_ChiQuiTa_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hopnijmy. Shejla źle się czuje. Jutro idziemy odwiedzić weta... non stop wymiotuje... na razie spokój Quote
Basia1968 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jejku napisz co i jak z sunią. To, że nie wpisuję się na wątek nie znaczy, że nie jestem tu codziennie. Quote
Luzia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 U Gaji super, byłyśmy wczoraj i przed wczoraj z Edytą i piesami na długim spacerze. Wybiegały się jak głupie a potem jeszcze w domu dokazywały. Jak zgram fotki to je tu wrzucę :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak nasze szpaczery sa super :diabloti: Zwłaszcza Pam po nich wspaniale wygląda bo po Shejli to nie widać za bardzo :p Co do jej wymiotowania to raczej nic groźnego. Ona jest po prostu za łapczywa, wsuwa miche w mgnieniu oka, a potem się jej zwraca. Więc teraz dostaje mniej i częściej. Także panujemy nad sytuacją :) A ja w między czasie dam to co mam. I czekamy na Luzikową sesję :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Szejla się przypomina i czeka :) a tu trochę niuni :) słaba jakość bo komórkowe babiczka :) ulubiona pozycja do spania :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ojojoj jakie tłumy odwiedzają Szejlinkę.... I jak tu Michale wątek ma nie spaść na san koniec... hmmm.... Quote
Basia1968 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 czarnulka to wulkan energii. Jest przesliczną sunieczką. :loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Podaj mi proszę e-mail, który mam podać. Jeśli dane kontaktowe zmienić,daj znać ;) Piękna wysterylizowana roczna sunia czeka na dom (610145556) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dzięki Marlenko :) namiary możesz dać do TSPZtu Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Marlena:)']Podaj mi proszę e-mail, który mam podać. Jeśli dane kontaktowe zmienić,daj znać ;) Piękna wysterylizowana roczna sunia czeka na dom (610145556) - Aukcje internetowe Allegro Marlenka jak zawsze niezawodna!:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dzisiaj byłyśmy z Szejlą u weterynarza, prawdopodobnie ma początek nużycy... :-(:shake: Ma już widoczne wyłysienia na pysiu i łapce.... :-( Wszystkie objawy się zgadzają. Za tydzień jesteśmy umówione na kolejną wizytę, dziś dostała zastrzyk...... 3majcie kciuki, żeby z tego wyszła.... :-(:-(:-( Quote
Basia1968 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 co???? a skąd???? przecież to taki kawał baby!!!!! pisz Edytko co i jak - trzymam mocno kciuki. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Skąd to nie wiadomo, ma i już. Wszystko na to wskazuje. Quote
Mike i Morgan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 I co wet na to mówił:shake: Da się to uleczyć :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mike i Morgan napisał(a):I co wet na to mówił:shake: Da się to uleczyć :-( Wet mówił, że będziemy leczyć. Dostała już pierwszy zastrzyk, jesteśmy umówieni na środę na kolejny. Nużyca jest chyba uleczalna, przecież na dogo były przypadki i psiaki z tego wychodziły... :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Kochani, złe wieści. Niunia nie może zostać w DT..... ehhh to życie bywa przewrotne....:-( Bardzo pilnie trzeba znaleźć jej tymczas albo najlepiej już domek stały. Nie wiem, pomóżcie....:-( Quote
Basia1968 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Edytko - czegos tu nie rozumiem. Psinka ponoć miała zostać na stałe w DT, dlatego tez poszukiwania domku ustały..... Więc teraz co? gdzie ją umieścić? wiesz jak jest z DT w Tarnobrzegu. Co jest przyczyną tego, że psinka nie może być juz tam - choroba? Quote
Mike i Morgan Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kochani, złe wieści. Niunia nie może zostać w DT..... ehhh to życie bywa przewrotne....:-( Bardzo pilnie trzeba znaleźć jej tymczas albo najlepiej już domek stały. Nie wiem, pomóżcie....:-( Edytko nie mów że oddajesz ją bo jest chora:shake: Niech Tspz szuka jest DT lub daj ją do Kasi na DT pies przecież należy pod TSPZ:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Oj z tym DT na dogo to chyba będzie ciężko, tyle psów w tragicznych sytuacjach nie może znaleźć domu tymczasowego choćby na tydzień, a jak już to płatny... Ja czekałam raczej na to co Basia, że psiaczek zostanie jednak na stałe... Ale jeśli nie to trzeba szukać dalej, i przydało by się zmienić tytuł, że na cito szuka domu tymczasowego...:roll: Tyle, że ta kwestia jest ciążka do spełnienia, bo nawet prośby Basi kiedyś nie pomogły :-( Quote
Basia1968 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 to trzeba ogłoszenia wzmocnić - po prostu wziąć sie do porządnego ogłaszania Gai. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dziewczyny absolutnie nie choroba nie jest przyczyną tego ze nie może tu zostać. Po prostu była osoba która zabierała Szejlę rano na spacer, a teraz juz nie będzie, a ja nie dam rady wyprowadzać jej rano....niestety... Miała zostać na stałe ale to nie było na 100%, to było raczej... Jak możecie róbcie ogłoszenia.....:-( Quote
Marlena:) Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Piękna wysterylizowana roczna sunia czeka na dom (617554827) - Aukcje internetowe Allegro nowe allegro Gai. Jeśli chcecie jakieś zmiany - piszcie smsy Quote
Recommended Posts