Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A ja dzisiaj (niedziela) wyślę mailem prośbę o wystawienie Championatu Austrii dla FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. I ciekawe, ile będę czekała...? pzdr. Quote
Noelani Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj (niedziela) wyślę mailem prośbę o wystawienie Championatu Sustrii dla FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. I ciekawe, ile będę czekała...? pzdr. Ooo.. to mozna mailem? Asiaczku co dokladnie wyslalas i na jaki adres? Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Noelani - wysłałam na adres: [email protected] W mailu podałam: - dane wystaw, podczas których Farik zdobył CAC'e: data, miejsce, nr startowy, nazwisko sędziego. Powinno wystarczyć.:lol: Austriacy mają porządek w swoich papierach... Pzdr. Quote
Noelani Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Noelani - wysłałam na adres: [email protected] W mailu podałam: - dane wystaw, podczas których Farik zdobył CAC'e: data, miejsce, nr startowy, nazwisko sędziego. Powinno wystarczyć.:lol: Austriacy mają porządek w swoich papierach... Pzdr. Dzieki ;) Ja tez sprobuje tak wyslac, moze nie bede musiala isc na poczte ;) Quote
bajadera Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Potwierdzam. Z austriackim związkiem można tak załatwiać. W przypadku terriera wysyłałam do pani Radsnetter (? mogłam pokręcic nazwisko) (chyba sekkretarz klubu terriera) i championat był po trzech tygodniach. Za to dla odmiany Słowacy maj cudowny bałagan. Czekałam chyba 9 miesięcy ! Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 O, rany! A ja mam do wysłania 2 wnioski na Championa Słowacji.... Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asiaczek napisał(a):O, rany! A ja mam do wysłania 2 wnioski na Championa Słowacji.... Pzdr. loo kurcze a ja na kazdy z trzech Ch SK czekalam po miesiacu :roll: chyba sirion miala wybitnego pecha Quote
Noelani Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj (niedziela) wyślę mailem prośbę o wystawienie Championatu Austrii dla FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. I ciekawe, ile będę czekała...? pzdr. Asiaczku ja wyslalam dzien po Tobie (16.04.2007) i dostalam dyplom DZISIAJ (20.04.2007) :crazyeye: :multi: Z dwoma bledami co prawda ale tempo naprawde godne podziwu :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Noelani - to aż niesamowite!!! Naprawdę, aż nie chce się wierzyc... Ja natomiast otrzymałam homologacje na INTERCHAMPIONA dla Gusia-Pręgusia. Czekam równiez na taki sam tytuł dla jego brata - Abotere's WAHZIRI. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja dzisiaj (niedziela) wyślę mailem prośbę o wystawienie Championatu Austrii dla FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. I ciekawe, ile będę czekała...? pzdr. HA, takie czekanie to żadne czekanie! Otóż w dniu 24.04.2007 r. mój FARIQUE otrzymał oficjalny certyfikat z tytułem Champion Austrii! Dla zainteresowanych: Data wystawy: 14-04-2007 r. Data wysłania maila: 16-04-2007 r. Data wystawienia certyfikatu: 18-04-2007 r. Data otrzymania: 24-04-2007 r. Tempo niesamowite!!! Tylko podziwiać!!! 10 dni... A u nas?!?!?! Ale to nie wszystko: również w dniu 24.04.2007 r. Gusio-pręgusio otrzymał certyfikat na Interchampiona. Tempo też zadowalające, gdyż ostatni wniosek Gusio otrzymał w dniu 04-11-2006 r. (CACIB-Nitra). Ależ to był cudowny dzień!!! Teraz jeszcze czekam na Intera dla Wazirka i 2xChampion Słowacji oraz 1x Młodzieżowy Champio Litwy dla Żelci. Strrrasznie się cieszę! Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ale austriacy maja tempo :crazyeye: i to jeszcze nic za championat nie chca mi jeszcze troszke zostalo do pokonczenia ichniejszych CH - Zadra ma 3 x Tess 2 x i wata tez 2 x CAC na razie ale sa zgloszone do oberwartu i Insbrucku :) Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Fakt. Austriacy są pod tym względem niesamowicie! A np. za Championat LItwy płaci się 20-25 Euro i terminy są trochę dłuższe... Ja w tym roku może jeszcze pojadę do Wels (grudzień), ale to nic pewnego. Mam 4 rozpoczęte Championaty Austrii i... trzeba je kończyć.:lol: Pzdr. Quote
