Jump to content
Dogomania

Zostawiona jak śmieć, przywiązana do drzewa Sheila MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucam pomysl, na ktory wpadlam na innym watku ;)

co by zrobic kilka bannerkow malusich i niech kazdy z nas sobie taki wstawi - wkoncu kazdy w innych watkach pisze posty, wiec im ciekawiej tym wiecej osob tu zajrzy ;)

tam sie pomysl spodobal ;)

Posted

Aga K napisał(a):
Podrzucam pomysl, na ktory wpadlam na innym watku ;)

co by zrobic kilka bannerkow malusich i niech kazdy z nas sobie taki wstawi - wkoncu kazdy w innych watkach pisze posty, wiec im ciekawiej tym wiecej osob tu zajrzy ;)

tam sie pomysl spodobal ;)

Gaja już jeden ma banerek, między innymi ja go mam w podpisie.
Można by zrobić jeszcze jakieś....;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Kilka wersji się przyda, tylko niech JIM może napisze na tym banerku tak jak mówiłam, że wyrzucona w lesie czy pozostawiona coś w tym stylu ;)

Tak powiedziałam.
Czekamy zatem na banerki :)

A Shejlunia w górę :)

Posted

Ale jak na razie zerowe zainteresowanie :(
Od jutra szkoła, będzie ciężko.... co innego jakby u mnie w domu była... ale jakoś musimy dać radę, żeby nie musiała wracać do kojca... :shake:

Posted

Ale ona jest wariatką :shake::diabloti:
Dzisiaj wracam ze szkoły, wszystko ok witam się z psicą... idę zrobić sobie kanapki... atu co... nie ma chleba :crazyeye: a rano jeszcze był... obszukuję cały dom, widzę gdzieniegdzie okruchy.... myślę sobie "Nie mogła zjeść całego chleba:crazyeye:". Jak się okazało zeżarła pół a resztę "zakopała" pod materac w kanapie... normalnie zaskakuje mnie codziennie coraz bardziej :evil_lol: