Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu:
Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol:
Już patrzeć na nie na zdjęciach nie mogę.........:eviltong:

CHYBA w końcu se sprawie jednego .......:eviltong:...... :eviltong:

Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;)

Posted

[quote name='bos']Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu:
Łażą na tych nibynóżkach i zamiataja tymi kudliskami place.......:evil_lol: :evil_lol:

Bo żal mi sie robi gdyż zadziorny już prawie podjął decyzją........i ma zamiar się zaszkocić:multi: :multi: ;)

Tej, Bos a co to znaczy "JAK RYCZKI" , bo nie qmam:oops:

Posted

[quote name='bos']Bosze jakie te szkoty są brzydkie , malutkie:loveu: .....dupowate.:loveu:......jak ryczki :eviltong: :loveu:

...i jeszcze te ryje jak krokodyle mają!!! Ochyda!!! I dlatego ja mam ich 8!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
...lub w tytce...
HaNisia, przeciez ty z Poznania jesteś :) I nie wiesz co to ryczka???
Oj, Stary Marych dał by Ci szkołę!!!

niech da :lol: się od lat chciałam nauczyć gwary i jakoś nie mam okazji dorwać "fachowej literatury"
A Poznaniak to ze mnie żaden, taki co na studia przyjechał i się ostał :cool1:
Ja to jestem z dziada pradziada KOZAK, :razz: tylko szabelki mi brakuje i dobrych trunków :evil_lol:

Posted

i koszmarnie GRUBE, w świecie który hołduje anorektycznym modelkom i wystającym żebrom, te szkoty takie "de mode"

Posted

Cytat:
Napisał(a) bos

[quote name='zadziorny']UWAGA! UWAGA!
Bos jest zarażony :crazyeye: :shake: :scared: :mdleje:

BOS i ZADZIORNY zarażeni :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='blecky']Witam zarazkovo!Jak sie podoba Joy po pierwszym scieciu jeszcze trenuje mam nadzieje ze nabiore wprawy

Super Moniko śliczna JOYKA !!!!:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dorota07']kiedy ten mróz i zima co by tą zarazę wymroził:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :eviltong:

Ależ ja Wam wszystkim strasznie zazdroszczę, że już macie w domu takie "gluty". Ja też już chcę :placz: :placz: Już zaczynam odliczać godzinami ... Jedynie w pracy jakoś mi czas leci bo - chciał, nie chciał - zmuszona jestem skupić się na czymś innym niż szkot! Dzisiaj natomiast załatwiłam sobie już tydzień urlopu - na okoliczność pojawienia się "małej zarazy" w domu :lol: :lol: :lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
...i jeszcze te ryje jak krokodyle mają!!! Ochyda!!! I dlatego ja mam ich 8!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

o w mordę jeża......a może krokodyla.........8 szkotow to chyba w całej szkocji nie ma tyle
Jeszcze tylko jest jedno miejsce na świecie ktore jest tak zaszkocone .....a teraz nawet bardziej.....to URWISKOWO....:eviltong: :multi: :multi: :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bos napisał(a):
o w mordę jeża......a może krokodyla.........8 szkotow to chyba w całej szkocji nie ma tyle
Jeszcze tylko jest jedno miejsce na świecie ktore jest tak zaszkocone .....a teraz nawt bardziej.....to URWISKOWO....:eviltong: :multi: :multi: :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To już nawet nie Urwiskowo tylko ZARAZKOWO - narazie tylko 6 prawie dorosłych i jeszcze 7 maluchów ,czyli superowa zarazkowo-szkocia 13 -tka!!!!!:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tiramisu']Dzisiaj natomiast załatwiłam sobie już tydzień urlopu - na okoliczność pojawienia się "małej zarazy" w domu :lol: :lol: :lol:
To się nazywa urlop wychowawczy :cool3: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='zadziorny']To się nazywa urlop wychowawczy :cool3: :lol: :evil_lol:
Zgadzam sie z Toba ,bo mój urlop w pracy zazwyczaj wybieram jak się rodzą u nas jakieś szczeniaczki i wtedy mówię ,że wybieram się na urlop macierzyński:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...