Basia1968 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 oj Gaja/ Sheila - u ciebie to nawet nie wiem jak jest........ Quote
Luzia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Sheila vel Kaszka już w nowym domu :multi: Quote
Marlena:) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nareszcie! A możemy wiedzieć coś więcej? Edyta wie? Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No prosze :multi: super!:multi: szczęscia!!:loveu::multi: Quote
Luzia Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Marlena:) napisał(a):Nareszcie! A możemy wiedzieć coś więcej? Edyta wie? Domek super oddawałam ją do adopcji i ludzie bardzo mi się podobali. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Domek super oddawałam ją do adopcji i ludzie bardzo mi się podobali. Luiza Twoje wypowiedzi są super nasączone informacjami. Chyba wypadało by napisać co to jest za dom, gdzie, i czy Sheila będzie psem domowym czy podwórkowym....Nikt się ciebie nie będzie o to prosił bo już 2 raz piszesz że super domek i to wszystko Quote
Marlena:) Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Edyta kocha tego psa i bardzo jej zależy na tym, żeby dobrze trafiła. Nie traktuj jej w ten sposób :shake: Quote
Paulina_mickey Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 To, że ma dom już wiemy. Ale jakieś info się chyba należą tym co tu zaglądali, robili ogłoszenia, a przede wszystkim Edycie która przez tak długi czas zajmowała się suczką... Quote
Basia1968 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ma dom....... - nie wiem czy cieszyć się czy płakać że wiemy tyle, że nic nie wiemy - BEZNADZIEJA:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Basia1968 napisał(a):ma dom....... - nie wiem czy cieszyć się czy płakać że wiemy tyle, że nic nie wiemy - BEZNADZIEJA:-( Dokladnie. Jedyne co wiem, zostala oddana na psa strozujacego... :shake::roll: Nie to zebym chciala wszczynac klotnie, ale Luiza wlasnie tak ma ze trzeba sie prosic o informacje odnosnie pobytu psa. Przeciez to nic trudnego napisac gdzie pies sie znajduje, ze fajni ludzie to wiemy.. Ale co dalej?? Ja do Ciebie Luizo nie zadzwonie (bo zapewne na to czekasz) jestem za granica.. sorry...:roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wg regulaminu, osoba zakładająca wątek ma obowiązek odpowiadać na pytania innych użytkowników a także udzielenie wszystkich istotnych informacji dotyczących psa, którego podjęła się "opiekę" zakładając wątek... Z racji tego, że to forum publiczne i ludzie zaglądali do niej, to wypadało by poinformować innych, choćby po to żeby móc kiedyś współpracować z nimi jeszcze i ze zwykłej uczciwości... Nie pisze tego w odniesieniu do siebie, tylko do Edyty i Basi, które pomagają przede wszystkim tu na dogo...:shake: Quote
Luzia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Nie napisze gdzie przebywa pies. I koniec tematu, nie chcemy żeby jej nowy właściciel miał problemy bo adoptował świętą Sheile. Już parę osób w TSPZ miało przez to skan bani i kłótnie.. Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ale czy Edyta albo którakolwiek prosi o adres? Tak ciężko się wysilić i napisać CO to za dom, a nie GDZIE ten dom? Po co w ogóle ogłaszać psa na forum publicznym, pokazywać Go innym ludziom jak się potem robi z tego taką tajemnicę...:shake: A potem się dziwi, że mało kto zagląda na wątek... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Luiza myslalam ze wyjasnilysmy sobie wszystko, najpierw mowisz do mnie ze sie klocic nie chcesz a teraz wyzej srasz niz dupe masz i taka jest prawda!! Jesli myslalas ze mialam w planie robic tym ludziom awantury to gratuluje.... zal.pl Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ... smutno nam bez Wredoty :(:placz: Quote
Recommended Posts