brazowa1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 nie wierze! :) hahahahahhahahahhaahha,kocham ja jeszcze bardziej :) wiecie,pierwszy raz zdarzylo mi sie,ze karmilam psa przy stole.Wymiekłam,mozg mi wyparował,gdy tego slupka zobaczyłam. Daszka to jasne,to lyse.Miala biedaczka lyse place,od powyrywanych kołtunów.Na fotce wyglada super,na zywo-masakra. wstawie reszte,jak tylko fotosik ozyje Quote
kordonia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pudel, czy to ciągle jeszcze Ty? :lol: :lol: :lol: Quote
gameta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Brązowa, olej fotosik, ja wrzucam wszystko przez screeny.pl - nawet rejestrować się nie trzeba :p Quote
brazowa1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 niestety,fotki z lampa sa zawsze brzydkie,Moze ktoras ciotka zna sie na likwidowaniu czerwonych oczu... dlaczego wszyscy,ktorzy widza ta fote,parskaja smiechem?:roll: Quote
Charly Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ależ ona ma ładny ryjek. To zupelnie inny pies:-o Quote
gameta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Brązowa, dzięki :Rose: fajne zdjęcia :evil_lol: Zrobiłam "banerek" nie chce mi go podlinkować :mad: Jak ktoś umie i mu się uda to bym prosiła :oops: Quote
brazowa1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Do ogloszen koniecznie dajcie fotki takze ze schronu. i dalej... za dwa tygodnie mala bedzie miala na sobie wiecej futerka i zacznie byc ładna. dla tych,co nie wierza,ze ma zęby Quote
zebrazebra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy ona nadawałaby się dla starszej pani, emerytki, Pruszków - Warszawa, chociażby jako rezydentka DT? Quote
gameta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zebrazebra napisał(a):Czy ona nadawałaby się dla starszej pani, emerytki, Pruszków - Warszawa, chociażby jako rezydentka DT? Zebra, ona jest wprost wymarzona dla emerytki :loveu: Ja ją ma na DT - jest cuuuuudowna - to co napisała Brązowa w ogłoszeniu to szczera prawda :loveu: Całymi dniami siedziała by na kolanach i przytulała się :roll: Jest drobniutka, nie ciągnie na spacerkach, pięknie prosi :loveu: Przylepa i słodycz strasznaaaaaaaa Quote
brazowa1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jest absolutnie posłusznym,super pudelkiem.Mi marzy sie dla niej osoba zakochana w pudlach.A zreszta.nawet,jak nie bedzie zakochana,to sie i tak zakocha.... Quote
kordonia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 brazowa1 napisał(a):jest absolutnie posłusznym,super pudelkiem.Mi marzy sie dla niej osoba zakochana w pudlach.A zreszta.nawet,jak nie bedzie zakochana,to sie i tak zakocha.... To prawda- przed Daszką nie[podobały mi się pudle, po zapoznaniu sie z nią- szaleję za pudlami, oglądam sie za każdym na ulicy :lol: Quote
Nadziejka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Matko jedyna niooo polostu ciudoooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No i dzień dobry dziewczynko!:loveu: ...ta sunia ma w sobie jakiś taki naturalny ...wdzięk!Modelowa dziewczyna:loveu: Quote
brazowa1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kordonia napisał(a):To prawda- przed Daszką nie[podobały mi się pudle, po zapoznaniu sie z nią- szaleję za pudlami, oglądam sie za każdym na ulicy :lol: 12 lat temu uwazalam ,za obiegowa opinia,ze pudle to nie sa psy i ze w ogole sa do niczego.Kolezanka,ktora miala pudla toy,smiala sie ze mnie i mowila,ze zmienie zdanie,gdy mi przyprowadzi swoja Zule.Moment,gdy wzielam na rece najcudowniejsza na swiecie pachnąca wełenke,byl przelomowy.KOCHAM MINIATUROWE PUDLE od tamtej pory.One maja w sobie taka magie-po prostu. Quote
Dorothy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jaka ona ma zajefajna grzywke!!! Ja tez chceeeeeee!!!! i tez kocham pudle choc nigdy nie mialam. Pudle sa ogromnie madre, nie bez powodu w cyrku wystepowaly glownie pudelki, po prostu inteligentne sa. A kto mowi ze to nie psy to jest osiol. :cool1: Balbina jestes super!:loveu: Quote