bajadera Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bo Austriacy maja wszystko u siebie porządnie wszystko w komputerach prowadzone. Aczkolwiek wpadki im się też zdarzają. Na ostatniej europejskiej w Tulln mnóstwo osób, które płaciły kartą, dostały informację, że wystawa nieopłacona. Sama stałam godzinę w ogonie, aby sprawę wyjaśnić i dostać numery startowe. Mieli awarię systemu w czasie przyjmowania zgłoszeń. W efekcie opłatę ściągnęli mi z konta w grudniu (wystawa była w maju).:evil_lol: A w Finlandii chcieli mi wystawić dyplom na ichniego championa wprost na wystawie, tylko nie miałam rodowodu ze sobą i kopii championatu polskiego. Tam można zdobyć championa na jednej wystawie, gdy pies na międzynarodowej dostaje CACIB i jest championem u siebie, ale warunek musi być zgłoszony w otwartej. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sirion - dzięki za info. nt. Finlandii. Może kiedys tam się wybiorę... Pzdr. Quote
shangri_la Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 witajcie. dołączam do grona oczekujących. wyslalam wniosek 24.04 zobaczymy ile czekania :p chociaz w sumie powinno byc aczej szybko bo wszystkie cwc z jednego oddzialu... uff mam nadzieje ze nie bedziemy dlugo czekac :evil_lol: pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A na jaki Championat wysłałaś dokumenty? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A ja w dzisiejszej poczcie znowu znalazłam "coś" ciekawego. A był to - oficjalny certyfikat na Młodziezowego Championa Litwy dla Żelinki! Choć nie chce mi się sprawdzać dat, to Litwini też mają niezłe tempo.:lol: Strrrasznie się cieszę! Pzdr. Quote
sylwia i boksery Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 9 kwietnia wysłany wniosek na dorosłego championa-dzisiaj przyszedł :p Nie powiem-niespodzianka wielka. Nie dzwoniłam ,nikogo nie męczyłam w Zarządzie Głównym-samo z siebie takie tempo :multi: Dodam jeszcze,że ostatnie CWC dostaliśmy w Nowym Dworze Mazowieckim 1 kwietnia :wink: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Piękny tytuł (!), to i tempo szatańskie... hihihi:evil_lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja oddałam w środę. Ciekawe kiedy dostanę :). Quote
Clou Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 siemka my też czekamy na wniosek o championa tzn ja i 2 charty wilczarze irlandzkie niestety trwa to już 3 miesiące a bardzo bym chciała żeby teraz na wystawie w Krakowie wystartowały w klasie championów a nie otwartej ale kiedy dzisiaj dzwoniłam do związku w Warszawie to przemiła pani:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: powiedziała tylko tyle że ona nam nie pomoże ponieważ nie ma na ten temat zielonego pojęcia natomiast mamy dzwonic od 11 do 15 ponieważ tylko w tych godzinach w zwiazku znajduje się ktoś kompetentny jeśli o ten temat chodzi no nic innego nam nie pozostaje jak tylko znowu zmłudne czekanie:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
jefta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Clou napisał(a):siemka my też czekamy na wniosek o championa tzn ja i 2 charty wilczarze irlandzkie niestety trwa to już 3 miesiące a bardzo bym chciała żeby teraz na wystawie w Krakowie wystartowały w klasie championów a nie otwartej [...] Z ciekawości zapytam jak Ci się udało zgłosić psy do czempionów bez kopii dyplomu? Quote
blaira Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Wiecie co....szok(pozytywny) dostalam Championat w 2 tyg po wyslaniu listownego wniosku z kserowkami kart ocen:multi::multi::multi: czesciowo szybciej bo wolalam sama odebrac ;-) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie roztrząsaj tego problemu, tylko ciesz się, że certyfikat masz już w łapkach... GRATULACJE! Pzdr. Quote
Recommended Posts