Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Paulinko - sunia jest pokazana na moim watku ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Aga K napisał(a):Paulinko - sunia jest pokazana na moim watku ;) Wiem Aguś :loveu: I dzięki za zaangażowanie ...:buzi: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Niema za co ;) to nic trudnego ;) tak jak malucha oglosilam sunie na TSie no, ale nikt niechce :angryy: Quote
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Podrzucam pomysl, na ktory wpadlam na innym watku ;) co by zrobic kilka bannerkow malusich i niech kazdy z nas sobie taki wstawi - wkoncu kazdy w innych watkach pisze posty, wiec im ciekawiej tym wiecej osob tu zajrzy ;) tam sie pomysl spodobal ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Aga K napisał(a):Podrzucam pomysl, na ktory wpadlam na innym watku ;) co by zrobic kilka bannerkow malusich i niech kazdy z nas sobie taki wstawi - wkoncu kazdy w innych watkach pisze posty, wiec im ciekawiej tym wiecej osob tu zajrzy ;) tam sie pomysl spodobal ;) Gaja już jeden ma banerek, między innymi ja go mam w podpisie. Można by zrobić jeszcze jakieś....;) Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Zaraz sterroryzuję JIM :) Kilka wersji się przyda, tylko niech JIM może napisze na tym banerku tak jak mówiłam, że wyrzucona w lesie czy pozostawiona coś w tym stylu ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Kilka wersji się przyda, tylko niech JIM może napisze na tym banerku tak jak mówiłam, że wyrzucona w lesie czy pozostawiona coś w tym stylu ;) Tak powiedziałam. Czekamy zatem na banerki :) A Shejlunia w górę :) Quote
Aga K Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a w gore !! w gore !! no to moze niu ie na allegro tylko ja znow tego robic nieumiem :roll: Quote
Marlena:) Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gaja ma allegro wystawiane systematycznie ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ale jak na razie zerowe zainteresowanie :( Od jutra szkoła, będzie ciężko.... co innego jakby u mnie w domu była... ale jakoś musimy dać radę, żeby nie musiała wracać do kojca... :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ej ktoś w końcu ją musi zobaczyć :placz: Co to się dzieje z tymi ludźmi :mad: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 cholerka :shake: ja juz niemam gdzie szukac :roll: i jeszcze od was sa niezadobre wiesci :roll: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mnie też się już pomysły kończą... Z ogłoszeń nic, żadnego odezwu...:-( Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Aga K napisał(a):cholera ;/ Próbujemy dalej:razz: Basiu ;) Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 bardzo, bardzo mocno trzymam za was kciuki :kciuki: Quote
Paulina_mickey Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga K napisał(a):bardzo, bardzo mocno trzymam za was kciuki :kciuki: Hehe to nie za nas tylko za suczkę, żeby się komuś spodobała ;) Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No to tsymam kciuki za sucz i za Was :kciuki: jasnem ??? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ale ona jest wariatką :shake::diabloti: Dzisiaj wracam ze szkoły, wszystko ok witam się z psicą... idę zrobić sobie kanapki... atu co... nie ma chleba :crazyeye: a rano jeszcze był... obszukuję cały dom, widzę gdzieniegdzie okruchy.... myślę sobie "Nie mogła zjeść całego chleba:crazyeye:". Jak się okazało zeżarła pół a resztę "zakopała" pod materac w kanapie... normalnie zaskakuje mnie codziennie coraz bardziej :evil_lol: Quote
Recommended Posts