Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Cuuuuudoooo :loveu: :eating: :cool3: :multi:

Też tak myślę:multi: :multi: :multi: i Zadziorny jak sie oprzeć takiemu szkocikowi:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadziorny napisał(a):
Wodzą mnie tu na pokuszenie :roll:, kusicielki jedne :mad: :cool3: :diabloti:

... taki grzech - to nie grzech :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Wodzą mnie tu na pokuszenie :roll:, kusicielki jedne :mad: :cool3: :diabloti:

Od tego jestesmy my kobiety aby kusić ,ale nie byle czym :evil_lol:
Zobacz jakie temperamentne "kobitki ",nawet moj aparat za nimi nie nadążał robić zdjęcia:cool3:

Posted

..i jeszcze cosik ............... :loveu: Tysiolek stwierdził ,że czas poodkurzać ;)

...wzięła sie więc za robotę ..kiedy pańcia piła kawkę ....;) :roll:

... a po skończonych porządkach - zasłużony odpoczynek ;)

Pozdrawiam - Sylwia

Posted

Magicnesca napisał(a):
Widzę Sylwiu ,że wziełaś przyklad z obrazka tylko ,że w wydaniu B & W;)

hehehehe tez mam ten kalendarz

fotki cudne, pikne i rozkoszne:loveu:
:mad: ja chce zarzki:mad: ja chce zarazki

Posted

Witam w sobotę,
Ile zdjęć zarazków:crazyeye: , ile postów:crazyeye: :crazyeye: ... kiedy ja się zacharowuję zarazki toczą się dalej :p , można dostać "zapalenia zarazków":lol: . Wszystkie zdjęcia są przepiękne i oby takich więcej, bo poprawiają humor, oj poporawiają.

Posted

Magicnesca napisał(a):

Nie udało mi sie tego "uchwycić" , ale odkurzacz jest przyjacielem nr 1 Tyśki :lol: - nie wiem czy wbiła sobie do czarnej główki ,że należy sie zaprzyjaźnić z tym "strasznym stworem" :cool3: :smhair2: , ale jest przez nią pilnowany dzielnie.I co ciekawe - nie boi się go , nawet kiedy pracuje na "pełnych obrotach" :lol:

Poproszę o kciuki - od dziś sesja zaliczeniowa . Rozpoczynam od Historii Prawa - jeszcze tylko kawka na forum dla podtrzymania resztek świadomości i heja - w paszczę lwa :razz: :wink:
Pozdrawiam zarażonych - muaaaaachhhhhhh buziak :kiss_2:

Posted

Witajcie z rana.........
....no to po kawie.....może .....Nesca ;)
A tu od wczoraj widac szkoty robią porządki........:evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol:
Widac że zaczęły u Magicnesci.......
Może teraz do mnie....:diabloti: ;)

Posted

Sylwiu :kciuki: :kciuki: :kciuki: za zdane egzanimy, olśnienie w trakcie pytań :PROXY5:
Jak wróce z pracy ,to chcę już wiadomości jak Ci poszło:iloveyou: :thumbs:
:cool2:

Posted

bos napisał(a):
Witajcie z rana.........
....no to po kawie.....może .....Nesca ;)
A tu od wczoraj widac szkoty robią porządki........:evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol:
Widac że zaczęły u Magicnesci.......
Może teraz do mnie....:diabloti: ;)

Bosik ,ale wiesz.że takie porządki to tylko ze szkocikiem:multi::evil_lol:
A kawa jak najbardziej Nesca z mleczkiem:eviltong:

Posted

extremi napisał(a):

Poproszę o kciuki - od dziś sesja zaliczeniowa . Rozpoczynam od Historii Prawa - jeszcze tylko kawka na forum dla podtrzymania resztek świadomości i heja - w paszczę lwa :razz: :wink:
Pozdrawiam zarażonych - muaaaaachhhhhhh buziak :kiss_2:

A ja trzymam podwójnie, bo sama zdawałam przedmiot o tej "wdzięcznej" nazwie na I roku studiów i dokładnie pamiętam ile potu, cierpienia, a przede wszystkim czasu potrzeba, żeby się dobrze przygotować... Życzę mega- powodzenia i szczęścia, bo ono też pomaga:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

zadziorny napisał(a):
My też 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok:

Oooooo, zadziorny .......a skypa ,juz założyłeś.....to podaj mi Twój nick na PW :evil_lol::eviltong: :multi:

Ja już jestem na drodze do zakupienia kamerki.....:eviltong: :p :lol: :razz:

Posted

Magicnesca napisał(a):

o! Obrazek z Krzyszkowa...U nas na tej rurze wiszą szkoty 3 , a jak żyła Jagusia to wisiały 4 i ona zawsze najwyżej poprzedzając swój atak na "wyjącego potwora" co to im wszystkie pyszne okruszki zjada wysokim Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Posted

Magicnesca napisał(a):
czyli tak?:evil_lol:

no przeciez o to dokladnie, chodzi, co za przyjemnosc w czysciutkim domku mieszkac, blotko z piaskiem musi byc

Posted

extremi
na pewno pomogly kciukasy??, mam nadzieje ,ze tak, ja co prawda nie trzymalam(:placz: ) bo nie widzialam, ale na nastepnych egzaminach sie poprawie:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...