Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Krasna,
jeżeli wysłałaś wniosek elektroniczny, to nic nie musisz dołączać. Natomiast czas oczekiwania to ok. 2-3 miesiące, liczony od ostatniej wystawy. Czyli w Twoim przypadku - od światowej, tak? Nie wiem jednak, czy rozliczenie wystawy światowej też jest do 45 dni. Może w tym konkretnym przypadku jest trochę więcej...?
A, zadzwoń do Zarządu głónego jutro-pojutrze i spytaj się, czy wniosek doszedł, bo może okazać się (jak w wielu juz przypadkach), że Twojego wniosku nie ma w ZG...

Po 2 miesiącach, jak nie dostaniesz żadnej informacji, dzwoń do Zarządu Głównego i dopytaj się o Championat.
Pzdr.

Dzieki za odpowiedz! Spróbuje jutro zadzwonic!!!!

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj dostałam 2 Młodzieżowe Championaty Polski dla Żelki i Dżezika!!!
Czas oczekiwania (od wystawy we Wrocławiu) to 2 miesiące i kilka dni. T chyba niezły rezultat, prawda?
A, i nie ma błędów ani z jednym ani w drugim!!!
Mamy szczęście! Choć troszeczkę.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja dzisiaj dostałam 2 Młodzieżowe Championaty Polski dla Żelki i Dżezika!!!
Czas oczekiwania (od wystawy we Wrocławiu) to 2 miesiące i kilka dni. T chyba niezły rezultat, prawda?
A, i nie ma błędów ani z jednym ani w drugim!!!
Mamy szczęście! Choć troszeczkę.:lol:
Pzdr.

super !! :multi: :multi: spisaly sie panie !! mam nadzieje ze ja na Interka tez nie bede dlugo czekac :roll:

Posted

[quote name='zpr']Ma ktoś wzór pisma o dyplom Interchampiona? :roll:
Nie ma takiego wzoru. Piszesz liscik do Zarządu głownego, z prośbą o wystapienie o tytuł intera. Podajesz dane psa, wykaz wystaw na których dostał CACIBy, kopie CACIBów lub kart ocen, na których zaznaczono fakt jego przyznania. Podpisujesz i wysyłasz. Nie trzeba czekać, aż dostaniesz CACIBy z Belgii, bo czasem tytuł Inera i dyplom miałabyś po dwu latach nawet.

• 1 month later...
Posted

sylwia i boksery napisał(a):
Sunia skończyła Młodzieżowego w Nowej Rudzie-3 grudnia a dzisiaj rano ...przyszedł dyplom :multi:
Az nie mogę uwierzyć-szok i ogromna radośc :multi:
Wniosek wysylalam poczta elektroniczna.

Ja niestety nadal czekam... napisałam juz emaila... bez odpowiedzi....

Posted

Krasna napisał(a):
Ja niestety nadal czekam... napisałam juz emaila... bez odpowiedzi....

Z własnego doświadczenia wiem,że lepiej jest zadzwonić.
Tak miałam przy poprzednim dyplomie-było trochę komplikacji,coś tam nie było wpisane,coś tam musialam dosyłac itp.
I gdybym nie zadzwoniła i polegała tylko na mailach-obawiam się,że nie załatwiłabym szybko sprawy :p

Posted

Sunia skończyła Młodzieżowego w Nowej Rudzie-3 grudnia a dzisiaj rano ...przyszedł dyplom :multi:
Az nie mogę uwierzyć-szok i ogromna radośc :multi:
Wniosek wysylalam poczta elektroniczna.

Brawo i gratulujemy!!!:lol:
Pzdr.

Posted

a ja sie miło zosakoczylam :)

wypelniajac w pospiechu wniosekm elektroniczny wpisalam takie wystawy, ze nie bylo odstępu 6 mies

nie dzownilam, nie pisalam

az pewnego dnia pani z ZG zadzownila do mnie to wyjasnic :crazyeye:

podyktowalam jej poprawna wystawe i po tygodniu otrzymalam dyplom :grins:

w sumie minęly nie cale 2 miesiące

Posted

Z własnego doświadczenia wiem,że lepiej jest zadzwonić.
Tak miałam przy poprzednim dyplomie-było trochę komplikacji,coś tam nie było wpisane,coś tam musialam dosyłac itp.
I gdybym nie zadzwoniła i polegała tylko na mailach-obawiam się,że nie załatwiłabym szybko sprawy :p

No ták... mieszkam na Wegrzech, z pracy nie moge dzwonic... a kiedy jestem w domu, to oni nie pracuja....:-(

Posted

Krasna napisał(a):
No ták... mieszkam na Wegrzech, z pracy nie moge dzwonic... a kiedy jestem w domu, to oni nie pracuja....:-(

Krasna jeśli chcesz, możesz mi podać na PW wszystkie informacje i ja mogę spróbować zadzwonić dowiedzieć się, co tam z Waszym championatem :)
Tylko że ja nigdy nie byłam zbyt dobra w pyskówkach ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

• 3 weeks later...
Posted

A ja jeszcze nie wysłałam na Mł. Ch.LT, bo nie chce mi się iść do banku i robic przelew. Paniusia powiedziała, że lepiej nie wysyłac pieniędzy w kopercie razem z kopiami dokumentów. No to nie wyślę...
Pzdr.

Posted

No,my już dla Arabelli dorosły dostałyśmy (po przygodach z kartą oceny z Opola:mad:) pojechałysmy do Kielc po kolejne duże CWC (się uparłam,żeby mieć na samych dużych:evil_lol:) - wniosek wysłałam z początkiem stycznia i po miesiącu dyplom JEST.
Czekam jescze na Młodziezowego dla Bassco (wysłane wniosek razem z tym dorosłym) - ale on skończył w Nowej Rudzie - mam nadzieję,że niebawem przyjdzie dyplom i dla młodego :cool3: