Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Właśnie miałam pisać jak tam wyniki :mad: ,bo ja siedzę i czekam na wiadomość jak te szkoty:razz: :evil_lol: :eviltong:
extremi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ...... powiem tylko : Z TARCZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..już mi psiurki pychola wylizały ......... dzięki wieeeelkie :B-fly: :B-fly: za kciuki - to wszystko dzięki nim !!!!!!!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: Buzialony - Sylwia (..a teraz pędzę do mojej trzódki - dwunożnej i czworonożnej ;) )
dorota07 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 pogratulować :multi: :multi: :multi: nauka to potęgi klucz więc,,,:eviltong: :eviltong: :eviltong: szkot też to wie
vertragus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 extremi napisał(a):...... powiem tylko : Z TARCZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ) :multi: :multi: :multi:
HaNisia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :beerchug: :drinka: :drink1: :drinking: to świętujemy sukces
Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :laola: Sylwiu nasze gratulacje od całego Zarazkowa:drink1: :Rose: Zobacz jak egzaminy wyglądaja jak tyle osób trzyma za Ciebie kciuki :loveu: a teraz zasłużony odpoczynek
Magicnesca Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A po zasłużonym odpoczynku proszę się tu meldować na dogomanii:cool3: no chyba ,że tak ostro świętujesz:evil_lol:
Tiramisu Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam serdecznie o tak późnej porze! Czytam forum od dobrych trzech godzin i właśnie dotarłam do tego miejsca. Baaardzo się cieszę, że wywarłam tak dobre wrażenie po tak krótkiej rozmowie :smile: - dzisiaj miałyśmy okazję rozmawiać po raz drugi co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że muszę mieć szkota! Obawiam sie, że mnie dopadło i to nieuleczalnie ... Ah, w końcu marzenia są po to aby je spełniać :multi:Widziałam już na stronce słowo "zarezerwowana" - co przeogromnie mnie ucieszyło :smile: i nie mogę się już doczekać końca lutego!!! Obawiam się jednak, że niestety przyjazd w odwiedziny nie będzie taki prosty jak jeszcze wczoraj mi się wydawało ... Chociaż cały czas myślę bardzo intensywnie nad tym co tu zrobić żeby jednak przyjechać. Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile:
Tiramisu Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam serdecznie o tak późnej porze! Czytam forum od dobrych trzech godzin i właśnie dotarłam do tego miejsca. Baaardzo się cieszę, że wywarłam tak dobre wrażenie po tak krótkiej rozmowie :smile: - dzisiaj miałyśmy okazję rozmawiać po raz drugi co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że muszę mieć szkota! Obawiam sie, że mnie dopadło i to nieuleczalnie ... Ah, w końcu marzenia są po to aby je spełniać :multi:Widziałam już na stronce słowo "zarezerwowana" - co przeogromnie mnie ucieszyło :smile: i nie mogę się już doczekać końca lutego!!! Obawiam się jednak, że niestety przyjazd w odwiedziny nie będzie taki prosty jak jeszcze wczoraj mi się wydawało ... :-( Chociaż cały czas myślę bardzo intensywnie nad tym co tu zrobić żeby jednak przyjechać. Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile:
zadziorny Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):A po zasłużonym odpoczynku proszę się tu meldować na dogomanii:cool3: Qrna, jakbym siebie widział :cool3: :evil_lol: :eviltong:
extremi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a): ..... :placz: :placz: :placz: ... ciężka jest dola kierowcy.Zwycięstwo uczczone ...... soczkiem grapefrutowym :oops: :oops: - wiem ,no wstyd straszny , a jak zazdrośnie patrzyłam na to co spożywali współimprezujący ...echhhh....... Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... aż się cieplutko robi ;)
