Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gameta-SŁONKO:loveu:
-Rozmawiałm, z Brazową-wiem, jakim cudem jest DASZA-: napiszesz Ty czy ja mam to zrobić -tekst do ogłoszenia ????
Czy umiesz robic allegro -ja nie ,ale moze kogoś poprosisz???-koniecznie wyróznione( 20zł -daję )
Malutka powinna miec jak najwiecej ogłoszeń, ty umiesz robic -zwróc sie o wsparcie finansowe- ogłoszenia powinny byc wyróznione-inaczej utonĄ
w powodzi...
Na naszej osiedlowei kwiaciarni Pani ZAWSZE POZWALAŁ MI NAKLEJAC PLAKACIKI -I JEST TO SZCZESLIWE MIEJSCE -NA 4 -3 PIESY POSZŁY DO DOMU-NAKLEJ :p
Zobaczyśz -damy radę .:eviltong:

Posted

Hej wszystkim !
Koss, dziękuję :loveu: Trójmiasto ja wyróżnię, bo mam na sms na koncie. Brązowa ma mi dziś podesłać tekst i zdjęcia i pójdzie w świat :)
Allegro też zrobimy, tylko nie wiem czy już teraz, czy jak trochę odrośnie, bo póki co wygląda :-(
Jakoś w tygodniu usiądę i zrobię plakacik do kwiaciarni - mówisz o tej pod filarami ?

Na zdjęcia czekajcie cierpliwie - Brązowa w schronie u bid, pewnie wieczorem będzie :roll:
U nas wszystko w porządku, tylko zmęczona jakaś jestem, ale dajemy radę. Właśnie gotuję kurczaka :roll:

Posted

Póki nie ma zdjęć Balbiny, to wam pokażę moją obrzydliwą suczychę , też wziętą ze schroniska " na tymczas " który trwa już ponad rok :oops:
Była taka biedna, taka podobna do naszej zmarłej suni,
tak piszczała, prosiła, wyciągała łapki. Coś w serduszku drgnęło, tato się zgodził, mama nie, nie nie. Potem dała się namówić .
No i wzięłam, bo bida z niej straszna była, chuda, skołtuniona, smutna strasznie.. ale tylko w boksie. :cool1:
Jak z niego wyszła, to oszalała :stupid: i tak jej zostało.. :lol:

Posted

Kochani, zanim się doczekamy Brazowej, mam coś, co udało mi się zrobić tym co mam:
Daszeńka przedwczoraj po kompieli:

Daszeńka dziś:

I specjalinie dla Brązowej, bo jej się nie udało :eviltong::

Posted

Znaczy się chciały zdjęcia, żeby się ponabijać :mad:
Wszystko pomiędzy uwieczniła Brązowa :)

Daszka siedzi mi teraz na kolanach - wogóle najchętniej cały czas by siedział na kolanach :roll: Szukamy domku, gdzie będzie jedyna i ukochana :)

Posted

hiehiehie wyglada jak piesek preriowy w golfie i peruce :evil_lol:

slicznosci , bardzo ma szlachetna mordeczke :loveu:

edit- na drugi rzut oka na to zdjecie gdzie stoi slupka - skojarzyla mi sie z ET :diabloti:

doooobra wiem zaraz wywalisz mnie z watku../.:cool3:

Posted

Gameta:loveu:-słonko wejdz na wątek Buby -zobacz,gdzie dziewczyny poumieszczały ogłoszenia -jest tego tysiace....a wyróznona Daszeńka powinna być wszędzie nie tylko na trójmiejskich...mam też witaminy -takie na porost sierści ,podrzucę ...tak to ta kwiaciarnia -Pani ma tez siersciucha..całuski dla pań i pana...

Posted

mam tekst dla Daszenki napisany (jeżeli pozwolicie ,abym mala opisała),ale dzis-nie skoncze poprawek.Jutro 100% gwarancji,ze dam cały, od serca napisany.

tytul wymyslilam taki: "Ksiezniczka Daszeńka-pudliczka miniaturka.Historia jak ze złej bajki,czy bedzie happy end?"
lub
"Ksiezniczka Daszeńka.Miniaturowa pudliczka wyrwana z piekła"
Może być?

Posted

Ja Ci brązowa nie odpowiem, bo mi teraz takie głupoty poprzychodziły do głowy w związku z tytułem, że lepiej niech nie ja wybieram :evil_lol:
Daszeńka próbowałam mnie capnąć :diabloti: ale nie ma czym :roll: