jotka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Pudzian, to oczywiście z przekory. Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie wolontariuszka naszej fundacji z prosba o pomomoc w znalezieniu na cito miejsca dla 7 tyg. szczeniaczka "wielkości buta". Oczywiście przesadziła, szczylek jest mniejszy. Jest wielkosci 2 mies. kociaka. Oczywiscie pod kopułką zabrzęczało, ranuy boskie, skad dom?:placz: Zadzwoniłam do Wndul66 po nr do halbiny, może wexmie choc na pare dni.Okazało się, że Wandul uznała, ze ma wolną łazienkę - czytaj tam jeszcze nie ma kotów, więc w takiej potrzebie nie odmówi. I zawieźliśmy psinę do Bytomia. Psiulek ma 7 tygodni, został znaleziony w hallu kina Punkt 44 w Katowicach. cud, że nikt go nie nadepnął. Brzuszyna rozdęta do granic możliwości, wielkości dwóch główek. Po drodze "znalazcy" byli już u weta, wet dał odrobaczenie. U Wandul, psik jest bezpieczny, trafił pod fachowa opiekę. Domu szukać trzeba! A oto bohater wczorajszego wieczoru: proporcje głowy psa i człowieka są nieprawdziwe - psia w rzeczywistości jest mniejsza mieści sie w dłoni Quote
Klementynkaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :placz::placz::placz: dobrze, że ona go wogóle wypatrzyła... Quote
halbina Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 śliczne maleństwo, szybko znajdzie domek... jestem pewna, trzeba mu tylko reklamy... ściągam cioteczki na wątek... Quote
kacpru Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 przewrotne imie idealnie pasuje :lol: Gdyby byly jakies problemy np. ciasno w lazience ,moge malucha wziac na tymczas. Jestem blisko bo w sasiednim miescie :) Quote
Formica Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Będę dawać numer jakby się ktoś zgłosił, bo u nas tylko docelowo wielkie szczeniory są. Quote
slapcio Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Zaznaczam wątek. Czasami ktoś szuka minipieska :) Quote
beka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Widziałam zdjęcia na forum bardzo podobnego psiaka, jest w jakiś zoologu..:( Quote
HebaNova Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Slapcio, ale masz bombowy avatarek :evil_lol: Quote
Jaaga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ale słodki maluch :loveu:. Jotka, trzeba było do mnie zadzwonić. Mam swoje, to jeden wiecej tej wielkości nie zrobiłby różnicy. Ciocia Wandzia jest jak zwykle niezawodna i stanęła na wysokości zadania:lol:. Quote
supergoga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Rewelacyjny. Będą się zabijac o niego. TYlko trochę ogłoszeń i dom się znajdzie. Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :loveu:taki mały Cini Mini ;)... ile się to biedactwo tam musiało strachu najeść :shake:...obce zimne miejsce Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Śliczny maluszek ,podobny do pieska znajomych też Pudzian się nazywa ze względu na gabaryty i choć ciałko malutkie to zadzior z niego okropny :evil_lol:. Trzymam kciuki za domek :kciuki::kciuki::kciuki:. Quote
wellington Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 slapcio napisał(a):Zaznaczam wątek. Czasami ktoś szuka minipieska :) Ale minipiesek to on nie zostanie - moze z niego wyrosnie gigant ;) Quote
amikat Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 MAlutek. Domek się znajdzie dla takiej malizny szybciutko . Quote
kaja555 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 JOMA napisał(a):Już się rozpytujemy. a miałam odpoiwdać na PW - ale widzę że mnie ubiegłaś! :evil_lol: wstawiam mikro Pudzianka na adopcje.org Quote
Recommended Posts