Jump to content
Dogomania

Zostawiona jak śmieć, przywiązana do drzewa Sheila MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Nareszcie!
A możemy wiedzieć coś więcej? Edyta wie?

Domek super oddawałam ją do adopcji i ludzie bardzo mi się podobali.

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Domek super oddawałam ją do adopcji i ludzie bardzo mi się podobali.

Luiza Twoje wypowiedzi są super nasączone informacjami. Chyba wypadało by napisać co to jest za dom, gdzie, i czy Sheila będzie psem domowym czy podwórkowym....Nikt się ciebie nie będzie o to prosił bo już 2 raz piszesz że super domek i to wszystko

Posted

Basia1968 napisał(a):
ma dom....... - nie wiem czy cieszyć się czy płakać że wiemy tyle, że nic nie wiemy - BEZNADZIEJA:-(

Dokladnie. Jedyne co wiem, zostala oddana na psa strozujacego... :shake::roll:

Nie to zebym chciala wszczynac klotnie, ale Luiza wlasnie tak ma ze trzeba sie prosic o informacje odnosnie pobytu psa. Przeciez to nic trudnego napisac gdzie pies sie znajduje, ze fajni ludzie to wiemy.. Ale co dalej??
Ja do Ciebie Luizo nie zadzwonie (bo zapewne na to czekasz) jestem za granica.. sorry...:roll:

Posted

Wg regulaminu, osoba zakładająca wątek ma obowiązek odpowiadać na pytania innych użytkowników a także udzielenie wszystkich istotnych informacji dotyczących psa, którego podjęła się "opiekę" zakładając wątek...
Z racji tego, że to forum publiczne i ludzie zaglądali do niej, to wypadało by poinformować innych, choćby po to żeby móc kiedyś współpracować z nimi jeszcze i ze zwykłej uczciwości...
Nie pisze tego w odniesieniu do siebie, tylko do Edyty i Basi, które pomagają przede wszystkim tu na dogo...:shake:

Posted

Nie napisze gdzie przebywa pies. I koniec tematu, nie chcemy żeby jej nowy właściciel miał problemy bo adoptował świętą Sheile. Już parę osób w TSPZ miało przez to skan bani i kłótnie..

Posted

Ale czy Edyta albo którakolwiek prosi o adres?
Tak ciężko się wysilić i napisać CO to za dom, a nie GDZIE ten dom?
Po co w ogóle ogłaszać psa na forum publicznym, pokazywać Go innym ludziom jak się potem robi z tego taką tajemnicę...:shake:

A potem się dziwi, że mało kto zagląda na wątek...

Posted

Luiza myslalam ze wyjasnilysmy sobie wszystko, najpierw mowisz do mnie ze sie klocic nie chcesz a teraz wyzej srasz niz dupe masz i taka jest prawda!! Jesli myslalas ze mialam w planie robic tym ludziom awantury to gratuluje.... zal.pl

• 5 weeks later...