Jump to content
Dogomania

BALBINKA - czarna pudelka - smutna, BEZ SZANS? JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

Posted

Ale ja będę. I pozegnam Balbinkę. Coraz mniej psiakow w tym boksie. Trzeba będzie się zając tą/tym?? nieprzyjazym malym stForkiem w tym kojcu. Bo jak będize taki warczący to cienko to widzę z domkiem.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
Ale ja będę. I pozegnam Balbinkę. Coraz mniej psiakow w tym boksie. Trzeba będzie się zając tą/tym?? nieprzyjazym malym stForkiem w tym kojcu. Bo jak będize taki warczący to cienko to widzę z domkiem.

Roksi chyba tak?;)

Posted

Napiszcie mi coś więcej o niej jeszcze, bo wydawało mi się, że kiedyś było na pierwszej a już nie ma - jak długo siedzi w schronie ? Bo że własny pan ją oddał to już wiem :placz: I że nie reaguje na Balbinę - ale imię to zmienimy, bo mi się ta "Balbina" strasznie nie widzi :roll:

Posted

Jest w schronisku od listopada lub grudnia, nie pamietam dokłądnie, właścciel powiedział,z e ma 10 lat, żadnej innej informacji nie mamy, wiemy tylko to, co w księdze psiej (przyjmowana była przed "erą: Animalsów ;) ).
Widać,z e życie spędziła na kanapie.
Jest przekochana.
Chodzi w sposób dystyngowany, zarzucając na boki elegancko tyłeczkiem :lol:
Raz w lesie, jak już jej sie nie chciało isć (ale po kilku kilometrach łażenia- niestety w śniegu, wiec zrobiły jej sie kule śnieżne na włosach przy łapkach), stanęła i chciała opka na rączki :) I zeby ja ponieść troszkę :)

Na spacerach idealna, cicha, posłuszna, zgodna z psami. W boksie drze gebę razem ze wszytkimi rozdarymi pyszczkami:) Woła,z eby ja zauważyć.
Jak ją poznałam w styczniu, to nie dawał sie dotykac, bała sie schroniksa. Wyszłam z nią pierwsza na spacer (dumna z siebie kordonia ;) ). Nie chciała,a le siłą jha zapięłam w rekach owiniętych rekawami z kurtki, bo kłapała na mnie.
Po wyjscii z boksu- od razu już kochała mnie :) I teraz od razu piersza leci do drzwi boksu,kiedy sie tam wchodzi i czeka na spacerek :)

Posted

Tez nie pasuje mi imie Balbina, dla mnie to po prostu pudel :lol:

przed nią myślałam,z e nie lubie pudli,z e mi sie nie podobają :)
Teraz- uważam,z e pudle są cudne :)

Tak samo miaam z płaskimi persami :lol:

Posted

Ewka faktycznie mówi na nią pudel ahahahahahh. "biorę dzis Pudla na spacer", " a Pudel jak się zachowywal?" hihihihi

Balbinka teraz to tak. socjalna jest:) wystarczy podejsc do drzwi boksu a ona juz podchodzi pewna siebie. nosek w drzwi i mysli ze idzie:placz:

Ale teraz faktycznie idzie..na zawsze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

kordonia napisał(a):
I w ogóle, czytam jego historię :(
Gameta, jesteś pudlim aniołem :)

Ehhhhh, zaciskam zęby i udaję, że nie słyszałam, że Koks to pudel ;) Bo dla mnie on ni jak pudla nie przypomina :eviltong: A aniołem wcale nie jestem :evil_lol:
Kordonia spać! Jak ty jutro taka niewyspana będziesz w tym schronie czekać :roll: Ja też muszę uciekać, bo wyjazd mam raniutko (bo przed wami kilka mieścin zwiedzę :cool1:)

Posted

Gametko...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cóż to za piękności smolaste będziesz miała????

Trzymam kciuki za pannicę...a Balbina do takiego cuda :shake: nie pasuje!
Zaznaczam sobie wąteczek!

Posted

gameta napisał(a):
Ehhhhh, zaciskam zęby i udaję, że nie słyszałam, że Koks to pudel ;) Bo dla mnie on ni jak pudla nie przypomina :eviltong: A aniołem wcale nie jestem :evil_lol:
Kordonia spać! Jak ty jutro taka niewyspana będziesz w tym schronie czekać :roll: Ja też muszę uciekać, bo wyjazd mam raniutko (bo przed wami kilka mieścin zwiedzę :cool1:)

Heheheh, dla mnie wszystko, co czarne i kędzierzawe to pudel :lol:

Obrozę Ci damy :) Będziemy wspaniałe :)