Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Charly napisał(a):faktycznie....racja:) a propos potrzeb Daszy i w ogole-tytul trzeba zmienic Został zmieniony . Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Niedzielne odwiedziny u chłopaka i dziewczyny!:loveu: A focie...nie ma fociów:-( Wpadnę później!:evil_lol: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Gameta-SŁONKO:loveu: -Rozmawiałm, z Brazową-wiem, jakim cudem jest DASZA-: napiszesz Ty czy ja mam to zrobić -tekst do ogłoszenia ???? Czy umiesz robic allegro -ja nie ,ale moze kogoś poprosisz???-koniecznie wyróznione( 20zł -daję ) Malutka powinna miec jak najwiecej ogłoszeń, ty umiesz robic -zwróc sie o wsparcie finansowe- ogłoszenia powinny byc wyróznione-inaczej utonĄ w powodzi... Na naszej osiedlowei kwiaciarni Pani ZAWSZE POZWALAŁ MI NAKLEJAC PLAKACIKI -I JEST TO SZCZESLIWE MIEJSCE -NA 4 -3 PIESY POSZŁY DO DOMU-NAKLEJ :p Zobaczyśz -damy radę .:eviltong: Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Hej wszystkim ! Koss, dziękuję :loveu: Trójmiasto ja wyróżnię, bo mam na sms na koncie. Brązowa ma mi dziś podesłać tekst i zdjęcia i pójdzie w świat :) Allegro też zrobimy, tylko nie wiem czy już teraz, czy jak trochę odrośnie, bo póki co wygląda :-( Jakoś w tygodniu usiądę i zrobię plakacik do kwiaciarni - mówisz o tej pod filarami ? Na zdjęcia czekajcie cierpliwie - Brązowa w schronie u bid, pewnie wieczorem będzie :roll: U nas wszystko w porządku, tylko zmęczona jakaś jestem, ale dajemy radę. Właśnie gotuję kurczaka :roll: Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rybc!a napisał(a):Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :loveu: . :lol::lol::lol:dalej cierpliwie czekam! Quote
Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Póki nie ma zdjęć Balbiny, to wam pokażę moją obrzydliwą suczychę , też wziętą ze schroniska " na tymczas " który trwa już ponad rok :oops: Była taka biedna, taka podobna do naszej zmarłej suni, tak piszczała, prosiła, wyciągała łapki. Coś w serduszku drgnęło, tato się zgodził, mama nie, nie nie. Potem dała się namówić . No i wzięłam, bo bida z niej straszna była, chuda, skołtuniona, smutna strasznie.. ale tylko w boksie. :cool1: Jak z niego wyszła, to oszalała :stupid: i tak jej zostało.. :lol: Quote
Nadziejka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 0. Gameciu :sweetCyb::sweetCyb::bigcool:alez niunka muuusi byc teraz szczesliwa:calus: matkooo , jak dobrze , ze jest u ciebie !! Quote
Nadziejka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/talking_cat.asp] Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kochani, zanim się doczekamy Brazowej, mam coś, co udało mi się zrobić tym co mam: Daszeńka przedwczoraj po kompieli: Daszeńka dziś: I specjalinie dla Brązowej, bo jej się nie udało :eviltong:: Quote
Charly Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 o jeza Gameta:loveu: Złota dziewczyno:loveu: Jaki sweterek:lol::multi: a tu wyglada jak E.T:lol: http://x.screeny.pl/ga6444/72b19318d5a73e38f7374230/bazarki_i_dasza_077.jpg Quote
Pralinka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Hahaha :D Jaki sweterek :lol: Kochana psinka :loveu: Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Znaczy się chciały zdjęcia, żeby się ponabijać :mad: Wszystko pomiędzy uwieczniła Brązowa :) Daszka siedzi mi teraz na kolanach - wogóle najchętniej cały czas by siedział na kolanach :roll: Szukamy domku, gdzie będzie jedyna i ukochana :) Quote
kordonia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Omajgod :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ale cudna jest :) Brązowa, przybywaj i pokazuj wszystko pomiedzy :) Quote
Dorothy Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 hiehiehie wyglada jak piesek preriowy w golfie i peruce :evil_lol: slicznosci , bardzo ma szlachetna mordeczke :loveu: edit- na drugi rzut oka na to zdjecie gdzie stoi slupka - skojarzyla mi sie z ET :diabloti: doooobra wiem zaraz wywalisz mnie z watku../.:cool3: Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No coś Ty Dorothy, strasznie się cieszę, że Cię tu widzę :) Zapraszam na bazarek dla Daszeńki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/drewniane-magnesy-buldog-jamnik-sznaucer-inne-dla-daszenki-do-07-03-a-132682/#post11889986 Proszę o hopanie, bo niestety urlop dobiegł końca i czas do pracy :placz: Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Charly napisał(a):czy był już tekst do ogłoszen i przeoczyłam? Nie :shake: tekstu jeszcze ni mo :shake: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Gameta:loveu:-słonko wejdz na wątek Buby -zobacz,gdzie dziewczyny poumieszczały ogłoszenia -jest tego tysiace....a wyróznona Daszeńka powinna być wszędzie nie tylko na trójmiejskich...mam też witaminy -takie na porost sierści ,podrzucę ...tak to ta kwiaciarnia -Pani ma tez siersciucha..całuski dla pań i pana... Quote
brazowa1 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 mam tekst dla Daszenki napisany (jeżeli pozwolicie ,abym mala opisała),ale dzis-nie skoncze poprawek.Jutro 100% gwarancji,ze dam cały, od serca napisany. tytul wymyslilam taki: "Ksiezniczka Daszeńka-pudliczka miniaturka.Historia jak ze złej bajki,czy bedzie happy end?" lub "Ksiezniczka Daszeńka.Miniaturowa pudliczka wyrwana z piekła" Może być? Quote
brazowa1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 capnac? nie wierze,Aniołki nie capia...a moze capaja? eee,ide spac :diabloti: Quote
gameta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja Ci brązowa nie odpowiem, bo mi teraz takie głupoty poprzychodziły do głowy w związku z tytułem, że lepiej niech nie ja wybieram :evil_lol: Daszeńka próbowałam mnie capnąć :diabloti: ale nie ma czym :roll: Quote
Recommended Posts