Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Piesek (sorki, ale imię Pudzian w ogóle do mnie nie przemawia ;) ) jest na tymczasie u mnie. Wczoraj do południa zabrałam go od Wandy. Nie wiem czy dziewczyny pisały, ale zanim trafił do Wandy został odrobaczony. Dzisiaj zaczęły mu schodzić robaki. Mój chop, który jest akurat szczęśliwie chory ;) doniósł mi, że w kupkach jest więcej robali niż kupki. No, ale dzięki temu brzusio wraca do normalnych rozmiarów i nie jest już większy niż ta malizna.
A wracając do przyjemniejszych tematów, tu są fotki:
Picasa Web Albums - Dawid - 2009-01-15 Pi...
Picasa Web Albums - Maja - Piesek

U pieska zostało stwierdzone ADHD, już współczuję przyszłym właścicielom :evil_lol:
Lata toto cały czas. Koty mi pogonił (Misiek waży jakieś 6-7kg). Usiłuje im wyżreć z miski (a Wanda mówiła, że on mało je :roll: o ja głupia, on jest nie do zatkania). Ukradł kotom wszyskie myszki,a mi skarpetę. W ogóle to diabeł wcielony w skórce małego pieska, a potem śpi tak jak powyżej i wszystko Mam 3 koty i nie znam się na wychowywaniu psów więc ta cholera śpi tylko na kolanach i w łóżku, bo inaczej płacze. Chop próbuje go czegoś nauczyć więc całą noc spał w ręką w jego kartoniku żeby piesek nie czuł się samotny i nie wył :lol:
To tak pokrótce :lol:
Moje gg 2257395, chętnie podam też nr telefonu, ale może nie tak publicznie ;)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze że mąż mu udostępnił rękę na noc :evil_lol:, takie maluchy nie potrafią się same ogrzać, wyją też z osamotnienia - pamiętam jak siostra przytargała Kaję z targu, to brat też spał trzymając rękę w jej kartoniku, dopiero wtedy się uspokajała

Posted

Mały ok, za to ja choruję i w ogóle mnie nie ma przy kompie. Dalej wyłażą z niego robale, ale brzuszka już nie ma. Dzisiaj miałam telefon w prawie adopcji i dwa maile czyli mały jet popularny ;) Idę zaraz czytać o adopcjach, bo zaczyna mi się wdawać, że nikt na niego nie zasługuje ;) Jakie rady? Jeden mail jest od Pani która ma 2,5letnie dziecko, jak mylicie?

Posted

Nie chcę nikogo osądzać ale 2,5 latek zwykle jest mało ostrożny w kontaktach ze zwierzakami, a Pudzian ..taki maleńki..
Poza tym mam takie skrzywienie ze zawsze mi się wydaje ze piesek ma być "dla dziecka" więc ze swej strony zalecam ostroźność. Myślę ze z wyadoptowaniem Pudziana większego kłopotu nie będzie więc nie ma się co śpieszyć.
Kapitalne fotki!

Posted

trzymam kciuki - wiedziałam że domek bedzie szybko jak zobaczyłam to cudo (a ja telefon mam, bo w zeszłym tygodniu rozmawiałyśmy przez Wandul, w ogłoszeniu wszystko podałam, ale ludzie i tak piszą przez stronę, a nie wskazany e-mail...)

Posted

O matkooooo jaka słodzizna! Dajcie to go chyba zjem :loveu::loveu: taki słodki

A tak swoją drogą, ja się na tych mikrusach nie znam, ale on taki jakby ratlerek? :eviltong:

Posted

ANETTTA napisał(a):
hhhhhhhhhym co za dom sprawdzacie bo dostałam namiary na dom ul zródlana czy go sprawdzac czy nie

Sprawdzać sprawdzać chodzi dokładnie o ten dom. Myślę, że jest ok, ale jak ktoś kto ma większe doświadczenie z nimi pogada poczuje się lepiej.