Elitesse Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Karenina wisz plock - krakow brzmi w koncu baaardzo podobnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ludek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja też muszę pochwalić Panie w ZG. W końcu Kraków rozliczył wystawę. Jak dzwoniłam Panie były w trakcie wpisywania. Po dwóch dniach dyplom był gotowy :). Quote
Eurasierka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 7 września wysłałam emalią wniosek o Mł.Ch. Jak myślicie, kiedy mogę liczyć na wpis do rodowodu? Czy ktoś z was zamykał championat tegoroczną Łódzką międzynarodówką? (chodzi mi o to, czy na pewno dotarły już do ZG wszystkie dokumenty z wystaw) Quote
karenina Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Eurasierka napisał(a):7 września wysłałam emalią wniosek o Mł.Ch. Jak myślicie, kiedy mogę liczyć na wpis do rodowodu? Czy ktoś z was zamykał championat tegoroczną Łódzką międzynarodówką? (chodzi mi o to, czy na pewno dotarły już do ZG wszystkie dokumenty z wystaw) Ja mam juz w domu ( od prawie 2 mcy) championat zamkniety w łodzi na miedzynarodowce.. A wpis do rodowodu mozesz zrobic ( ja nie robie :evil_lol: ) na miejscu u siebie na sekcji jak bedziesz miała dyplom w reku. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Karenina, pytanie "a o co chodzi?" to ja bym zadala paniom z ZG. Na pewno usłyszysz prawidłowż odpowiedź.:evil_lol: pzdr. Quote
karenina Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Asiaczek']Karenina, pytanie "a o co chodzi?" to ja bym zadala paniom z ZG. Na pewno usłyszysz prawidłowż odpowiedź.:evil_lol: pzdr. Asiaczek, już ja im zadam to pytanie, tylko najpierw muszę sie do ZG dodzwonic.. 4 dni prób już za mną :evil_lol: . Ale ja się nie poddam, o co to to nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . I mam juz przygotowane wszystkie te dyplomy z błędami.. Wszystkie 4 na 6 wystawionych.:evil_lol: Quote
cockermanka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Eurasierka napisał(a):Czy ktoś z was zamykał championat tegoroczną Łódzką międzynarodówką? (chodzi mi o to, czy na pewno dotarły już do ZG wszystkie dokumenty z wystaw) TAK i wysłałam wniosek o championat zaraz po tejże wystawie ... i czekam do dziś :angryy: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 karenina napisał(a):Asiaczek, już ja im zadam to pytanie, tylko najpierw muszę sie do ZG dodzwonic.. 4 dni prób już za mną :evil_lol: . Ale ja się nie poddam, o co to to nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . I mam juz przygotowane wszystkie te dyplomy z błędami.. Wszystkie 4 na 6 wystawionych.:evil_lol: O rany!!! To się będzie działo.:evil_lol: Pzdr. Quote
cockermanka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 A mnie zaraz coś trafi...:angryy::angryy::angryy:zwrócono mi dokumenty,bo moja suka "nie spełnia warunków do przznania tytułu Championa Polski"..okazuje się,że na kopii karty oceny z Opola nie ma zaznaczonego CWC...wrrr...ciekawe,że na oryginale jest...:mad::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cockermanka, ale oryginał powinnaś mieć Ty! Więc, jak to jest? Masz i kopię i oryginał?! Albo kopia była sprawdzana przez Panie z ZG. I tam nie ma zaznaczonego... Pzdr. pzdr. Quote
Elitesse Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 cockermanka napisał(a):A mnie zaraz coś trafi...:angryy::angryy::angryy:zwrócono mi dokumenty,bo moja suka "nie spełnia warunków do przznania tytułu Championa Polski"..okazuje się,że na kopii karty oceny z Opola nie ma zaznaczonego CWC...wrrr...ciekawe,że na oryginale jest...:mad::mad::mad: cockermanka musisz ta sprawe zalatwic przez opolski oddzial - wyslij im ksera karty oceny i dyplomu z zaznaczonymi tytulami i poros zeby wyslali sprostowanie do ZG Quote
