Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cockermanka napisał(a):Ha! Dziś przyszedł dyplom Młodzieżowego Championa dla naszego młodego :-) wow jak szybko !!! :multi: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cockermanka napisał(a):Ha! Dziś przyszedł dyplom Młodzieżowego Championa dla naszego młodego :-) Gratulacje!!! Mizianko dla psiaka.:lol: Pzdr. Quote
cockermanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzięki - udał nam się synuś ;-) Teraz tzreba "iść za ciosem"..sezon przed nami... Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: GRATULACJE! U nas jest prawie tak samo ;) Tzn. też skończyłyśmy championat w Głogowie, też mamy na dyplomie (który nota bene wygląda jak psu z gardła wyjęty) datę 19 lutego, ale mamy także błąd - źle wpisany numer rejestracyjny :shake: No i co robić? Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Elitesse Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja jeszcze czekam na Championat skonczony w Bydgoszczy Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: Ogromniaste gratulacje!!! [quote name='Marysia_i_gończy']GRATULACJE! U nas jest prawie tak samo ;) Tzn. też skończyłyśmy championat w Głogowie, też mamy na dyplomie (który nota bene wygląda jak psu z gardła wyjęty) datę 19 lutego, ale mamy także błąd - źle wpisany numer rejestracyjny :shake: No i co robić? Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Przede wszystkim też ogromniaste gratulacje!!! Reklamowac! Lepiej, aby wszystkie dane na Championacie się zgadzały... Pzdr. Quote
donya Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zeskanuj lub zrób xero dyplomu, który masz - w razie gdyby był Ci potrzebny na wystawy - i reklamuj Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hura, hura, hura!!! A ja mam, mam, mam, mam... następnego... [SIZE=6]Championa Polski!!! Tym razem jest to Abotere's WAHZIRI, który swój 3 wniosek otrzymał w Rzeszowie (04-02-2007 r.). Naprawdę szybkie tempo ZG, prawda? pzdr. Quote
cockermanka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Asiaczek - gratulacje A tempo rzeczywiście ekspresowe! Quote
Elitesse Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jupi jupi :multi: :multi: :multi: dostalam dzis pismo z FCI ze moja Zadra oficjalnie zostala uznana za Interchampiona :laola: :laola: ostatniego CACIba dostala w listopadzie w Kilecach - czyli 4 miesiace czekania bylo Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bravo, bravissimo!!! A my czekamy na Intera dla Gusia i Wahzirka... Pozazdrościłam Twojej Zadrze i chyba napiszę monit... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mi od wczoraj chodzilo po glowie zeby meila do FCI wysmarowac bo na Tessinkowy dyplom czekalam troszke krocej ale jak widac ktos mi czytal w myslach :) Quote
bajadera Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A myśmy dziś dostali list z potwierdzeniem Interchampionatu Bestii - Jasminy Baggins Koralia. Skończyła championat w Kielcach w listopadzie. Dobre tempo ! I nawet nazwisko dobrze napisali. I list po angielsku, a nie jak wcześnie, gdy wszystko przychodziło po francusku. Za parę dni przyjdzie rura z dyplomem. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a przepraszam, co masz do jez. francuskiego? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czyli hurtem wyslali po Kielcach :) tylko u mnie i blad w przydomku Zadry i blad w moim imieniu :placz: Quote
bajadera Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Asiaczek']a przepraszam, co masz do jez. francuskiego? Pzdr. Nie rozumiem go, a angielski kumam. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tylko tyle? Francuski jest chyba urzędowym językiem FCI, to i pisma mają prawo być w tym języku... Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dostalam dzis Championat Polski dla Wacika :multi: :multi: skonczony 10 lutego w Bydgoszczy - wystawiony 2 kwietnia ... czyli niecale 2 miesiace !! szok ! :crazyeye: oczywiscie nr rejestracyjny jest z Wroclawia :diabloti: mimo ze oddzial zmienilam w lutym zeszlego roku :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 hEHEHE! Tak im namąciłaś, że kobitki juz wcale nad tym nie panują... A ja dzisiaj wysłałam dokumenty na Młodzieżowego Championa Litwy dla Żelki. Ciekawe, ile trzeba będzie czekać? Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Asiaczek napisał(a):hEHEHE! Tak im namąciłaś, że kobitki juz wcale nad tym nie panują... . Asiaczku jak mlodziezowy dostalam z tym bledem to sie wkurzylam i teraz wypelniajac wniosek na dorosly WIELKIMI LITERAMI zrobilam dopisek ze zmiana oddzialu :diabloti: ale widac nikt tego nie zauwazyl :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chyba pisałaś jednak zbyt małymi literkami...:diabloti: pzdr. Quote
Elitesse Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no tak :roll: ale przez najblizsze kilka lat nie bede sie mogla poprawic :( chyba ze nowego psa zakupie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts