Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom

:multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi:

Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom

Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu:

GRATULACJE!

U nas jest prawie tak samo ;) Tzn. też skończyłyśmy championat w Głogowie, też mamy na dyplomie (który nota bene wygląda jak psu z gardła wyjęty) datę 19 lutego, ale mamy także błąd - źle wpisany numer rejestracyjny :shake: No i co robić?

Pozdrawiam
Marysia i Una
www.una.net.pl

Posted

[quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom

Ogromniaste gratulacje!!!

[quote name='Marysia_i_gończy']GRATULACJE!

U nas jest prawie tak samo ;) Tzn. też skończyłyśmy championat w Głogowie, też mamy na dyplomie (który nota bene wygląda jak psu z gardła wyjęty) datę 19 lutego, ale mamy także błąd - źle wpisany numer rejestracyjny :shake: No i co robić?

Pozdrawiam
Marysia i Una
www.una.net.pl
Przede wszystkim też ogromniaste gratulacje!!!

Reklamowac! Lepiej, aby wszystkie dane na Championacie się zgadzały...
Pzdr.

Posted

Hura, hura, hura!!!
A ja mam, mam, mam, mam... następnego...

[SIZE=6]Championa Polski!!!

Tym razem jest to Abotere's WAHZIRI, który swój 3 wniosek otrzymał w Rzeszowie (04-02-2007 r.). Naprawdę szybkie tempo ZG, prawda?
pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

jupi jupi :multi: :multi: :multi:

dostalam dzis pismo z FCI ze moja Zadra oficjalnie zostala uznana za Interchampiona

:laola: :laola:

ostatniego CACIba dostala w listopadzie w Kilecach - czyli 4 miesiace czekania bylo

Posted

A myśmy dziś dostali list z potwierdzeniem Interchampionatu Bestii - Jasminy Baggins Koralia. Skończyła championat w Kielcach w listopadzie. Dobre tempo ! I nawet nazwisko dobrze napisali. I list po angielsku, a nie jak wcześnie, gdy wszystko przychodziło po francusku. Za parę dni przyjdzie rura z dyplomem.

• 3 weeks later...
Posted

dostalam dzis Championat Polski dla Wacika :multi: :multi:
skonczony 10 lutego w Bydgoszczy - wystawiony 2 kwietnia ... czyli niecale 2 miesiace !! szok ! :crazyeye:
oczywiscie nr rejestracyjny jest z Wroclawia :diabloti: mimo ze oddzial zmienilam w lutym zeszlego roku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hEHEHE! Tak im namąciłaś, że kobitki juz wcale nad tym nie panują...

A ja dzisiaj wysłałam dokumenty na Młodzieżowego Championa Litwy dla Żelki. Ciekawe, ile trzeba będzie czekać?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
hEHEHE! Tak im namąciłaś, że kobitki juz wcale nad tym nie panują...
.

Asiaczku jak mlodziezowy dostalam z tym bledem to sie wkurzylam i teraz wypelniajac wniosek na dorosly WIELKIMI LITERAMI zrobilam dopisek ze zmiana oddzialu :diabloti: ale widac nikt tego nie zauwazyl :evil_lol: :evil_lol: