Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ale ona jest wariatką :shake::diabloti: Dzisiaj wracam ze szkoły, wszystko ok witam się z psicą... idę zrobić sobie kanapki... atu co... nie ma chleba :crazyeye: a rano jeszcze był... obszukuję cały dom, widzę gdzieniegdzie okruchy.... myślę sobie "Nie mogła zjeść całego chleba:crazyeye:". Jak się okazało zeżarła pół a resztę "zakopała" pod materac w kanapie... normalnie zaskakuje mnie codziennie coraz bardziej :evil_lol: ale ze kto jest wariatka ???? :evil_lol: Poprostu sunia chciala ci dac do zrozumienia, ze ona tez potrafi :diabloti: no i ci pkazala :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Sheila(?) sorcia jak pomyliłam imię :diabloti:, pewnie się nudziła, albo nie dobra Edytka jej nie karmi to sama musi sobie zdobywać pożywienie i jeszcze chować przed innymi :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hahahahahah :diabloti: jaki potwor ???!!! :mad: sliczny psiak ;):diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga K napisał(a):ale ze kto jest wariatka ???? :evil_lol: Poprostu sunia chciala ci dac do zrozumienia, ze ona tez potrafi :diabloti: no i ci pkazala :lol: Kto jak kto ale ona pokazać potrafi xD :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):Sheila(?) sorcia jak pomyliłam imię :diabloti:, pewnie się nudziła, albo nie dobra Edytka jej nie karmi to sama musi sobie zdobywać pożywienie i jeszcze chować przed innymi :evil_lol: Jaaa?? Nie karmiłam?? Ten potwór zżera dzienną dawkę żywieniową słonia :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sheiluhna w górę kica bo domu szuka psica. Ma ładne oczka,śliczny ogonek i pobiegnie wesoło w Twoją stronę jeśli tylko raczyć ja zauważysz i swą miłością szczerą obdarzysz:evil_lol: :):):):):):) Sie ma ten ....talent:evil_lol: Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Times New Roman]Sheiluhna w górę kica bo domu szuka psica. Ma ładne oczka,śliczny ogonek i pobiegnie wesoło w Twoją stronę jeśli tylko raczyć ja zauważysz i swą miłością szczerą obdarzysz:evil_lol: :smile::smile::smile::smile::smile::smile:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]suuuuupereeekkk ! :multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Brawo ! =] [/FONT] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Marlena SZACUUUN :evil_lol::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Poprosiłam Moda o zmianę tytułu :cool1: Hop Sheila :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Luiza nie bałdzo ma czas, wiec poproś może tego moda, żeby w pierwszym poście zamiast Gaja - Sheila (czyt. Szejla) Ja już pisałam do moda i zmienił tytuł...;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Poprosiłam Moda o zmianę tytułu :cool1: Hop Sheila :loveu::loveu::loveu: Luiza nie bałdzo ma czas, wiec poproś może tego moda, żeby w pierwszym poście zamiast Gaja - Sheila (czyt. Szejla) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 a jak sie sprawy maja ???? ruszylo sie cos ? :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aga K napisał(a):a jak sie sprawy maja ???? ruszylo sie cos ? :roll: Nic się nie ruszyło. Nikt nie dzwoni. Nikt nie pyta. A Czarna ma się dobrze, i jakoś na brak zainteresowania nie narzeka Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Może te ogłoszonka pomogą ;) hopek na dobranoc :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 eeee co to ma być?? Taki mały ruch:mad: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a no i racja zamaly ruch'ale jak go zwiekszyc ? :roll: Quote
Basia1968 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Luiza - proszę o zmianę tytułu na ten poprzedni. Ja poprosiłam Paulę żeby w moim imieniu zmieniła tytuł na bardziej wymowny i żeby poprosiła moda o zmianę (bo ja tego robić nie umiem - nie wiem do kogo pisać i gdzie). Luiza jesteś rzadko na dogo więc pozwól innym pracować. Tu nie miejsce na fochy. Gdyby Marlenka załozyła wątek to ja bym poprosiła. Tyle moich uwag. Mam zdjęcia czarnulki jak bawi sie z moją Bianuuśką> :loveu::loveu: Domowy komputer mi wysiadł na całego. Ale postaram sie wstawić zdjęcia własnie w pracy :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Może zrobię jej jeszcze więcej ogłoszeń. Jest dział na dogo ze stronami ogłoszeniowymi to może stamtąd jeszcze wezmę kilka nowych stron? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Paulina jeśli masz ochotę to proszę bardzo. A tymczasem podnoszę potwora :loveu: Quote
Recommended Posts