cockermanka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Na oryginale mam zaznaczone CWC,na dyplomie nie żadnych wpisów... ZG zwrócił się do Opola o potwierdzenie tego CWC,a opolski oddział odpisał,że u nich na kopii CWC nie jest zaznaczone... Rozmawiałam z koleżanką,która tez wtedy wystawiała i wiem,żeu niej z wpisami w kartę tez były jakieś problemy... Wkurzyłam się,bo psica miałaby dyplom na samych dużych,ale w razie czego nie ma problemu poślę do ZG kopie kilkunastu małych. w każdym razie od dziś będę dokładnie sprawdza także kopie kart ocen,a do Opola zadzwonię... Quote
musia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 musia napisał(a): A w międzyczasie - słynny Paweł (Amigo) z Nowego Targu zapewnia mnie , że potrzebuje tygodnia na uporzadkowanie i przesłanie. pamiętacie jak to pisałam po Nowym Targu, zachwycona, że jest możliwie najszybciej. Pisałam też o naiwnosci z mojej strony. Dziś pytałam w Nowym Targu (może i Paweł to zrobił w tydzień , dwa) do 10 dni wyślą - czyli tak "kole" 40 przepisowych dni, a potem co Bóg da... czekamy Quote
alive Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a do mnie dotarł dziś papier championa polski po miesiącu i 4 dniach!!! postarali się... :cool3: Quote
Godelaine Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ja też jestem w miłym szoku. Formularz z wnioskiem o młodzieżowego championa wysłałam w trakcie urlopu ZG (a więc w okolicach 15 sierpnia). Dziś ze skrzynkmi wyciagnęłam dyplom :) Bez błędów :eviltong: Ja, jak na razie, nie narzekam. Na nostryfikacje też czekałam zaledwie miesiąc. Może ludzie z ZG po powrocie z urlopu rzeczywiście są efektywniejsi? :D Quote
Neiven Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ja tez wyslalam w trakcie uropu i tez dzisiaj wyciagam ze skrzynki. Przyznam, ze troszke sie zdziwilam myslam, ze troszke sobie poczekam..., a tu mila niespodzianka - niecale 2 mies. Niestey nasz zdolny listonosz wepchnal list (A4) do skrzynki i dyplomik "troszke" sie pogiol... ale wazne, ze jest :) Quote
Eurasierka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 a ja zadzwoniłam do ZG i okazało się, że mój elektroniczny wniosek z 7 września nie doszedł... więc wysłałam jeszcze raz, przedwczoraj - a dzisiaj w skrzynce leżał już dyplom:multi: brawa wielkie dla Zarządu Głównego!!! ps.: niestety, mój listonosz też jest człowiekiem zdeczko niedelikatnym :angryy: i pognieciony dyplomik przeleży następne kilka tygodni pod paroma opasłymi encyklopediami... bo prasować go jakoś nie mam odwagi :evil_lol: Eurasierka Quote
Asiaczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 "Prasowania" nie ma się co obawiać. Ja to czasami robię, dobrze ciepłym żelazkiem i przez dodatkowy papier. Na pewno nie bezpośrednio na dokument. A jeżeli juz - to po "lewej" stronie".:lol: Pzdr. Quote
puli Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jest! Po 4 miesiącach i naturalnie zmięty w skrzynce- ale za to (prawie) bez błędów. Poprzedni miał w trzech słowach 7 błędów. Quote
karenina Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A ja sie dodzwoniłam :evil_lol: do ZG !! Pni mi usiłowała wmówic ze: a) na wystawie w Łodzi 2005 sędziował NIEISTNIĘJĄCY SĘDZIA, fatamorgana, twór z nikąd ( na dyplomie jest nazwisko sędziego jaki naprawde nieistnieje, nie wiem skąd im w bazie sie takie znalazło). b)mój pies BYŁ i JEST zarejestrowany w Płocku na KW ?? c)kolejny pies urodził sie PO DACIE wystawienia dyplomu Mł Ch ( data urodzenia o rok wyzsza niz wystawienia :evil_lol: ) d)moja suka JEST PSEM ( ciekawe czemu ja o tym nie wiem:evil_lol: ) reszta błędów mniejsza i o niej nie wspominam. Na dyplom nowe i poprawione małąm czekac 3 dni, czekam tydzien, poki co nic. A listonosza mam delikatnego, duze koperty ustawia na skrzynkach i zabezpiecza przed spadnieciem tablicą na ogłoszenia która tez na nich stoi ;) Quote
