Cockerek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Będą! Nie może być to krótszy okres niż 6 ms i 1 dzień. Możesz robić championat nawet w rok i dłużej. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 joanna napisał(a):I tak i nie. W rozmowie z nim dowiedziałam się, że karty najpierw dostał, ale jak się wyraził były tak porozwalane, że je odesłał z prośbą o uporządkowanie i drugi raz ich nie przesłali. A co to znaczy "porozwalane"? To już sam ich posegregować nie mógł? A ponieważ to nie jego sprawa a zapłatę za usługę już pewnie dostał to nic w tej sprawie nie robi. Bo i po co. Typowa spychologia. Tylko pieniądze od nas brać to zawsze są chętni. :diabloti: Jedno jest pewne. Ja już pewnie więcej na wystawę do Krakowa nie pojadę. Ja nie chcę bronić ani O/Kraków ani p. Mroczka. Ale z tego, co wiem, to p. Mroczek ma rację: dokumenty mają być uporządkowane. I to wszystko. Wyobraź sobie, ze otrzymujesz sprawozdanie do np. zaakceptowania, a tu treśc gdzie indziej, załączniki nie ponumerowane i jeden na początku, drugi gdzieś tam, a trzeciego wogóle nie możesz znaleźć. I co? Co do zapłaty - nie wiem. I nie interesuje mnie, czy pieniądze zostały juz przelane na konto p. Mroczka czy nie. Pzdr. Quote
boksiedwa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Nie tylko w Krakowie tak jest :angryy: W samym ZG też jest bajzel. Najpierw dowiedziałam się, że brakuje jednego potwierdzenia, później panie poszły na urlop, po urlopie jeszcze nie wiedzą gdzie co mają a wogóle to one pierwsze słyszą cokolwiek na temat mojego psa i nie maja żadnych dokumentów, chociaż ja mam potwierdzenie, które wysłali do "mojego oddziału zk" z 27.06 a dyplomu jak nie było tak nie ma i nie wiadomo kiedy będzie :mad: Członkowie ZK są traktowani jak niepotrzebni intruzi, jestesmy im potrzebni tylko wtedy jak trzeba zapłacic składkę :angryy: Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 boksiedwa - jeżeli chodzi o ZG, to, niestety, muszę się z Tobą zgodzić. Tam naprawdę jest bałagan i panie - mimo szczerych chęci - nie panują nad pracą tej instytucji. Ale wierchuszka jest cała happy! Może powinno się dodać tak ze 2 etaty do ZG... Pzdr. Quote
musia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Opus dzisiaj w Nowym Targu ostatnie potrzebne CWC do Championatu. Jutro wysyłamy Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 musia napisał(a):Opus dzisiaj w Nowym Targu ostatnie potrzebne CWC do Championatu. Jutro wysyłamy Nooo, zaszaleliście!!! Brawo i głaskadełka dla Opuska!!! Pzdr. Quote
mawgocha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Cockerek napisał(a):Będą! Nie może być to krótszy okres niż 6 ms i 1 dzień. Możesz robić championat nawet w rok i dłużej. Ale lipiec, sierpien i listopad to mniej niz 6 miesiecy i 1 dzien... Quote
musia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Na moje pytanie : czy jest szansa na Championat przed światówka - pani kategorycznie powiedziała - NIE Quote
boksiedwa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 a my już nie czekamy :) udało sie po 8 tygodniach Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 musia napisał(a):Na moje pytanie : czy jest szansa na Championat przed światówka - pani kategorycznie powiedziała - NIE A spytałaś się niewinnie, dlaczego?:evil_lol: Pzdr. Quote
BabyCakes Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A spytałaś się niewinnie, dlaczego? Dla mnie nie jest to az tak szokujace i dziwne, zwazywszy ze oddzial ma miesiac (45 dni?) na przeslanie sprawozdania z wystawy. Za miesiac bedzie koniec wrzesnia. A zgloszenia na swiatowke przyjmowane sa do 20.09 :roll: Quote
