Paulina_mickey Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dobra to pogrzebie trochę i powystawiam ją może jeszcze. W końcu ktoś musi się w niej zakochać noooo:mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ogłosiłam ją na tych stronach: Tablica.com: anonse, ogłoszenia, serwis bezpłatnych ogłoszeń, giełda Szukaj Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl Przywiązana linką zaciskową w lesie, pozostawiona na śmierć! - Tarnobrzeg - Zwierzęta Zwierzęta. Przywiązana linką zaciskową w lesie, pozstawiona na śmierć! Przywiązana linką zaciskową w lesie, pozstawiona na śmierć! - adpedia.pl Anonse, Ogłoszenia, Darmowe Anonse, Praca, Ogłoszenia zwierzęta Przywiązana linką zaciskową w lesie, na śmierć! | Neeon.pl Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzięki Paulina, Sheila ma się dobrze, coraz mniej rozrabia :) Jest strasznie pocieszna i kochana. Okropnie mi jej szkoda, ze musi większość czasu sama siedzieć, ale co zrobić :-( a ze mną coraz gorzej, coś zaczyna mnie łapać, ledwo chodzę a do Sheili mam 1.5 km.... dzisiaj idę ją wyprowadzić z gorączką :-(:shake: Quote
Basia1968 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Paulinko jesteś niezawodna i robisz to po prostu profesjonalnie. Dziękuję bardzo. Jestes kochana:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzięki Paulina, Sheila ma się dobrze, coraz mniej rozrabia :) Jest strasznie pocieszna i kochana. Okropnie mi jej szkoda, ze musi większość czasu sama siedzieć, ale co zrobić :-( a ze mną coraz gorzej, coś zaczyna mnie łapać, ledwo chodzę a do Sheili mam 1.5 km.... dzisiaj idę ją wyprowadzić z gorączką :-(:shake: Jeju to nieciekawie masz ze zdrowiem. Może poproś jakaś koleżankę, żeby tymczasowo Cię wyręczyła... Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to wpadłam się przywitać :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nooo dziewuchy co to ma być? Włazić mi tu szybko do mojej panienki i hopać, skakać itp. nooo... a nie Czarna na sam dół poleciała.... no no:mad: Quote
Kaya93 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Właśnie gdzie:roll:? Śliczna wskakuj na pierwszą:multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ogólnie tu taka cisza... :-( Gdzie te cioteczki?? Edytko co tam u sucz?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A no cisza..... u suczy dobrze, rozrabia i jest kochana :) Kocha wszystko i wszystkich i morduje parkiet :diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Śliczna to co:cool3:? podskoczymy sie pokazać :loveu: hop:multi: Quote
Marlena:) Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Podrzucę :roll: ...chociaż tu na dogo ma małe szanse na dom niestety :shake: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Marlena:) napisał(a):Podrzucę :roll: ...chociaż tu na dogo ma małe szanse na dom niestety :shake: Marlenko,że by znaleźć dobry dom to musi być zaangażowanie innych, a kilka osób to nic nie zrobi...:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Marlenko,że by znaleźć dobry dom to musi być zaangażowanie innych, a kilka osób to nic nie zrobi...:shake: Nawet zaangażowanie kilku osób może choć trochę pomóc nieprawdaż? No a teraz do rzeczy. Jest propozycja domu stałego dla Sheili w Tarnobrzegu w mieszkanku. Jak na razie nie mogę więcej powiedzieć ;) Quote
wishina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nawet zaangażowanie kilku osób może choć trochę pomóc nieprawdaż? Czasem nawet w to niestety wątpię. Bo wszystkim powinno zależeć, a nie tylko niektórym. No ale... No a teraz do rzeczy. Jest propozycja domu stałego dla Sheili w Tarnobrzegu w mieszkanku. Jak na razie nie mogę więcej powiedzieć ;) Było by super, gdyby czarnula znalazła dom i to w Tbg bo miała byś na nią oko;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nikt do mojej dziewczynki nie zagląda?? :mad: Dzisiaj pani w zoologicznym porównała ją do mieszanki labradora:diabloti: Ciekaaaawe. Dla mnie to mieszanka ADHD z downem :eviltong::evil_lol: A i jeszcze kumpel dostał opier.... ze na psa down mówi :diabloti: No a po za tym to w porządeczku wszystko. Ciężko będzie nam się rozstać lecz jak na razie to się nie zapowiada, a nasza miłość kwitnie :loveu: Quote
Marlena:) Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak tylko odblokują nam allegro,wystawię Gaję :roll: , może ktoś wkońcu ją wypatrzy :razz: Czeka już stanowczo zadługo :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak na razie stoimy w miejscu a psiaków nam przybywa... Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak na razie stoimy w miejscu a psiaków nam przybywa... Ogłaszać ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać... Quote
Recommended Posts