Jump to content
Dogomania

Zostawiona jak śmieć, przywiązana do drzewa Sheila MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U Gaji super, byłyśmy wczoraj i przed wczoraj z Edytą i piesami na długim spacerze. Wybiegały się jak głupie a potem jeszcze w domu dokazywały. Jak zgram fotki to je tu wrzucę :p

Posted

Tak nasze szpaczery sa super :diabloti: Zwłaszcza Pam po nich wspaniale wygląda bo po Shejli to nie widać za bardzo :p

Co do jej wymiotowania to raczej nic groźnego. Ona jest po prostu za łapczywa, wsuwa miche w mgnieniu oka, a potem się jej zwraca. Więc teraz dostaje mniej i częściej.
Także panujemy nad sytuacją :)

A ja w między czasie dam to co mam.
I czekamy na Luzikową sesję :)

:loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj byłyśmy z Szejlą u weterynarza, prawdopodobnie ma początek nużycy... :-(:shake:
Ma już widoczne wyłysienia na pysiu i łapce.... :-( Wszystkie objawy się zgadzają. Za tydzień jesteśmy umówione na kolejną wizytę, dziś dostała zastrzyk...... 3majcie kciuki, żeby z tego wyszła.... :-(:-(:-(

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
I co wet na to mówił:shake:
Da się to uleczyć :-(

Wet mówił, że będziemy leczyć. Dostała już pierwszy zastrzyk, jesteśmy umówieni na środę na kolejny. Nużyca jest chyba uleczalna, przecież na dogo były przypadki i psiaki z tego wychodziły... :roll:

Posted

Kochani, złe wieści. Niunia nie może zostać w DT..... ehhh to życie bywa przewrotne....:-(
Bardzo pilnie trzeba znaleźć jej tymczas albo najlepiej już domek stały.
Nie wiem, pomóżcie....:-(

Posted

Edytko - czegos tu nie rozumiem. Psinka ponoć miała zostać na stałe w DT, dlatego tez poszukiwania domku ustały..... Więc teraz co? gdzie ją umieścić? wiesz jak jest z DT w Tarnobrzegu. Co jest przyczyną tego, że psinka nie może być juz tam - choroba?

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Kochani, złe wieści. Niunia nie może zostać w DT..... ehhh to życie bywa przewrotne....:-(
Bardzo pilnie trzeba znaleźć jej tymczas albo najlepiej już domek stały.
Nie wiem, pomóżcie....:-(

Edytko nie mów że oddajesz ją bo jest chora:shake:
Niech Tspz szuka jest DT lub daj ją do Kasi na DT pies przecież należy pod TSPZ:cool3:

Posted

Oj z tym DT na dogo to chyba będzie ciężko, tyle psów w tragicznych sytuacjach nie może znaleźć domu tymczasowego choćby na tydzień, a jak już to płatny...

Ja czekałam raczej na to co Basia, że psiaczek zostanie jednak na stałe...

Ale jeśli nie to trzeba szukać dalej, i przydało by się zmienić tytuł, że na cito szuka domu tymczasowego...:roll:
Tyle, że ta kwestia jest ciążka do spełnienia, bo nawet prośby Basi kiedyś nie pomogły :-(

Posted

Dziewczyny absolutnie nie choroba nie jest przyczyną tego ze nie może tu zostać. Po prostu była osoba która zabierała Szejlę rano na spacer, a teraz juz nie będzie, a ja nie dam rady wyprowadzać jej rano....niestety...
Miała zostać na stałe ale to nie było na 100%, to było raczej...

Jak możecie róbcie ogłoszenia.....:-(