Elitesse Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 boksiedwa napisał(a):a my już nie czekamy :) udało sie po 8 tygodniach wow niezle !! :crazyeye: Quote
Elitesse Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ja na ml.ch czekam juz prawie 3 miesiace a na intera 3,5 miesiaca Quote
Zabajka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja na championat dorosły Hossy czekam od lutego 2006. Hossa wygrała Katowice 2005, Rzeszów 2005 i kończyła championat w Rzeszowie, w lutym 2006. Każdy sędzia inny, odstęp czasowy nie podlega zastanowieniu.Posłałam polecony, potem 2 x wypełniałam formularz elektroniczny na stronce zarządu. Cisza !!!!! 16 lipca w Krosnie młodziezowy championat ukończyła córka Hossy- Jawa Czy Sen. Posłałam zaraz prosbe o dyplom Młodziezowego Championa, dorzucając przypomnienie o dyplom matki czyli Hossy. Cisza !!! Kocham ten kraj !!!:angryy: Quote
musia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Spytać , spytałam - oczywiście , nie zdążą , bo dokumenty z Nowego Targu i tak dalej... A w międzyczasie - słynny Paweł (Amigo) z Nowego Targu zapewnia mnie , że potrzebuje tygodnia na uporzadkowanie i przesłanie. Tak czy inaczej Opus zgłoszony nie do championów. Ale nadzieję (płonna ) miałam i mam :cool3: :mad: :-( Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No tak. Cały ZG pilnie pracuje na swoją niepochlebnaa opinię... A tak dla ciekawościL: oni dla nas, czy my dla nich... bo się pogubiłam.:diabloti: Pzdr. Quote
PARSONRK Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczek napisał(a):No tak. Cały ZG pilnie pracuje na swoją niepochlebnaa opinię... A tak dla ciekawościL: oni dla nas, czy my dla nich... bo się pogubiłam.:diabloti: Pzdr. Zależy kto do kogo ma interes :evil_lol: ;) Quote
musia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 A dzisiaj rozmawiałam z bardzo miłą pania, ktora bardzo optymistycznie, z ogromna chęcią (w głosie) pomocy stwierdziła , że po otrzymaniu ostatniej wystawy Nowotarskiej - tak 3 -4 tyg. i już Championat jest. Oj, ta rozmowa , tak miła i człowiekowi od razu lepiej. Znaczy się da. Będę pilnować. Quote
puli Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja tez rozmawiałam dziś z miłą panią,która powiedziała,ze właśnie zabierają się za championaty po Wrocławskiej ras pasterskich (maj). Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No tak, ale teraz mamy już tuż, tuż wrzesień! Tak więc 3 miesiące opóźnienia, no półtora. Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 puli napisał(a):Ja tez rozmawiałam dziś z miłą panią,która powiedziała,ze właśnie zabierają się za championaty po Wrocławskiej ras pasterskich (maj). co to znaczy "zabierają się" ??? czy bedą gotowe do odbioru od poniedziałku??? Quote
puli Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Musiałek napisał(a):co to znaczy "zabierają się" ??? czy bedą gotowe do odbioru od poniedziałku??? Chyba Wielkanocnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Musiałek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 HURRAAAAAAAAAAAAAAA :multi: :multi: :multi: jutro mogę osobiście odebrać dyplom młodziezowego championa :multi: :multi: :multi: czekałam od 12.06 !!! Quote
Musiałek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a że jestem dziecko w gorącej wodzie kąpane :evil_lol: pojechałam teraz :evil_lol: i nie był jeszcze gotowy ale miła pani powiedziała żebym poczekała (czekałam nie więcej jak 3 min!! ) i dyplom gotowy :multi: :multi: Serdecznie podziękowania miłym paniom z ZG :multi: :multi: Quote
Recommended Posts