brazowa1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dorothy,a teraz sobie wyobraz-zapychasz sie ciastkiem.Pudelek siedzi obok,nie piszczy,nie wydziera Ci z reki.Ale gdy rzucisz na nia okiem-pudelek myk! Stoi słupka,z lapkami na godzinie pietnascie po dwunastej. udajesz,ze nie zrobilo to na Tobie wrazenia,wiec za drugim razem,gdy rzucisz okiem na pieska,pudelek stosuje inna metode.Powolutku zaczepia Cie lapka,delikatnie,delikatnie. ciagle udajesz,ze popisy sa trywialne...mowisz do pieska,a daj druga lapke.Pudelek podaje druga,dostaje okruszek ciastka i nastepnie z blogim przeswiadczeniem,ze odkryl najlepsza metode na zdobycie ciacha,ciagle podaje druga lapke.Przeciez to zadzialalo,wiec warto stosowac :) Cudowna jest. Quote
Dorothy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :crazyeye: o raaanyyyy kocham Balbine!!!! ona naprawde tak robi?? Boze, no cudowna jest!!! gameta Ty to masz farta :eviltong: a propos, dostalam dzis od Ciebie te majtki, fajne tylko jak sie je zaklada??:diabloti: a moze to nitka do zebow??:cool3: Tak czy siak- DZIEKI!! koszulki urocze tez:loveu: Ale przede wszystkim-masz SUPEROWA BALBINE! Quote
gameta Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dorothy napisał(a)::crazyeye: o raaanyyyy kocham Balbine!!!! ona naprawde tak robi?? Boze, no cudowna jest!!! gameta Ty to masz farta :eviltong: a propos, dostalam dzis od Ciebie te majtki, fajne tylko jak sie je zaklada??:diabloti: a moze to nitka do zebow??:cool3: Tak czy siak- DZIEKI!! koszulki urocze tez:loveu: Ale przede wszystkim-masz SUPEROWA BALBINE! Taaak, ona na prawdę tak robi :evil_lol: Mam też utrudniony dostęp do netu - Daszeńka (a nie Balbina :mad:) ciągle chce mi siedzieć na kolanach, ciężko mi sięgać do klawiatury :evil_lol: Ona jest strasznie słodkie miziadło :p Dorothy, mój kolega z pracy takie majtki nazywa "gacie z uzdą" :evil_lol: To tak a propos konia :roll: Quote
Dorothy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 heh, co kraj to obyczaj, moja ukochana Babcia mowila na takie wynalazki "przykryjcipki" (oj no najwyzej dostane bana...:evil_lol: ) No niech bedzie Daszenka, dla mnie i tak gdzies wciaz jest Balbina przepraszam :oops: Quote
zebrazebra Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dziewczyny, nic nie obiecuję, bo to nie ode mnie zależy... Jest pewna starsza pani, emerytka ( mama mojej przyjaciółki). Mieszka sama, dorabia do renty, samodzielna, żwawa :cool3: itp. Sama wspominała, że wzięłaby pieska, ale MUSI być ułożony, grzeczny, bezproblemowy. Wiek nie ma znaczenia. To powinien być typowy "pies dla emerytki" - wiecie, o co chodzi. Chciałby mieć kogoś do rozpieszczania, gadania, miziania itp. Czy Balbi byłaby odpowiednia? Wiem, że jest szczepiona i zachipowana, co ze sterylizacją w tym wieku? Quote
Charly Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Daszka bylaby bardzo odpowiednia. nie ucieka, w parku itd mozna ją prowadzic bez smyczy ( aczkolwiek na początku nie polecam chodzic z "eks schroniakami" bez smyczy. moga sie czegos wystraszyc i nawiac np.;)) bo grzecznie idzie za nózką. Jest spokojna przytulasta. taka lalunia. a to wszsytko pewnie potwierdzi i doda jeszcze cosik panna Gametka:loveu: Quote
brazowa1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 wg mnie jedyny problem,jaki moze sie na poczatku pojawic,to taki,ze mala nasika.Ale to bedzie czysty pies-wiem to.Po prostu po takich przejsciach ma prawo do wpadek.I nie mozna jej za to karac,miec jej za złe.Poza tym-nie ma wad,prawda Gameta?.A ta jedyna niedogodność zniweluje sie w mig,gdy Daszka odpocznie i poczuje,ze swiat znowu wrocil na swoje miejsce. to poczekajmy na Gamete:) Quote
zebrazebra Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 brazowa1 napisał(a):wg mnie jedyny problem,jaki moze sie na poczatku pojawic,to taki,ze mala nasika.Ale to bedzie czysty pies-wiem to.Po prostu po takich przejsciach ma prawo do wpadek.I nie mozna jej za to karac,miec jej za złe.Poza tym-nie ma wad,prawda Gameta?.A ta jedyna niedogodność zniweluje sie w mig,gdy Daszka odpocznie i poczuje,ze swiat znowu wrocil na swoje miejsce. to poczekajmy na Gamete:) Sikanie nie będzie żadnym problemem...:lol: Gwarantuję... Cytat: 'to są NASZE siki, prawda?..." cmok, cmok itd. Mówię tu o suni z mojego avataru - Holly. Ona właśnie miała być przytulasem dla mamy-emerytki, niestety, nerwica lękowa ( pies skatowany)... Dlatego Holly jest u mnie/ u nas, a mama poszukuje grzecznej, bezproblemowej suni. Quote
Recommended Posts