dorota07 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Mojemu psu na uchodztwie urodziły się pierwsze psiutki :) :) :)Tutaj mozecie looknąć: http://www.rosslynscottishterriers.com/photos.cfm psiutki galante, super:loveu: :loveu: :loveu: i stronka też
carolinascotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kochani- może ktoś z Was przygarnie małego koziołka??? Szczegóły w podpisie ...
bos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu: Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol: Już patrzeć na nie na zdjęciach nie mogę.........:eviltong: CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;)
HaNisia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='bos']Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu: Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol: Już patrzeć na nie na zdjęciach nie mogę.........:eviltong: CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;) Tej, Bos a co to znaczy "JAK RYCZKI" , bo nie qmam:oops:
zadziorny Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='bos'] CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: UWAGA! UWAGA! Bos jest zarażony :crazyeye: :shake: :scared: :mdleje:
zadziorny Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 HaNisia napisał(a):Tej, Bos a co to znaczy "JAK RYCZKI" , bo nie qmam:oops: Ryczka to po śląsku taki niziutki stołeczek (zydel) :cool3: :lol: :evil_lol:
borsaf Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hihihi, Poznaniaki tez zrozumieli ryczkę....jeszcze antrejka do tego i pyry na tej ryczce w wymborku...
T.A.Scotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ...lub w tytce... HaNisia, przeciez ty z Poznania jesteś :) I nie wiesz co to ryczka??? Oj, Stary Marych dał by Ci szkołę!!!
T.A.Scotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='bos']Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu: Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol: Już patrzeć na nie na zdjęciach nie mogę.........:eviltong: CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;) ...i jeszcze te ryje jak krokodyle mają!!! Ochyda!!! I dlatego ja mam ich 8!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
HaNisia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 T.A.Scotties napisał(a):...lub w tytce... HaNisia, przeciez ty z Poznania jesteś :) I nie wiesz co to ryczka??? Oj, Stary Marych dał by Ci szkołę!!! niech da :lol: się od lat chciałam nauczyć gwary i jakoś nie mam okazji dorwać "fachowej literatury" A Poznaniak to ze mnie żaden, taki co na studia przyjechał i się ostał :cool1: Ja to jestem z dziada pradziada KOZAK, :razz: tylko szabelki mi brakuje i dobrych trunków :evil_lol:
HaNisia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='bos']Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu: Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol: Już patrzeć na nie na zdjęciach nie mogę.........:eviltong: CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;) i koszmarnie GRUBE, w świecie który hołduje anorektycznym modelkom i wystającym żebrom, te szkoty takie "de mode"
blecky Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam zarazkovo!Jak sie podoba Joy po pierwszym scieciu jeszcze trenuje mam nadzieje ze nabiore wprawy
Magicnesca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cytat: Napisał(a) bos CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong: [quote name='zadziorny']UWAGA! UWAGA! Bos jest zarażony :crazyeye: :shake: :scared: :mdleje: BOS i ZADZIORNY zarażeni :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Magicnesca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='blecky']Witam zarazkovo!Jak sie podoba Joy po pierwszym scieciu jeszcze trenuje mam nadzieje ze nabiore wprawy Super Moniko śliczna JOYKA !!!!:loveu: :loveu:
Magicnesca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Moniko , Dagmara zwana Wiewiórą ;) prosiła o więcej zdjęć jej pupilki :lol: i dla przypomienia kazała wysłać Ci takie foto
Nitencja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Blecky :) wiecej mojej chrzesnicy prosze. A jak Wam sie zyje ze szkotem ?? :)
dorota07 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no proszę wyskoczyłam tylko do miasta co by lodówę zapchać a tu już następni zarażeni:mad: :mad: :mad:
dorota07 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kiedy ten mróz i zima co by tą zarazę wymroził:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :eviltong:
Tiramisu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='dorota07']kiedy ten mróz i zima co by tą zarazę wymroził:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :eviltong: Ależ ja Wam wszystkim strasznie zazdroszczę, że już macie w domu takie "gluty". Ja też już chcę :placz: :placz: Już zaczynam odliczać godzinami ... Jedynie w pracy jakoś mi czas leci bo - chciał, nie chciał - zmuszona jestem skupić się na czymś innym niż szkot! Dzisiaj natomiast załatwiłam sobie już tydzień urlopu - na okoliczność pojawienia się "małej zarazy" w domu :lol: :lol: :lol:
bos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 T.A.Scotties napisał(a):...i jeszcze te ryje jak krokodyle mają!!! Ochyda!!! I dlatego ja mam ich 8!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: o w mordę jeża......a może krokodyla.........8 szkotow to chyba w całej szkocji nie ma tyle Jeszcze tylko jest jedno miejsce na świecie ktore jest tak zaszkocone .....a teraz nawet bardziej.....to URWISKOWO....:eviltong: :multi: :multi: :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 bos napisał(a):o w mordę jeża......a może krokodyla.........8 szkotow to chyba w całej szkocji nie ma tyle Jeszcze tylko jest jedno miejsce na świecie ktore jest tak zaszkocone .....a teraz nawt bardziej.....to URWISKOWO....:eviltong: :multi: :multi: :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To już nawet nie Urwiskowo tylko ZARAZKOWO - narazie tylko 6 prawie dorosłych i jeszcze 7 maluchów ,czyli superowa zarazkowo-szkocia 13 -tka!!!!!:evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 szczesliwa 13 ;-) jak sie miewaja male zarazeczki ?? :lol:
zadziorny Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Tiramisu']Dzisiaj natomiast załatwiłam sobie już tydzień urlopu - na okoliczność pojawienia się "małej zarazy" w domu :lol: :lol: :lol: To się nazywa urlop wychowawczy :cool3: :lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='zadziorny']To się nazywa urlop wychowawczy :cool3: :lol: :evil_lol: Zgadzam sie z Toba ,bo mój urlop w pracy zazwyczaj wybieram jak się rodzą u nas jakieś szczeniaczki i wtedy mówię ,że wybieram się na urlop macierzyński:evil_lol:
zadziorny Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mam to samo :roll:. Urlopy macierzyńskie bierzemy ja i moja TZ :cool3: :loveu: ;)
Recommended Posts