daga10011 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Karenina-nie strasz:-o ja wyslalam wlasnie takie podanie o mlodziezowego championa..myslalam,ze sie wysyla tylko o te normalne championy,a mlodziezowy to tylko zabawa i ze go wbijaja na miejscu-jak mi kazali wniosek wyslac to sie zdziwilam:roll: .Mam nadzieje,ze nam nie beda wytykali bledu-juz sie dwukrotnie zdarzylo ze zastapili sedziego,wiec mam 2 zw.ml podwojne od tego samego sedziego:lol: ale ogolnie spelnilismy kwalifikacje i mamy od roznych 3 sedziow zw mlodziezy,jedna z miedzynarodowej:roll: -mam nadzieje,ze nam ten dyplom wysla??????Bo ja juz oglosilam,ze mam ml.ch -moze nieduzo,ale zawsze..ale moze wcale nie mam????:-o Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 daga10011 napisał(a):Karenina-nie strasz:-o ja wyslalam wlasnie takie podanie o mlodziezowego championa..myslalam,ze sie wysyla tylko o te normalne championy,a mlodziezowy to tylko zabawa i ze go wbijaja na miejscu-jak mi kazali wniosek wyslac to sie zdziwilam:roll: .Mam nadzieje,ze nam nie beda wytykali bledu-juz sie dwukrotnie zdarzylo ze zastapili sedziego,wiec mam 2 zw.ml podwojne od tego samego sedziego:lol: ale ogolnie spelnilismy kwalifikacje i mamy od roznych 3 sedziow zw mlodziezy,jedna z miedzynarodowej:roll: -mam nadzieje,ze nam ten dyplom wysla??????Bo ja juz oglosilam,ze mam ml.ch -moze nieduzo,ale zawsze..ale moze wcale nie mam????:-o Masz, masz . Ale pamiętaj o jednym. Po ostatnim otrzymanym Zwyc. Młodziezy (tzn. ostatnia wystawa) dolicz sobie 40 dni na rozliczenie wystawy przez organizatorów + dodaj jeszcze ok. miesiąc ,półtora do dwóch na wystawienie championatu przez ZG. Jeżeli Ci się spieszy (tak czasami bywa!) po 40 dniach lub po ok. 2 miesiącach od ostatniej wystawy po prostu zadzwoń do ZG i spytaj się, co z championatem. To nie zaszkodzi. A jeszcze jak podasz w miarę wiarygodny powód przyspieszenia, to może panie z ZG się zlitują i wypiszą go w miarę szybko. Trzymam kciuki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 karenina napisał(a):A ja sie dodzwoniłam :evil_lol: do ZG !! Pni mi usiłowała wmówic ze: a) na wystawie w Łodzi 2005 sędziował NIEISTNIĘJĄCY SĘDZIA, fatamorgana, twór z nikąd ( na dyplomie jest nazwisko sędziego jaki naprawde nieistnieje, nie wiem skąd im w bazie sie takie znalazło). b)mój pies BYŁ i JEST zarejestrowany w Płocku na KW ?? c)kolejny pies urodził sie PO DACIE wystawienia dyplomu Mł Ch ( data urodzenia o rok wyzsza niz wystawienia :evil_lol: ) d)moja suka JEST PSEM ( ciekawe czemu ja o tym nie wiem:evil_lol: ) reszta błędów mniejsza i o niej nie wspominam. Na dyplom nowe i poprawione małąm czekac 3 dni, czekam tydzien, poki co nic. A listonosza mam delikatnego, duze koperty ustawia na skrzynkach i zabezpiecza przed spadnieciem tablicą na ogłoszenia która tez na nich stoi ;) A:evil_lol::lol:le masz farta, dziewczyno! Przebiłaś wszystkich!!! Quote
musia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja jestem po rozmowie z baaardzo miłą panią z ZG. Jeżeli sprawdzi sie to co mi powiedziała (bo obiecała - to za dużo powiedziane) - to powiadomie was w odpowiednim czasie - o rekordzie chyba. Quote
daga10011 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Masz, masz . Ale pamiętaj o jednym. Po ostatnim otrzymanym Zwyc. Młodziezy (tzn. ostatnia wystawa) dolicz sobie 40 dni na rozliczenie wystawy przez organizatorów + dodaj jeszcze ok. miesiąc ,półtora do dwóch na wystawienie championatu przez ZG. Jeżeli Ci się spieszy (tak czasami bywa!) po 40 dniach lub po ok. 2 miesiącach od ostatniej wystawy po prostu zadzwoń do ZG i spytaj się, co z championatem. To nie zaszkodzi. A jeszcze jak podasz w miarę wiarygodny powód przyspieszenia, to może panie z ZG się zlitują i wypiszą go w miarę szybko. Trzymam kciuki! Pzdr. spieszyc mi sie specjalnie nie spieszy:lol: .suka ma tylko 13 miesiecy-ale sie przerazilam,ze championatu moge nie uznac z jakichs powodow,a na mojej stronie juz figuruje jako ml.ch .pl-to jedyna troska:lol: .Wolalabym nie wyjsc na klamce:lol: Quote
Recommended Posts