Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joanna napisał(a):
I tak i nie. W rozmowie z nim dowiedziałam się, że karty najpierw dostał, ale jak się wyraził były tak porozwalane, że je odesłał z prośbą o uporządkowanie i drugi raz ich nie przesłali. A co to znaczy "porozwalane"? To już sam ich posegregować nie mógł? A ponieważ to nie jego sprawa a zapłatę za usługę już pewnie dostał to nic w tej sprawie nie robi. Bo i po co. Typowa spychologia. Tylko pieniądze od nas brać to zawsze są chętni. :diabloti: Jedno jest pewne. Ja już pewnie więcej na wystawę do Krakowa nie pojadę.

Ja nie chcę bronić ani O/Kraków ani p. Mroczka. Ale z tego, co wiem, to p. Mroczek ma rację: dokumenty mają być uporządkowane. I to wszystko. Wyobraź sobie, ze otrzymujesz sprawozdanie do np. zaakceptowania, a tu treśc gdzie indziej, załączniki nie ponumerowane i jeden na początku, drugi gdzieś tam, a trzeciego wogóle nie możesz znaleźć. I co?
Co do zapłaty - nie wiem. I nie interesuje mnie, czy pieniądze zostały juz przelane na konto p. Mroczka czy nie.
Pzdr.

Posted

Nie tylko w Krakowie tak jest :angryy: W samym ZG też jest bajzel. Najpierw dowiedziałam się, że brakuje jednego potwierdzenia, później panie poszły na urlop, po urlopie jeszcze nie wiedzą gdzie co mają a wogóle to one pierwsze słyszą cokolwiek na temat mojego psa i nie maja żadnych dokumentów, chociaż ja mam potwierdzenie, które wysłali do "mojego oddziału zk" z 27.06 a dyplomu jak nie było tak nie ma i nie wiadomo kiedy będzie :mad:
Członkowie ZK są traktowani jak niepotrzebni intruzi, jestesmy im potrzebni tylko wtedy jak trzeba zapłacic składkę :angryy:

Posted

boksiedwa - jeżeli chodzi o ZG, to, niestety, muszę się z Tobą zgodzić. Tam naprawdę jest bałagan i panie - mimo szczerych chęci - nie panują nad pracą tej instytucji. Ale wierchuszka jest cała happy! Może powinno się dodać tak ze 2 etaty do ZG...
Pzdr.

Posted

Cockerek napisał(a):
Będą! Nie może być to krótszy okres niż 6 ms i 1 dzień. Możesz robić championat nawet w rok i dłużej.

Ale lipiec, sierpien i listopad to mniej niz 6 miesiecy i 1 dzien...

Posted

A spytałaś się niewinnie, dlaczego?

Dla mnie nie jest to az tak szokujace i dziwne, zwazywszy ze oddzial ma miesiac (45 dni?) na przeslanie sprawozdania z wystawy. Za miesiac bedzie koniec wrzesnia. A zgloszenia na swiatowke przyjmowane sa do 20.09 :roll:

Posted

A ja na championat dorosły Hossy czekam od lutego 2006. Hossa wygrała Katowice 2005, Rzeszów 2005 i kończyła championat w Rzeszowie, w lutym 2006. Każdy sędzia inny, odstęp czasowy nie podlega zastanowieniu.Posłałam polecony, potem 2 x wypełniałam formularz elektroniczny na stronce zarządu. Cisza !!!!!
16 lipca w Krosnie młodziezowy championat ukończyła córka Hossy- Jawa Czy Sen. Posłałam zaraz prosbe o dyplom Młodziezowego Championa, dorzucając przypomnienie o dyplom matki czyli Hossy. Cisza !!!
Kocham ten kraj !!!:angryy:

Posted

Spytać , spytałam - oczywiście , nie zdążą , bo dokumenty z Nowego Targu i tak dalej...

A w międzyczasie - słynny Paweł (Amigo) z Nowego Targu zapewnia mnie , że potrzebuje tygodnia na uporzadkowanie i przesłanie.

Tak czy inaczej Opus zgłoszony nie do championów. Ale nadzieję (płonna ) miałam i mam :cool3: :mad: :-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. Cały ZG pilnie pracuje na swoją niepochlebnaa opinię... A tak dla ciekawościL: oni dla nas, czy my dla nich... bo się pogubiłam.:diabloti:
Pzdr.

Zależy kto do kogo ma interes :evil_lol: ;)

Posted

A dzisiaj rozmawiałam z bardzo miłą pania, ktora bardzo optymistycznie, z ogromna chęcią (w głosie) pomocy stwierdziła , że po otrzymaniu ostatniej wystawy Nowotarskiej - tak 3 -4 tyg. i już Championat jest.

Oj, ta rozmowa , tak miła i człowiekowi od razu lepiej. Znaczy się da. Będę pilnować.

Posted

Ja tez rozmawiałam dziś z miłą panią,która powiedziała,ze właśnie zabierają się za championaty po Wrocławskiej ras pasterskich (maj).

Posted

puli napisał(a):
Ja tez rozmawiałam dziś z miłą panią,która powiedziała,ze właśnie zabierają się za championaty po Wrocławskiej ras pasterskich (maj).

co to znaczy "zabierają się" ???

czy bedą gotowe do odbioru od poniedziałku???

Posted

Musiałek napisał(a):
co to znaczy "zabierają się" ???

czy bedą gotowe do odbioru od poniedziałku???

Chyba Wielkanocnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a że jestem dziecko w gorącej wodzie kąpane :evil_lol: pojechałam teraz :evil_lol:

i nie był jeszcze gotowy ale miła pani powiedziała żebym poczekała (czekałam nie więcej jak 3 min!! ) i dyplom gotowy :multi: :multi:

Serdecznie podziękowania miłym paniom z ZG :multi: :multi: