Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']dorota07, te Twoje filmy mnie powalają, :multi: :multi:

:multi: wielkie dzięki Bos!!!:multi:

a co ja mam powiedzieć na wasze fotoreportarze, toć to brak słów:roll:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jak ma sie pysio nie cieszyc i na te filmiki i na te fotki :lol:
No wlasnie ja to bym najchetniej kradla takiego zarazka a jeszcze nie moge ;-( , wiec kto bedzie happy w Nowy Rok ten bedzie ........ :diabloti:

Posted

[quote name='Nitencja']kto bedzie happy w Nowy Rok ten bedzie ........ :diabloti:
Napewno Extremi :multi: :eviltong: a może jeszcze ktoś !!!!!??????:multi: :cool3: :loveu: :evil_lol:
Ja napewno :sweetCyb::sweetCyb: spotykając się z Wami będę HAPPY :cunao: :laola: :BIG:
Oj to będzie Sylwester szkocio-zarazkowy :diabloti: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Noooooooooo mnie powaliło :angryy: nie wiedziałam :crazyeye: ,że jestem w "ukrytej kamerze":mad: :mad:

upsss!!! bedzie lanie????:oops: :eviltong: :placz: ;) :eek: :eek2: :eek2:

Posted

Dzisiaj pokazywalam mojej manie foty zarazkowe,oczywiscie tez fotorelacje z zalizywania(upsssssssss z trymowania ), az sie poplakalysmy razem, na widok pszeniczakow, caly czas mamy nasza Trysie w pamieci:bigcry:

I jeszcze do tego Pritula tak nas oszukala:mad: menda jedna

Byle do wiosny:multi:

Posted

carolinascotties napisał(a):
A właśnie- co robicie w Sylwestra ? Imprezy domowo szkotowe??

A jak inaczej przy takiej bandzie:eviltong: tylko domowo szkotowo, a najfajniej jest jak zaczynaja strzalac petardy i inne takie:ghost_2: dopiero zabawa na calego, jak szkociory z zainteresowaniem podziwiaja fajerwerki, nic a nic sie nie boja (dlatego od kilku lat nie puszczamu fajerwerkow na podworku, bo jeszcze by ktoregos zainteresowala :wallbash: i w pysk i chodu:scared:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Olu może jedyne :cool3: ale jakie odjazdowe .
Maniek poprostu super matcho:evil_lol: a Buba prawdziwa dama:loveu:

hheheheh Maniek zawsze taki:gent: , a Buba jak przystalo na nestorke musi sie godnie reprezentowac:roflt:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Noooooooooo mnie powaliło :angryy: nie wiedziałam :crazyeye: ,że jestem w "ukrytej kamerze":mad: :mad:

Nie znasz dnia ani godziny:evil_lol:

Posted

SzOlka napisał(a):
Nie znasz dnia ani godziny:evil_lol:

Wiem wiem ...mycie się dziewczyny:):eviltong:

A co Maniek nie jest matcho:cool3: taki slodki:loveu:

Olu wiosna tuz tuz ,tak ciepło:evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Wojenka']
;)

a ja mam takie:loveu:

i takie torebkowe:multi:

jeszcze jakies dwa czarnuchy sa, ale chyba juz rozebrane przez Bube:mad:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wiem wiem ...mycie się dziewczyny:):eviltong:

A co Maniek nie jest matcho:cool3: taki slodki:loveu:

Olu wiosna tuz tuz ,tak ciepło:evil_lol: :loveu: :loveu:

zawsze mi to mama przypominala:turn-l:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Jakoś te Twoje bardziej przypadły mi do gustu:cool3: może,że bardziej pszeniczne;)

corcia ma juz zakodowane, jak widzi to kupuje hehhe, a ostatnio trafila na wyprzedaz i ostatnie dwie kupila

Posted

SzOlka napisał(a):
corcia ma juz zakodowane, jak widzi to kupuje hehhe, a ostatnio trafila na wyprzedaz i ostatnie dwie kupila

Moja córcia też ma zakodowane ,ale tylko na naturalne;) :evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Moja córcia też ma zakodowane ,ale tylko na naturalne;) :evil_lol:

moja za drogo by to kosztowalo bo na razie mieszka w holandii, chociaz czasami ma zapedy

Posted

a ja tam dopiero teraz zobaczylam super fotostory z wizyty w Urwiskowie WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super i hiper i w ogole!!!Rewelacja ! a mi net siadl ,tylko czasem dziala ,moze wysle wreszcie ta wiadomosc...Ale fajnie tam jest ..
Nina wlasnie robie lasagne ...gotuje szpinak:P mam nadzieje ze lubisz czosnek":):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

SzOlka napisał(a):
moja za drogo by to kosztowalo bo na razie mieszka w holandii, chociaz czasami ma zapedy

Szola dla szkotow to nic nie jest za drogo:P:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...