Jump to content
Dogomania

Zostawiona jak śmieć, przywiązana do drzewa Sheila MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Paulina,

Sheila ma się dobrze, coraz mniej rozrabia :) Jest strasznie pocieszna i kochana. Okropnie mi jej szkoda, ze musi większość czasu sama siedzieć, ale co zrobić :-(
a ze mną coraz gorzej, coś zaczyna mnie łapać, ledwo chodzę a do Sheili mam 1.5 km.... dzisiaj idę ją wyprowadzić z gorączką :-(:shake:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dzięki Paulina,

Sheila ma się dobrze, coraz mniej rozrabia :) Jest strasznie pocieszna i kochana. Okropnie mi jej szkoda, ze musi większość czasu sama siedzieć, ale co zrobić :-(
a ze mną coraz gorzej, coś zaczyna mnie łapać, ledwo chodzę a do Sheili mam 1.5 km.... dzisiaj idę ją wyprowadzić z gorączką :-(:shake:

Jeju to nieciekawie masz ze zdrowiem.
Może poproś jakaś koleżankę, żeby tymczasowo Cię wyręczyła...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Marlenko,że by znaleźć dobry dom to musi być zaangażowanie innych, a kilka osób to nic nie zrobi...:shake:

Nawet zaangażowanie kilku osób może choć trochę pomóc nieprawdaż?

No a teraz do rzeczy. Jest propozycja domu stałego dla Sheili w Tarnobrzegu w mieszkanku. Jak na razie nie mogę więcej powiedzieć ;)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Nawet zaangażowanie kilku osób może choć trochę pomóc nieprawdaż?

Czasem nawet w to niestety wątpię. Bo wszystkim powinno zależeć, a nie tylko niektórym. No ale...

No a teraz do rzeczy. Jest propozycja domu stałego dla Sheili w Tarnobrzegu w mieszkanku. Jak na razie nie mogę więcej powiedzieć ;)

Było by super, gdyby czarnula znalazła dom i to w Tbg bo miała byś na nią oko;)

Posted

Nikt do mojej dziewczynki nie zagląda?? :mad:

Dzisiaj pani w zoologicznym porównała ją do mieszanki labradora:diabloti:
Ciekaaaawe. Dla mnie to mieszanka ADHD z downem :eviltong::evil_lol:
A i jeszcze kumpel dostał opier.... ze na psa down mówi :diabloti:

No a po za tym to w porządeczku wszystko. Ciężko będzie nam się rozstać lecz jak na razie to się nie zapowiada, a nasza miłość kwitnie :loveu: