Jump to content
Dogomania

Zostawiona jak śmieć, przywiązana do drzewa Sheila MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
o śliczności sie pokazały na reszcie i Luiza super zdjęciątka porobiła:loveu::loveu: trzeba Cie na allegro dać.

NIe ma problemu :diabloti::diabloti::diabloti:
Ale to po południu raczej dopiero :razz:

Posted

Luiza ten opis to chyba nie jest o psie który mam na tymczasie??:crazyeye:
Jak tylko będziesz zmień szybko.

Uwielbia się bawić i przytulać, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Dlatego szukamy jest dobrego domu. Owszem lubi, ale podczas tych zabaw potrafi uszczypać i zostają siniaki Bez problemu zostaje sama w domu pod nieobecność właścicieli, pod nieobecność potrafi zdemolować pół domu w tym rozebrać parkiet, zerwać karnisz, i zjeść łóżko:) zachowuje czystość jest grzeczna na spacerach, wraca po przywołaniu do mnie tak, choć nie zawsze - jak złapie trop można się przez megafon drzeć i jej to nie rusza, osobom obcym ucieka. Jest bardzo żywiołowa dlatego nie polecamy jej do domu gdzie są małe dzieci.
Jednym słowem ideał. wątpie
Ma okoo 55 cm w kłębie..

Możesz w opisie uwzględnić moje sugestie :) żeby nikt nie dostał kota w worku.... Nad Sheilą trzeba dużo popracować... :shake:

Posted

Dalmatyńczyka:diabloti:

Tak na serio to ciekawa jestem co wymyślicie.
Swoją drogą ciężko będzie z demolką,dobrze,że przynajmniej ścian nie zjada:cool3:.

Na cafeanimal już jest,także jeśli będziecie ją tam ogłaszać, to proszę dajcie znać.

Posted

Ja jej tylko allegro mogę zrobić na więcej nie mam czasu :eviltong: Niech się tym jej właścicielka zajmie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ja jej tylko allegro mogę zrobić na więcej nie mam czasu :eviltong: Niech się tym jej właścicielka zajmie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Jak właścicielka to po co oddaje? :mad: :diabloti:

Chociaż ona tłuszczyku troche ma,możeby ją na smalec:hmmmm:

Posted

[quote name='Marlena:)']Jak właścicielka to po co oddaje? :mad: :diabloti:

Chociaż ona tłuszczyku troche ma,możeby ją na smalec:hmmmm:

Bo sadystka jest :evil_lol:

Wątpię Edyta słabo psy karmi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ino same skórki od chleba i to suche :evilbat:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Luiza ten opis to chyba nie jest o psie który mam na tymczasie??:crazyeye:
Jak tylko będziesz zmień szybko.

Uwielbia się bawić i przytulać, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Dlatego szukamy jest dobrego domu. Owszem lubi, ale podczas tych zabaw potrafi uszczypać i zostają siniaki Bez problemu zostaje sama w domu pod nieobecność właścicieli, pod nieobecność potrafi zdemolować pół domu w tym rozebrać parkiet, zerwać karnisz, i zjeść łóżko:) zachowuje czystość jest grzeczna na spacerach, wraca po przywołaniu do mnie tak, choć nie zawsze - jak złapie trop można się przez megafon drzeć i jej to nie rusza, osobom obcym ucieka. Jest bardzo żywiołowa dlatego nie polecamy jej do domu gdzie są małe dzieci.
Jednym słowem ideał. wątpie
Ma okoo 55 cm w kłębie..

Możesz w opisie uwzględnić moje sugestie :) żeby nikt nie dostał kota w worku.... Nad Sheilą trzeba dużo popracować... :shake:

To zrób jej ładny opis to zmienię ja już nie mam głowy do pisania tego ...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Cholera tyle, żem sie opisała i mi się wszystko skasowało :angryy:
Już mi się 2 raz nie chce więć kjuciutko :)

Luiza możesz ją poodciągnąć pod rasę Kundlozord narwany :p
A opis niech Ci podeśle Marlena bo ja jej ostatnio wysyłałam.

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Oki opis mam tylko czemu Sheila na kolczatce :mad::mad::mad:

Bo sie mi tak uwidziało:) wybacz ale nie potrafię już jej przekupiać parówkami coby nie ciągła na spacerach

Posted

no niestety psinka jest z reguły sama w domu i to nie jest dla niej dobre. Bycie z nią z doskoku nie jest rozwiązaniem. Spróbuje napisać do Pani Zofii, która zajmuje się tego typu sprawami, zapytam jakie widzi wyjście.