Luzia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Może byśmy się na jakiś spacerek umówiły to bym fotek porobiła :razz: Kilka fotek brzydala. Quote
Basia1968 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 o śliczności sie pokazały na reszcie i Luiza super zdjęciątka porobiła:loveu::loveu: trzeba Cie na allegro dać. Quote
Basia1968 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Luiza nie Ciebie na allegro - bo Ty masz roboty kupeeee:evil_lol::evil_lol: Sheile na allegro. Quote
Luzia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Basia1968 napisał(a):o śliczności sie pokazały na reszcie i Luiza super zdjęciątka porobiła:loveu::loveu: trzeba Cie na allegro dać. NIe ma problemu :diabloti::diabloti::diabloti: Ale to po południu raczej dopiero :razz: Quote
Mike i Morgan Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sheiluniu do góry:loveu::loveu: Co się stało że po tylu prośbach się tytuł zmienił :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Moja piękna :loveu: Tytuł jak najbardziej spoooko:p Quote
Marlena:) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cudo wędruje wysoko na same szczyty :multi: Podnoszenie jest głupie,lepiej byłoby napisać: Sheila już w nowym wspaniałym domu, albo powodzenia Sheiluniu ;) A tu nic.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Może i taki dzień przyjdzie, że się tak napisze :) Ojjj ciężko będzie z krową rozstać :shake: wole nie myśleć.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Luiza ten opis to chyba nie jest o psie który mam na tymczasie??:crazyeye: Jak tylko będziesz zmień szybko. Uwielbia się bawić i przytulać, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Dlatego szukamy jest dobrego domu. Owszem lubi, ale podczas tych zabaw potrafi uszczypać i zostają siniaki Bez problemu zostaje sama w domu pod nieobecność właścicieli, pod nieobecność potrafi zdemolować pół domu w tym rozebrać parkiet, zerwać karnisz, i zjeść łóżko:) zachowuje czystość jest grzeczna na spacerach, wraca po przywołaniu do mnie tak, choć nie zawsze - jak złapie trop można się przez megafon drzeć i jej to nie rusza, osobom obcym ucieka. Jest bardzo żywiołowa dlatego nie polecamy jej do domu gdzie są małe dzieci. Jednym słowem ideał. wątpie Ma okoo 55 cm w kłębie.. Możesz w opisie uwzględnić moje sugestie :) żeby nikt nie dostał kota w worku.... Nad Sheilą trzeba dużo popracować... :shake: Quote
Luzia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Pod jaką rasę mogę ją na allegro podciągnąć :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dalmatyńczyka:diabloti: Tak na serio to ciekawa jestem co wymyślicie. Swoją drogą ciężko będzie z demolką,dobrze,że przynajmniej ścian nie zjada:cool3:. Na cafeanimal już jest,także jeśli będziecie ją tam ogłaszać, to proszę dajcie znać. Quote
Luzia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Ja jej tylko allegro mogę zrobić na więcej nie mam czasu :eviltong: Niech się tym jej właścicielka zajmie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Ja jej tylko allegro mogę zrobić na więcej nie mam czasu :eviltong: Niech się tym jej właścicielka zajmie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jak właścicielka to po co oddaje? :mad: :diabloti: Chociaż ona tłuszczyku troche ma,możeby ją na smalec:hmmmm: Quote
Luzia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Marlena:)']Jak właścicielka to po co oddaje? :mad: :diabloti: Chociaż ona tłuszczyku troche ma,możeby ją na smalec:hmmmm: Bo sadystka jest :evil_lol: Wątpię Edyta słabo psy karmi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ino same skórki od chleba i to suche :evilbat: Quote
Luzia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']Luiza ten opis to chyba nie jest o psie który mam na tymczasie??:crazyeye: Jak tylko będziesz zmień szybko. Uwielbia się bawić i przytulać, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Dlatego szukamy jest dobrego domu. Owszem lubi, ale podczas tych zabaw potrafi uszczypać i zostają siniaki Bez problemu zostaje sama w domu pod nieobecność właścicieli, pod nieobecność potrafi zdemolować pół domu w tym rozebrać parkiet, zerwać karnisz, i zjeść łóżko:) zachowuje czystość jest grzeczna na spacerach, wraca po przywołaniu do mnie tak, choć nie zawsze - jak złapie trop można się przez megafon drzeć i jej to nie rusza, osobom obcym ucieka. Jest bardzo żywiołowa dlatego nie polecamy jej do domu gdzie są małe dzieci. Jednym słowem ideał. wątpie Ma okoo 55 cm w kłębie.. Możesz w opisie uwzględnić moje sugestie :) żeby nikt nie dostał kota w worku.... Nad Sheilą trzeba dużo popracować... :shake: To zrób jej ładny opis to zmienię ja już nie mam głowy do pisania tego ...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Cholera tyle, żem sie opisała i mi się wszystko skasowało :angryy: Już mi się 2 raz nie chce więć kjuciutko :) Luiza możesz ją poodciągnąć pod rasę Kundlozord narwany :p A opis niech Ci podeśle Marlena bo ja jej ostatnio wysyłałam. Quote
Luzia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Oki opis mam tylko czemu Sheila na kolczatce :mad::mad::mad: Quote
Luzia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Marlena:) napisał(a):Opis wysłany do założycielki wątku :eviltong: Jak formalnie :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Opis wysłany do założycielki wątku :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Oki opis mam tylko czemu Sheila na kolczatce :mad::mad::mad: Bo sie mi tak uwidziało:) wybacz ale nie potrafię już jej przekupiać parówkami coby nie ciągła na spacerach Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ......................................................... nic tu nie było :siara: Quote
Basia1968 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no niestety psinka jest z reguły sama w domu i to nie jest dla niej dobre. Bycie z nią z doskoku nie jest rozwiązaniem. Spróbuje napisać do Pani Zofii, która zajmuje się tego typu sprawami, zapytam jakie widzi wyjście. Quote
Mike i Morgan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jeżeli ktoś by zobaczył te fotki z tymi zniszczeniami to nikt jej nie weźmie :eviltong: Quote
Luzia Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Edyta ale podkreśl że od naszego wczorajszego spacerku z piesami nic nie zniszczyła (to zapewne zmęczenie):lol: Quote
Recommended Posts