesieni! U nas w zasadzie nuda: 2 psy, 2 koty rezydują... 6 kocich tymczasów i 3 szczeniaki... pozdrowionka! Quote
Bjuta Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 No to faktycznie! Nuuuda... :evil_lol: Quote
jotpeg Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 i okazuje się, patrząc na te zdjęcia, że nawet w listopadzie można pięknie obfocic zwierzaki i przyrodę! Piękne!!! :multi: kapitalne zdjęcie Sienki z zębami (kiedy obgryza patyk) i Filipa łobuzerski wyraz twarzy, jak się wspina po nodze :lol::lol: no i nie ma wstętnej krakowskiej mgły... Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Piekne fotki. Bardzo ladnie u was nawet w jesieni. Uwielbiam wchodzic na ten watek :) :) :) Quote
Bjuta Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 O jak mi miło!! :) :) A Filipiszcze znowu nam funduje - jak co roku w grudniu - jeżdżenie do weta. Wymiotuje od kilku dni biedaczek. Zawsze w połowie grudnia coś mu się przyplącze. Ale już jest lepiej. Zastrzyki robię jak zawodowiec! Quote
Monika z Katowic Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Buziaki serdeczne od Tapi dla Filipka. :loveu: Mogą podać sobie łapki, bo mają podobny "profil zdrowotny". :p Quote
Bjuta Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Filip ciągle na prochach, ale jest znowu lepiej. Pokażę Wam jak się u nas kończy każdy obiad, do którego podadzą wino czerwone... :oops::evil_lol: Filip wino ma gdzieś... On to jest bardziej taki maszketny! Tu się oblizuje po dżemie z cukinii, kupionym na psim bazarku! :) (Nie mówcie w Psitulu o tym winie, bo jeszcze nam odbiorą prawa rodzicielskie... Ale faktem jest, że Siena UWIELBIA! Dostaje dwa wylizywanka... Quote
jotpeg Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 No nie!!! Kto ją tego nauczył? :diabloti: trzeba przyznać, że Sience służy - pięknie wygląda! :multi: a co to znaczy "maszketny"?? Quote
Bjuta Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Maszketny - lubi słodycze! :) A kto ją tego nauczył? ... No właśnie! Kto? Miałam w życiu 4 psy, w tym 2 z Psitula. Spośród moich 4 psów 2 były (są) alkoholikami. Wiecie które? ... Quote
Ingrid44 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 To znaczy sie ze w Psitulu rozpijaja psiaki.Zamiast karmy winem racza. Ladne klocki :shake::-o:evil_lol: Quote
jotpeg Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 :tree1::tree1: Dobrych Świąt!!! :tree1::tree1: Quote
Ingrid44 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Dla pieskow Bjutki z okazji swiat : http://www.youtube.com/watch?v=aHUuUjuo2XI Quote
Mojita Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Witam Wszystkich ponownie! Tym razem z innego nicka (zdecydowałam się wreszcie założyć nowe konto), ponieważ admini DM nie chcą mi przypomnieć mojego hasła do starego konta :( Przy okzazji SERDECZNE ŻYCZENIA SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I ZE SZCZĘŚLIWYMI PSAMI SPĘDZONYCH ŚWIĄT!! Życzą Anka Csernak i Abra :) Quote
Bjuta Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 (edited) Pięknie dziękujemy!!!! :loveu: I wzajemnie życzymy jak niżej! : Edited December 23, 2012 by Bjuta Quote
Bjuta Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Mojita']Witam Wszystkich ponownie! Tym razem z innego nicka (zdecydowałam się wreszcie założyć nowe konto), ponieważ admini DM nie chcą mi przypomnieć mojego hasła do starego konta :( Przy okzazji SERDECZNE ŻYCZENIA SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I ZE SZCZĘŚLIWYMI PSAMI SPĘDZONYCH ŚWIĄT!! Życzą Anka Csernak i Abra :) Aniu, super że się zalogowałaś! :smile: [quote name='Ingrid44']Dla pieskow Bjutki z okazji swiat : http://www.youtube.com/watch?v=aHUuUjuo2XI Słuchałam już 5 razy pod rząd... :) Moje psy chcą jeszcze! Quote
jotpeg Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 będą jakieś foty pod choinką Filipa, Sienki et consortes? :lol: Quote
Artemida Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 uhuhu to chłopak ma gust w trunkach :D https://lh5.googleusercontent.com/-Y91G3G_YLhc/UNB-WYs3llI/AAAAAAAACG0/V0cn_s77VMQ/s800/18122012_160531_IGP9266.jpg A tak przeglądam całą galerię to ze Sieny niezła modelka :D Quote
Bjuta Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Dziękuję za piękne życzenia! Witam Artemidę i już wrzucam fotki! :) Było super, bo w tym roku spędziliśmy święta w Bielsku w towarzystwie Łatka, Aspena i 6 kotów, oraz oczywiście rodzinki. To oznaczało, że oprócz tego, że jeeeedliśmy, to też chodziliśmy troszkę. Chociaż aura była bardzo hm... mało świąteczna. Ale było super! Gdy na zewnątrz szarówa, w domu kolorowo od prezentów. Najbardziej ciekawe były dzieci! Czyli Łatek i Sienka. FIlip umiarkowani interesował się tym co przyniósł mu aniołek. Kuki sprawdzał czy widać już gwiazdkę Siena też nie spuszczała oka z prezentów! Quote
Bjuta Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 No i to ma być grudzień... :shake: Filip też się załapał na wycieczkę, ale bardzo się zmęczył. Tym bardziej, że zgubiliśmy drogę i trzeba było sporo podejść w trudnym terenie. Nie powinnam go już brać na wycieczki. :shake: Quote
Recommended Posts