Magicnesca Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 zadziorny napisał(a):Cuuuuudoooo :loveu: :eating: :cool3: :multi: Też tak myślę:multi: :multi: :multi: i Zadziorny jak sie oprzeć takiemu szkocikowi:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
Nitencja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zadziorek to kiedy kupujesz?? czarne do czarno-rudego super pasuje :-D
zadziorny Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Wodzą mnie tu na pokuszenie :roll:, kusicielki jedne :mad: :cool3: :diabloti:
extremi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 zadziorny napisał(a):Wodzą mnie tu na pokuszenie :roll:, kusicielki jedne :mad: :cool3: :diabloti: ... taki grzech - to nie grzech :razz: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 zadziorny napisał(a):Wodzą mnie tu na pokuszenie :roll:, kusicielki jedne :mad: :cool3: :diabloti: Od tego jestesmy my kobiety aby kusić ,ale nie byle czym :evil_lol: Zobacz jakie temperamentne "kobitki ",nawet moj aparat za nimi nie nadążał robić zdjęcia:cool3:
carolinascotties Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja wpadam - żeby wkleić coś słodkiego i bardzo śmiesznego: http://zappinternet.com/index.php?video=XiRtPesYuc :loveu: pozdrawiam Was :)
extremi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ..i jeszcze cosik ............... :loveu: Tysiolek stwierdził ,że czas poodkurzać ;) ...wzięła sie więc za robotę ..kiedy pańcia piła kawkę ....;) :roll: ... a po skończonych porządkach - zasłużony odpoczynek ;) Pozdrawiam - Sylwia
Magicnesca Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Widzę Sylwiu ,że wziełaś przyklad z obrazka tylko ,że w wydaniu B & W;)
SzOlka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Magicnesca napisał(a):Widzę Sylwiu ,że wziełaś przyklad z obrazka tylko ,że w wydaniu B & W;) hehehehe tez mam ten kalendarz fotki cudne, pikne i rozkoszne:loveu: :mad: ja chce zarzki:mad: ja chce zarazki
HaNisia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam w sobotę, Ile zdjęć zarazków:crazyeye: , ile postów:crazyeye: :crazyeye: ... kiedy ja się zacharowuję zarazki toczą się dalej :p , można dostać "zapalenia zarazków":lol: . Wszystkie zdjęcia są przepiękne i oby takich więcej, bo poprawiają humor, oj poporawiają.
extremi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magicnesca napisał(a):Widzę Sylwiu ,że wziełaś przyklad z obrazka tylko ,że w wydaniu B & W;) Nie udało mi sie tego "uchwycić" , ale odkurzacz jest przyjacielem nr 1 Tyśki :lol: - nie wiem czy wbiła sobie do czarnej główki ,że należy sie zaprzyjaźnić z tym "strasznym stworem" :cool3: :smhair2: , ale jest przez nią pilnowany dzielnie.I co ciekawe - nie boi się go , nawet kiedy pracuje na "pełnych obrotach" :lol: Poproszę o kciuki - od dziś sesja zaliczeniowa . Rozpoczynam od Historii Prawa - jeszcze tylko kawka na forum dla podtrzymania resztek świadomości i heja - w paszczę lwa :razz: :wink: Pozdrawiam zarażonych - muaaaaachhhhhhh buziak :kiss_2:
bos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witajcie z rana......... ....no to po kawie.....może .....Nesca ;) A tu od wczoraj widac szkoty robią porządki........:evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: Widac że zaczęły u Magicnesci....... Może teraz do mnie....:diabloti: ;)
Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sylwiu :kciuki: :kciuki: :kciuki: za zdane egzanimy, olśnienie w trakcie pytań :PROXY5: Jak wróce z pracy ,to chcę już wiadomości jak Ci poszło:iloveyou: :thumbs: :cool2:
bos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 extremi, Trzymam....:thumbs: :happy1: :kciuki:.......a Jazon zaciska pazury :multi:
Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 bos napisał(a):Witajcie z rana......... ....no to po kawie.....może .....Nesca ;) A tu od wczoraj widac szkoty robią porządki........:evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: Widac że zaczęły u Magicnesci....... Może teraz do mnie....:diabloti: ;) Bosik ,ale wiesz.że takie porządki to tylko ze szkocikiem:multi::evil_lol: A kawa jak najbardziej Nesca z mleczkiem:eviltong:
zadziorny Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 My też 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok:
HaNisia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 extremi napisał(a): Poproszę o kciuki - od dziś sesja zaliczeniowa . Rozpoczynam od Historii Prawa - jeszcze tylko kawka na forum dla podtrzymania resztek świadomości i heja - w paszczę lwa :razz: :wink: Pozdrawiam zarażonych - muaaaaachhhhhhh buziak :kiss_2: A ja trzymam podwójnie, bo sama zdawałam przedmiot o tej "wdzięcznej" nazwie na I roku studiów i dokładnie pamiętam ile potu, cierpienia, a przede wszystkim czasu potrzeba, żeby się dobrze przygotować... Życzę mega- powodzenia i szczęścia, bo ono też pomaga:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
bos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 zadziorny napisał(a):My też 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok: Oooooo, zadziorny .......a skypa ,juz założyłeś.....to podaj mi Twój nick na PW :evil_lol::eviltong: :multi: Ja już jestem na drodze do zakupienia kamerki.....:eviltong: :p :lol: :razz:
dorota07 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :crazyeye: pączkujecie tu czy co!!!!????? tak szybko cosik przybyło zarazkowego:multi: :multi:
T.A.Scotties Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magicnesca napisał(a):Widzę Sylwiu ,że wziełaś przyklad z obrazka tylko ,że w wydaniu B & W;) o! Obrazek z Krzyszkowa...U nas na tej rurze wiszą szkoty 3 , a jak żyła Jagusia to wisiały 4 i ona zawsze najwyżej poprzedzając swój atak na "wyjącego potwora" co to im wszystkie pyszne okruszki zjada wysokim Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
dorota07 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 u mnie czy szczotka czy miotła, odkurzacz czy mop atak jest tak samo zajadły...
Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dorota07 napisał(a):u mnie czy szczotka czy miotła, odkurzacz czy mop atak jest tak samo zajadły... czyli tak?:evil_lol:
SzOlka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magicnesca napisał(a):czyli tak?:evil_lol: no przeciez o to dokladnie, chodzi, co za przyjemnosc w czysciutkim domku mieszkac, blotko z piaskiem musi byc
SzOlka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 extremi na pewno pomogly kciukasy??, mam nadzieje ,ze tak, ja co prawda nie trzymalam(:placz: ) bo nie widzialam, ale na nastepnych egzaminach sie poprawie:razz:
Recommended Posts