extremi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zadziorny napisał(a):Qrna, jakbym siebie widział :cool3: :evil_lol: :eviltong: ..a nie masz problemów Zadziorny z czyszczeniem TAKICH uszu ??? :evil_lol: :grin: :grin: :roflt: :mdrmed:
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu napisał(a):Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile: Witamy:laola: Tiramisu :loveu: Cieszymy sie ,że dołączyłaś juz do grona "zarażonych":B-fly: :Rose: i tu na dogomanię ,nie mając jeszcze przy sobie "zarazka" ,:p Oj co to będzie jak już będzie u Ciebie w domu:evil_lol: :roflt: Ale i tu przy świadkach powtarzam szkoty mają jedną wadę "nie kończy się na jednym !!!!!":loveu: Żeby nie było mówione ,że kupiłaś szkota w ....:evil_lol:
zadziorny Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 extremi napisał(a):zadziorny napisał(a):Qrna, jakbym siebie widział :cool3: :evil_lol: :eviltong:..a nie masz problemów Zadziorny z czyszczeniem TAKICH uszu ??? :evil_lol: :grin: :grin: :roflt: :mdrmed: Podobieństwo dotyczy sposobu siedzenia przy kompie (w dodatku z nieodłączną Trudzią na kolanach :loveu:), a nie wyglądu zewnętrznego :eviltong: :diabloti: ;)
extremi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 zadziorny napisał(a):Podobieństwo dotyczy sposobu siedzenia przy kompie (w dodatku z nieodłączną Trudzią na kolanach :loveu:), a nie wyglądu zewnętrznego :eviltong: :diabloti: ;) .... nooooo - to odczułam ogromną ulgę . :sweetCyb: :lol: Te kobity to jednak niedomyślne są :niewiem: :razz: :evil_lol: Pozdrawiam - Sylwia
Nitencja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witaj Tiramisu ......... No to fakt ..... teraz bedzie jedna szkotka ..... a potem bedziesz myslec kiedy nastepna ;-)
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wprawdzie moje "zarazki" jutro kończą 3 tygodnie ale już są po sesji zdjęciowej:smile: bo niestety w poniedziałek mogę nie niec czasu i sił:placz: No to najpierw cała rozbrykana piąteczka:loveu: SEMIDEA - zarezerwowana dla Tiramisu SWEET CHILD IN TIME SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: SANTA CLAUS SIDERUS :loveu:
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 lubię lody o smaku tiramisu......;) ;) ;) :multi: więc..?..
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 oj te zarazeczki miło przy niedzieli popatrzeć na te cudeńka....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
extremi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):Wprawdzie moje "zarazki" jutro kończą 3 tygodnie ale już są po sesji zdjęciowej:smile: bo niestety w poniedziałek mogę nie niec czasu i sił:placz: No to najpierw cała rozbrykana piąteczka:loveu: SEMIDEA - zarezerwowana dla Tiramisu SWEET CHILD IN TIME SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: SANTA CLAUS SIDERUS :loveu: Cudze dzieci szybko rosną ... kiedy je widziałam ostatnio - to były malutkie kluseczki ,a tu proszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No śliiiiiczne :loveu: Tiramisu - gratuluję :)
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):Wprawdzie moje "zarazki" jutro kończą 3 tygodnie ale już są po sesji zdjęciowej:smile: bo niestety w poniedziałek mogę nie niec czasu i sił:placz: No to najpierw cała rozbrykana piąteczka:loveu: SEMIDEA - zarezerwowana dla Tiramisu SWEET CHILD IN TIME SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: SANTA CLAUS SIDERUS :loveu: Taki widoczek super nastraja na niedzielne popołudnie!! :loveu: Ależ jest cudna - wszystkie zresztą powalają na kolana! Strrrrrasznie bym już chciała mieć ją u siebie a tu jeszcze tyle czasu :-( Narazie czekam cierpliwie na kolejną sesję zdjęciową :lol:
Nitencja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu to trzeba Maginesce meczyc o foty ;-) :diabloti:
Recommended Posts