Krasna Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Krasna, jeżeli wysłałaś wniosek elektroniczny, to nic nie musisz dołączać. Natomiast czas oczekiwania to ok. 2-3 miesiące, liczony od ostatniej wystawy. Czyli w Twoim przypadku - od światowej, tak? Nie wiem jednak, czy rozliczenie wystawy światowej też jest do 45 dni. Może w tym konkretnym przypadku jest trochę więcej...? A, zadzwoń do Zarządu głónego jutro-pojutrze i spytaj się, czy wniosek doszedł, bo może okazać się (jak w wielu juz przypadkach), że Twojego wniosku nie ma w ZG... Po 2 miesiącach, jak nie dostaniesz żadnej informacji, dzwoń do Zarządu Głównego i dopytaj się o Championat. Pzdr. Dzieki za odpowiedz! Spróbuje jutro zadzwonic!!!! Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 A ja dzisiaj dostałam 2 Młodzieżowe Championaty Polski dla Żelki i Dżezika!!! Czas oczekiwania (od wystawy we Wrocławiu) to 2 miesiące i kilka dni. T chyba niezły rezultat, prawda? A, i nie ma błędów ani z jednym ani w drugim!!! Mamy szczęście! Choć troszeczkę.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj dostałam 2 Młodzieżowe Championaty Polski dla Żelki i Dżezika!!! Czas oczekiwania (od wystawy we Wrocławiu) to 2 miesiące i kilka dni. T chyba niezły rezultat, prawda? A, i nie ma błędów ani z jednym ani w drugim!!! Mamy szczęście! Choć troszeczkę.:lol: Pzdr. super !! :multi: :multi: spisaly sie panie !! mam nadzieje ze ja na Interka tez nie bede dlugo czekac :roll: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ale w "Inera" to już inne "siły" są zamieszane... Pzdr. Quote
zpr Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ma ktoś wzór pisma o dyplom Interchampiona? :roll: Quote
bajadera Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='zpr']Ma ktoś wzór pisma o dyplom Interchampiona? :roll: Nie ma takiego wzoru. Piszesz liscik do Zarządu głownego, z prośbą o wystapienie o tytuł intera. Podajesz dane psa, wykaz wystaw na których dostał CACIBy, kopie CACIBów lub kart ocen, na których zaznaczono fakt jego przyznania. Podpisujesz i wysyłasz. Nie trzeba czekać, aż dostaniesz CACIBy z Belgii, bo czasem tytuł Inera i dyplom miałabyś po dwu latach nawet. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jak ja składałam dokumenty na Intera ( całkiem niedawno!),to żadnych kopii kart ocen ani Cacibów nie trzeba było dołączać! Tylko podanie. Pzdr. Quote
sylwia i boksery Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunia skończyła Młodzieżowego w Nowej Rudzie-3 grudnia a dzisiaj rano ...przyszedł dyplom :multi: Az nie mogę uwierzyć-szok i ogromna radośc :multi: Wniosek wysylalam poczta elektroniczna. Quote
cockermanka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ooo..to może i my możemy do skrzynki zaglądać... Czy to była przesyłka polecona? Quote
Krasna Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylwia i boksery napisał(a):Sunia skończyła Młodzieżowego w Nowej Rudzie-3 grudnia a dzisiaj rano ...przyszedł dyplom :multi: Az nie mogę uwierzyć-szok i ogromna radośc :multi: Wniosek wysylalam poczta elektroniczna. Ja niestety nadal czekam... napisałam juz emaila... bez odpowiedzi.... Quote
sylwia i boksery Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cockermanka napisał(a):Ooo..to może i my możemy do skrzynki zaglądać... Czy to była przesyłka polecona? Nie-to był zwykły list. Żaden polecony :p Quote
sylwia i boksery Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Krasna napisał(a):Ja niestety nadal czekam... napisałam juz emaila... bez odpowiedzi.... Z własnego doświadczenia wiem,że lepiej jest zadzwonić. Tak miałam przy poprzednim dyplomie-było trochę komplikacji,coś tam nie było wpisane,coś tam musialam dosyłac itp. I gdybym nie zadzwoniła i polegała tylko na mailach-obawiam się,że nie załatwiłabym szybko sprawy :p Quote
cockermanka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylwia i boksery napisał(a):Nie-to był zwykły list. Żaden polecony :p Dzięki :razz: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylwia i boksery napisał(a):Sunia skończyła Młodzieżowego w Nowej Rudzie-3 grudnia a dzisiaj rano ...przyszedł dyplom :multi: Az nie mogę uwierzyć-szok i ogromna radośc :multi: Wniosek wysylalam poczta elektroniczna. Brawo i gratulujemy!!!:lol: Pzdr. Quote
maga18 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a ja sie miło zosakoczylam :) wypelniajac w pospiechu wniosekm elektroniczny wpisalam takie wystawy, ze nie bylo odstępu 6 mies nie dzownilam, nie pisalam az pewnego dnia pani z ZG zadzownila do mnie to wyjasnic :crazyeye: podyktowalam jej poprawna wystawe i po tygodniu otrzymalam dyplom :grins: w sumie minęly nie cale 2 miesiące Quote
Krasna Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 sylwia i boksery napisał(a):Z własnego doświadczenia wiem,że lepiej jest zadzwonić. Tak miałam przy poprzednim dyplomie-było trochę komplikacji,coś tam nie było wpisane,coś tam musialam dosyłac itp. I gdybym nie zadzwoniła i polegała tylko na mailach-obawiam się,że nie załatwiłabym szybko sprawy :p No ták... mieszkam na Wegrzech, z pracy nie moge dzwonic... a kiedy jestem w domu, to oni nie pracuja....:-( Quote
Marysia_i_gończy Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Krasna napisał(a):No ták... mieszkam na Wegrzech, z pracy nie moge dzwonic... a kiedy jestem w domu, to oni nie pracuja....:-( Krasna jeśli chcesz, możesz mi podać na PW wszystkie informacje i ja mogę spróbować zadzwonić dowiedzieć się, co tam z Waszym championatem :) Tylko że ja nigdy nie byłam zbyt dobra w pyskówkach ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 zapisuje sie na liste oczekujacych na Championat :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No, ja czekam na 2x Inter i 1x CH.PL... Ciekawam, co przyjdzie pierwsze... Na pewno dam znać. pzdr. Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 z zagranicznych tez czekam na intera ( juz 3 m-ce) i na CH.slowacji ( 2 tygodnie) Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A ja jeszcze nie wysłałam na Mł. Ch.LT, bo nie chce mi się iść do banku i robic przelew. Paniusia powiedziała, że lepiej nie wysyłac pieniędzy w kopercie razem z kopiami dokumentów. No to nie wyślę... Pzdr. Quote
cockermanka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No,my już dla Arabelli dorosły dostałyśmy (po przygodach z kartą oceny z Opola:mad:) pojechałysmy do Kielc po kolejne duże CWC (się uparłam,żeby mieć na samych dużych:evil_lol:) - wniosek wysłałam z początkiem stycznia i po miesiącu dyplom JEST. Czekam jescze na Młodziezowego dla Bassco (wysłane wniosek razem z tym dorosłym) - ale on skończył w Nowej Rudzie - mam nadzieję,że niebawem przyjdzie dyplom i dla młodego :cool3: Quote
jusiss Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Do nas Mł.Ch. szedł 3 miesiące bez kilku dni. Quote
cockermanka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ha! Dziś przyszedł dyplom Młodzieżowego Championa dla naszego młodego :-) Quote
Recommended Posts