Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Championat Opusa.

Krótkie przypomnienie:
- zakończony w Nowym Targu (koniec sierpnia)
- długie, mimo wszystko, oczekiwanie na przesłanie tych dokumentów do ZG.
- 7 października (jeszcze nie ma N.T. w Warszawie)

i teraz liczymy powiedzmy od 7 października
dzisiaj telefonuję - 24 października
championat wysłany w zeszłym tygodniu

Wychodzi 17 dni . Rekord :crazyeye: . Dzielnie czekam zatem na rzeczywisty dowód sprawności ZG:multi: . Bo optymistycznie wychodzi to 2 tyg. prac nad nim.:lol:

• 4 weeks later...
Posted

A ja mam dwa championaty, tzn. dyplomy- jak psu z tyłka wyciągniete... pogniecione, ze hej :( :mad: W ZK je slicznie zpakowali, do specjalnej kopertki z usztywnieniami, a ten idiota listonosz, zgial sobie kopertke na pol i jeszcze raz na pol, bo mu tak na reke bylo, no normalnie masakra!:angryy:

Posted

...a o moje koperty pani listonosz dba..ja bym opiorkala listonosza jak trzeba-jesli przesylka sie nie miesci wystawia sie awizo...:mad:
Z drugiej beczki-w zaleznosci od czasu wyslania dokumentacji i championat proponuje potwierdzic telefonicznie takie zgloszenie-ja czekalam i bym sie nie doczekala, bo zwiazek nie wyslam potwierdzenia CWC z jednej wystaw-zagubilo sie :shake: gdyby nie moja interwencja pewnie do dzisiaj by go nie bylo a ja bym czekala na nie wiem co...:razz:

Posted

A ja dzisiaj byłam z ZG i złożyłam dokumenty na Ch.PL na 2 psiaki (CZI) mojej kolezanki z Moskwy. Ciekawe, ile trzeba będzie czekać? Aha, ostatni CWC jest z Białegostoku (27.08.2006 r.).
Pzdr.

Posted

Ja dziś dzwoniłam w sprawie papierów jakie wysłałam na Championat Młodziezowy Fortka. :lol: Miła pani spytała się jakie wystawy mam dołączone i stwierdziła, że one już są to w przeciągu 2 tygodni powinno juz wszysto być wypisane i o dziwno czego nie zrozumialam kazała zadzwonić za 3 tygodnie:crazyeye: Gdzie tu logika:niewiem:

Posted

Hihihi. Oj, nie szukaj w tym postępowaniu logiki!
Pańcia z ZG była dzisiaj mocno zaskoczona, że prosiłam, aby pokwitowała mi przyniesione dokumenty. Powiedziała, że "nie ma takiego zwyczaju". :crazyeye: (Boshe, kto tam pracuje?!) . Ale ja ją poprosiłam, żeby jednak napisała datę i dała swój podpis, że dokumenty sa przyjęte. Niechetnie i z mink a pt. "dąsik" zrobiła to.
Pzdr.

Posted

Ja czekalam na dyplom 2 miesiace w groszami. Pies skonczyl championat w sierpniu w Zakopanem, papiery wyslalam we wrzesniu i bez zadnego upominania sie mam juz dyplom w domu. Nie jest to moze rekordowe tempo, ale nie zalezalo mi specjalnie na szybkim zalatwieniu sprawy, bo sezon wystawowy na ten rok juz zakonczylismy :razz:

Dyplom zostal oczywiscie zlozony na pol przez pania listonoszke :mad: ale juz sie wyprostowal lezac w skanerze :cool1:

Posted

Słuchajcie, słuchajcie dzis w skrzynce leżał dyplom Młodzieżwoego Championa mojego Fortka:lying: Tempo błyskawiczne:cool3: 10 dni licząc wraz z dniem mojego wysłania:loveu:
Tym bardziej juz brak logiki jeśli chodzi o moja wczorajszą rozmowe z pania z ZG.

Posted

My czekaliśmy od maja do końca sierpnia. Gdyby nie interwencja telefoniczna w ZKwP z prośbą, że zgłaszamy do Rostocku w kl. championów to myślę, że jeszcze dłużej by trwało :shake:

Posted

A ja po raz trzeci odebralam Mlodziezowy Tio i mam kolejeny blad!!!!!!!!!!!!!!! juz nie mam sily! Tym razem moj pies byl na krajowej wystawie w OPOLU (mial byc Grudziadz)! W miedzyczasie przeprowadzilam "mila" rozmowe przez tel z pania z ZK, ktora mi uswiadomila, ze to moja wina i powinnam wiedziec, ze miedzy glownym a oddzialem jest kiepski przeplyw informacji, i powinnam dolaczyc rodowod (tyczylo sie to poprzednich bledow - brak drugiego wlasciciela, PKR, NR Rej...) :|
Na championacie jest data z sierpnia, a sprawa dalej nie rozwiazana :mad:

Posted

Martyna napisał(a):
A ja po raz trzeci odebralam Mlodziezowy Tio i mam kolejeny blad!!!!!!!!!!!!!!! juz nie mam sily! Tym razem moj pies byl na krajowej wystawie w OPOLU (mial byc Grudziadz)! W miedzyczasie przeprowadzilam "mila" rozmowe przez tel z pania z ZK, ktora mi uswiadomila, ze to moja wina i powinnam wiedziec, ze miedzy glownym a oddzialem jest kiepski przeplyw informacji, i powinnam dolaczyc rodowod (tyczylo sie to poprzednich bledow - brak drugiego wlasciciela, PKR, NR Rej...) :|
Na championacie jest data z sierpnia, a sprawa dalej nie rozwiazana :mad:
Wiesz, co? Może po prostu pojedź do ZG i wyjaśnij sprawę. A i może wypiszą od ręki...? Bez błędów...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, co? Może po prostu pojedź do ZG i wyjaśnij sprawę. A i może wypiszą od ręki...? Bez błędów...
Pzdr.

Łeeee ale ja tam bylam juz 3 razy :-) Za pierwszym razem wyruszylam walczyc, bo po 4 miesiacach od skoczenia ch nie mialam dyplomu, to sie okazalo, ze akurat tego dnia przyszedl poczta (trzeba miec farta:cool1: ) Za drugim razem stawilam sie aby poprawic bledy - Pani powiedziala, ze nie ma mowy, zeby zrobili to od reki od reki :( Trzeci raz wpadlam odebrac ten niby poprawiony, rzucilam okiem na papierek tylko w tych miejscach, gdzie poprzednio zrobili blad :-) A oni zamiast wystawy w Grudziadzu, napisali ze w Opolu :mad: Moze za tydzien w piatek tam skocze - tylko wtedy moge ;-)

Posted

Asiaczek napisał(a):
To chyba jedyne wyjście z sytuacji...
Możemy się cieszyć, ze mieszkamy w W-wie, prawda Martyna?:lol:
pzdr.

No tak ciesze sie ;-) Ja wogole mam farta, bo oddzial ZK zmienil siedzibe blizej mojej uczelni dokladnie w monecie jak sie na nia dostalam ;-) :P Poprzednia siedziba bylo dwa przystanki od mojego liceum :-)

Posted

Witam Wszystkich!

Pisze z Budapesztu!

W piatek wysłałam elektroniczny "Wniosek o wydanie dyplomu Młodzezowego Championa "...
Nic nie pisali na temat, czí mamdołaczyc xero kart ocen.... Wiec nie wiem...

Byłam z moim psem na trzech wystawach w Polsce... byłyto Miedzynarodowe i Swiatowa....

Czy mam szanse na szybkie otrzymanie dyplomu?

Dzieki za odpowiedzi!

Posted

Krasna,
jeżeli wysłałaś wniosek elektroniczny, to nic nie musisz dołączać. Natomiast czas oczekiwania to ok. 2-3 miesiące, liczony od ostatniej wystawy. Czyli w Twoim przypadku - od światowej, tak? Nie wiem jednak, czy rozliczenie wystawy światowej też jest do 45 dni. Może w tym konkretnym przypadku jest trochę więcej...?
A, zadzwoń do Zarządu głónego jutro-pojutrze i spytaj się, czy wniosek doszedł, bo może okazać się (jak w wielu juz przypadkach), że Twojego wniosku nie ma w ZG...

Po 2 miesiącach, jak nie dostaniesz żadnej informacji, dzwoń do Zarządu Głównego i dopytaj się o Championat.
Pzdr.