SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ze mna jak z dzieckiem, za raczke i do baru:knajpa: ale mam zwiazane rece, przez mojego meza ukochanego, ktory w domku jest w niektore wekendy i nie moglabym, mu zrobic takiego afrontu i sobie wyjechac jak bedzie:razz: ale moze akurat tak sie trafi, ze nieprzyjedzie:eviltong: w karzdym, bac razie juz zapisuje sobie termin i bede go powolutku szykowala na taka ewentualnosc, toc takie spotkanie to dopiero impreza ktorej nie mozna ominac:multi:
SzOlka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jedyne swiateczne zdjecie jakie zrobila corcia, Maniek jednouszny mikolaj i Buba nestorka czekajaca na prezenty
carolinascotties Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 haha- Maniek jesteś piękny!!! wyobraźcie sobie, że ta czapka jest normalnych rozmiarów, a wtedy Maniek urasta do wielkości Olbrzyma :):) A Buba- wygląda jak młoda lasencja :loveu:
carolinascotties Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Słuchajcie- ten facet to jakiś handlarz psami chyba... zajrzyjcie w komentarze... w marcu ktoś mu sprzedał suczkę...nie wiem, czy akurat tą... to komentarz: "SERDECZNIE POLECAM, NAPRAWDE BARDZO RZETELNY I ODPOWIEDZIALNY CZŁOWIEK, SUNIA NAPEWNO BEDZIE MIAŁA U WAS DOBRZE, DZIĘKUJE I POZDRAWIAM!!!" inny komentarz - negatywny- z odpowiedzią :" po wygranej aukcji zostałem powiadomiony o odmowie sprzedarzy psa ,NIE POLECAM , jestem kupujacym .Jak nie umiesz sprzedawac to na targowisko [Odpowiedź z:pon 23 paź 2006 21:38:43 CEST] niesprzedałem tej osobie psa ponieważ chciałem go oddać w dobre ręce, a tak pozaty to niebyło żadnego ptania w sprawie psa ze strony kupującego a do trzy letni pies bojowej rasy" pazdziernik- komentarz:" Nie wiem co napisać... kupiłem piękne, mądre zwierzątko:) (trochę psikuśne ale pracuje nad tym:p). Kontakt ze sprzedającym oraz sama transakcja ok. Wszystko oceniam pozytywnie" :-( :crazyeye: :-(
extremi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ..... Magicnesca fotoreportaż piękny ..i przy okazji zobaczyłam ,że z Niencją miałyśmy okazję się spotkać w Urwiskowie :multi: . Hmmmm...no dodam tylko , że straaasznie im zazdroszczę tej miłej wizytki ..ale już niedługo , już niedługo ..... :B-fly: Pozdrawiam - Sylwia
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No, to teraz przyszła kolej na mój fotoreportaż :roll:. Zaraz na początku bos, zbój jeden, gwizdnął pierwszego z brzegu zarazka - "Tylko nic nie mów Ninie" :mad:: Drugiego dopadła Nitencja :cool3:: A może to zarazek dopadł Nitencję :hmmmm: :niewiem: :loveu::
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nitencja była jednak bardziej zachłanna od bosa i..... zgarnęła wszystkie :crazyeye: :cool3: :cool1:: Bos nie mógł tego przeboleć :shake:: Ależ tej Nitencji do twarzy ze szkotnikami :cool3: :loveu: :eviltong::
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kiedy Magicnesca nie patrzyła, Nitencja jednym szybkim, wprawnym ruchem ukryła zarazka za pazuchą :nono: (oj, gdyby nie czujne oko aparatu :mad:): Na szczęście szkot nie usiedzi długo w jednym miejscu :cool3: :evil_lol:: A tutaj już zarazki dokumentnie oblazły Nitencję :eviltong::
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Co by tu jeszcze zmalować :hmmmm: :cool3: :loveu:: Może znów sobie powłazimy na ciocię Nitencję? :multi: :loveu: :p?
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A tutaj mamy zarazki "bożonarodzeniowe" :cool3: :loveu: :multi::
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Następnie Magicnesca wpuściła do pokoju Maciusia i się zaczęło :roll: :cool3: :evil_lol:. Na początek trymowanie Nitencji :razz: :p: Czułości z bosem :cool3: :loveu: :eviltong:: Buzi od Nitencji :loveu: :cool3: :p:
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Trymowanie bosa (ciekawe co ten Maciuś chce u niego trymować :hmmmm: :niewiem: :eviltong:) :cool3:: Bos był po prostu wniebowzięty :evil_lol: :eviltong:: Ostatnie zabiegi upiększające :cool3: :evil_lol: :eviltong::
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A może jednak jeszcze coś poprawimy? :cool3: :razz: ;): Maciuś do Kubusia - Nie podchodź :mad:. Ja siedzę na tych kolanach :cool3: :loveu: :multi:: A na koniec Nitencję memła jakiś nietypowy "szkot" :cool3: :loveu: :eviltong::
extremi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='zadziorny']Kiedy Magicnesca nie patrzyła, Nitencja jednym szybkim, wprawnym ruchem ukryła zarazka za pazuchą :nono: (oj, gdyby nie czujne oko aparatu :mad:): Na szczęście szkot nie usiedzi długo w jednym miejscu :cool3: :evil_lol:: A tutaj już zarazki dokumentnie oblazły Nitencję :eviltong:: Czy ja mogę być zazdrosna o Nitencję ...chociaż troszkę ???? :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Wojtek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Maniek jednouszny mikolaj Maniek - zawalisty!!! :evil_lol:
dorota07 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: TO NIE ZARAZA TO JUŻ JAKIŚ OBŁĘD!!!
zadziorny Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 extremi napisał(a):Czy ja mogę być zazdrosna o Nitencję ...chociaż troszkę ???? :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Oczywiście że możesz :roll:. Zazdraszczaj do woli :cool3: :loveu: :multi:
dorota07 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale macie radochę że reszcie ping-pong bije!!! :angryy: :angryy: :angryy: :comp26: :comp26: ja tak skromnie parę ujęć świątecznych.... http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=347wi281ta2006.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=347wi281ta2.flv http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=galoppo347niegu.flv
Magicnesca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 zadziorny napisał(a):Oczywiście że możesz :roll:. Zazdraszczaj do woli :cool3: :loveu: :multi: Sylwiu w Sylwestra to nie wiem kto komu będzie zazdrościł ,że jedzie ze swoja małą do domu:evil_lol: ;) :diabloti: :multi:
Magicnesca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='SzOlka']jedyne swiateczne zdjecie jakie zrobila corcia, Maniek jednouszny mikolaj i Buba nestorka czekajaca na prezenty Olu może jedyne :cool3: ale jakie odjazdowe . Maniek poprostu super matcho:evil_lol: a Buba prawdziwa dama:loveu:
bos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Oj , kochane te zarazy.....a tak zapsionego domu jeszcze nie widziałem. Petity były dopełnieniem.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To niewiarygodne że można dostać kota na punkcie psa.......i juz mi wiele nie brakuje. Magicnesca serdeczne dzieki za wszystkie wspaniałości kulinarne jakimi nas uraczyliście, łącznie z bigosem myśliwskim-prawdziwym, zimnymi nózkami:multi: przepyszmymi śledziami ,8-mioma rodzajami ciast i trunków tudzież sałatkami jarzynowymi.....itd.itd. Wszystko zakończyło się na zażyciu w domu Rapacholiny.....:eviltong:. Ale warto było.:eviltong::multi: :evil_lol: :lol: Jednak nic nie dorównywało wszechobecnym zarazkom, oraz dorosłej czeredzie która potraktowała nas jakbyśmy znali sie przynajmniej ze 20 lat i dopiero co wrócili z dalekiej podróży :lol: :lol: :lol::loveu: :loveu:
bos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dorota07, te Twoje filmy mnie powalają, :multi: :multi:
Recommended Posts