Charly Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ale ja będę. I pozegnam Balbinkę. Coraz mniej psiakow w tym boksie. Trzeba będzie się zając tą/tym?? nieprzyjazym malym stForkiem w tym kojcu. Bo jak będize taki warczący to cienko to widzę z domkiem. Quote
Vitka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No to się Ryba spiesz :cool3: Ja będę gnała jak wiatr:lol: Quote
Vitka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Charly napisał(a):Ale ja będę. I pozegnam Balbinkę. Coraz mniej psiakow w tym boksie. Trzeba będzie się zając tą/tym?? nieprzyjazym malym stForkiem w tym kojcu. Bo jak będize taki warczący to cienko to widzę z domkiem. Roksi chyba tak?;) Quote
Charly Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 chyba tak. tam tylko jedno takie jest:) Ubiore grube rękawice i zobaczymy co z tego wyniknie:roll: Balbinka jedzie do domciu. nawet jeszcze nie wie glupiutka:loveu: Quote
Rybc!a Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ja tą warczącą już głaskałam, ale boi się , boi. Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Napiszcie mi coś więcej o niej jeszcze, bo wydawało mi się, że kiedyś było na pierwszej a już nie ma - jak długo siedzi w schronie ? Bo że własny pan ją oddał to już wiem :placz: I że nie reaguje na Balbinę - ale imię to zmienimy, bo mi się ta "Balbina" strasznie nie widzi :roll: Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jest w schronisku od listopada lub grudnia, nie pamietam dokłądnie, właścciel powiedział,z e ma 10 lat, żadnej innej informacji nie mamy, wiemy tylko to, co w księdze psiej (przyjmowana była przed "erą: Animalsów ;) ). Widać,z e życie spędziła na kanapie. Jest przekochana. Chodzi w sposób dystyngowany, zarzucając na boki elegancko tyłeczkiem :lol: Raz w lesie, jak już jej sie nie chciało isć (ale po kilku kilometrach łażenia- niestety w śniegu, wiec zrobiły jej sie kule śnieżne na włosach przy łapkach), stanęła i chciała opka na rączki :) I zeby ja ponieść troszkę :) Na spacerach idealna, cicha, posłuszna, zgodna z psami. W boksie drze gebę razem ze wszytkimi rozdarymi pyszczkami:) Woła,z eby ja zauważyć. Jak ją poznałam w styczniu, to nie dawał sie dotykac, bała sie schroniksa. Wyszłam z nią pierwsza na spacer (dumna z siebie kordonia ;) ). Nie chciała,a le siłą jha zapięłam w rekach owiniętych rekawami z kurtki, bo kłapała na mnie. Po wyjscii z boksu- od razu już kochała mnie :) I teraz od razu piersza leci do drzwi boksu,kiedy sie tam wchodzi i czeka na spacerek :) Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tez nie pasuje mi imie Balbina, dla mnie to po prostu pudel :lol: przed nią myślałam,z e nie lubie pudli,z e mi sie nie podobają :) Teraz- uważam,z e pudle są cudne :) Tak samo miaam z płaskimi persami :lol: Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kordonia dziękuję :loveu: nie mogę się doczekać (prawie jak bym ją miała mieć na zawsze :oops:) Ech, jutro się widzimy :) Quote
Charly Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ewka faktycznie mówi na nią pudel ahahahahahh. "biorę dzis Pudla na spacer", " a Pudel jak się zachowywal?" hihihihi Balbinka teraz to tak. socjalna jest:) wystarczy podejsc do drzwi boksu a ona juz podchodzi pewna siebie. nosek w drzwi i mysli ze idzie:placz: Ale teraz faktycznie idzie..na zawsze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
wanda szostek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No to jutro będą już wieści z domu? Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wanda szostek napisał(a):No to jutro będą już wieści z domu? Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to tak :p Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wanda szostek napisał(a):No to jutro będą już wieści z domu? Nie mogę sie doczekac zdjecia Pudla na kanapie :) Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='kordonia']Nie mogę sie doczekac zdjecia Pudla na kanapie :) narazie tylko wczorajsze zdjecia Koksa możecie pooglądać :roll:: http://www.dogomania.pl/forum/f85/pudel-koks-doczekal-sie-domu-74748/index76.html Brązowa robiła :p Ja nie mam fajnego aparatu, ale może uda mi się pożyczyć :roll: Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 NIe mogłam sie powstrzymac- oto mój strój na jutro :lol: : Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kordonia napisał(a):NIe mogłam sie powstrzymac- oto mój strój na jutro :lol: : Genialne :multi: nie mogę Cię nie zauważyć ;) Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Omajgod, Koks po strzyżeniu jest cudowny, idealny :loveu: Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kordonia napisał(a):Omajgod, Koks po strzyżeniu jest cudowny, idealny :loveu: Dziękuję :oops: Wszystko to magia Brązowej :cool3: Quote
kordonia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 I w ogóle, czytam jego historię :( Gameta, jesteś pudlim aniołem :) Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kordonia napisał(a):I w ogóle, czytam jego historię :( Gameta, jesteś pudlim aniołem :) Ehhhhh, zaciskam zęby i udaję, że nie słyszałam, że Koks to pudel ;) Bo dla mnie on ni jak pudla nie przypomina :eviltong: A aniołem wcale nie jestem :evil_lol: Kordonia spać! Jak ty jutro taka niewyspana będziesz w tym schronie czekać :roll: Ja też muszę uciekać, bo wyjazd mam raniutko (bo przed wami kilka mieścin zwiedzę :cool1:) Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Aaaaaa i jeszcze jedno - smycz mam, ale obróżki takiej małej niet i nie zdążyłam kupić :oops: Jest tam jakiś zoologiczny obok was ? Quote
Charly Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pewnie cos się znajdzie. jakas mala obróżka, czy cuś;) Quote
gameta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Charly napisał(a):pewnie cos się znajdzie. jakas mala obróżka, czy cuś;) jak nic nie dorwę po drodze może być czycóś :) Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gametko...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cóż to za piękności smolaste będziesz miała???? Trzymam kciuki za pannicę...a Balbina do takiego cuda :shake: nie pasuje! Zaznaczam sobie wąteczek! Quote
kordonia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 gameta napisał(a):Ehhhhh, zaciskam zęby i udaję, że nie słyszałam, że Koks to pudel ;) Bo dla mnie on ni jak pudla nie przypomina :eviltong: A aniołem wcale nie jestem :evil_lol: Kordonia spać! Jak ty jutro taka niewyspana będziesz w tym schronie czekać :roll: Ja też muszę uciekać, bo wyjazd mam raniutko (bo przed wami kilka mieścin zwiedzę :cool1:) Heheheh, dla mnie wszystko, co czarne i kędzierzawe to pudel :lol: Obrozę Ci damy :) Będziemy wspaniałe :) Quote
Recommended Posts