Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...... powiem tylko :
Z TARCZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..już mi psiurki pychola wylizały ......... dzięki wieeeelkie :B-fly: :B-fly: za kciuki - to wszystko dzięki nim !!!!!!!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla:

Buzialony - Sylwia
(..a teraz pędzę do mojej trzódki - dwunożnej i czworonożnej ;) )

Posted

:laola:
Sylwiu nasze gratulacje od całego Zarazkowa:drink1: :Rose:
Zobacz jak egzaminy wyglądaja jak tyle osób trzyma za Ciebie kciuki :loveu:
a teraz zasłużony odpoczynek

Posted

Witam serdecznie o tak późnej porze! Czytam forum od dobrych trzech godzin i właśnie dotarłam do tego miejsca. Baaardzo się cieszę, że wywarłam tak dobre wrażenie po tak krótkiej rozmowie :smile: - dzisiaj miałyśmy okazję rozmawiać po raz drugi co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że muszę mieć szkota! Obawiam sie, że mnie dopadło i to nieuleczalnie ... Ah, w końcu marzenia są po to aby je spełniać :multi:Widziałam już na stronce słowo "zarezerwowana" - co przeogromnie mnie ucieszyło :smile: i nie mogę się już doczekać końca lutego!!! Obawiam się jednak, że niestety przyjazd w odwiedziny nie będzie taki prosty jak jeszcze wczoraj mi się wydawało ... Chociaż cały czas myślę bardzo intensywnie nad tym co tu zrobić żeby jednak przyjechać. Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile:

Posted

Witam serdecznie o tak późnej porze! Czytam forum od dobrych trzech godzin i właśnie dotarłam do tego miejsca. Baaardzo się cieszę, że wywarłam tak dobre wrażenie po tak krótkiej rozmowie :smile: - dzisiaj miałyśmy okazję rozmawiać po raz drugi co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że muszę mieć szkota! Obawiam sie, że mnie dopadło i to nieuleczalnie ... Ah, w końcu marzenia są po to aby je spełniać :multi:Widziałam już na stronce słowo "zarezerwowana" - co przeogromnie mnie ucieszyło :smile: i nie mogę się już doczekać końca lutego!!! Obawiam się jednak, że niestety przyjazd w odwiedziny nie będzie taki prosty jak jeszcze wczoraj mi się wydawało ... :-( Chociaż cały czas myślę bardzo intensywnie nad tym co tu zrobić żeby jednak przyjechać. Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile:

Posted

Magicnesca napisał(a):

..... :placz: :placz: :placz: ... ciężka jest dola kierowcy.Zwycięstwo uczczone ...... soczkiem grapefrutowym :oops: :oops: - wiem ,no wstyd straszny , a jak zazdrośnie patrzyłam na to co spożywali współimprezujący ...echhhh.......

Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... aż się cieplutko robi ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Qrna, jakbym siebie widział :cool3: :evil_lol: :eviltong:

..a nie masz problemów Zadziorny z czyszczeniem TAKICH uszu ??? :evil_lol: :grin: :grin: :roflt: :mdrmed:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkich "zarażonych", no i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jako przyszłą posiadaczkę (jeszcze tylko 6 tygodnii!!!) "krokodyla" :smile: :smile: :smile:

Witamy:laola: Tiramisu :loveu:
Cieszymy sie ,że dołączyłaś juz do grona "zarażonych":B-fly: :Rose: i tu na dogomanię ,nie mając jeszcze przy sobie "zarazka" ,:p
Oj co to będzie jak już będzie u Ciebie w domu:evil_lol: :roflt:
Ale i tu przy świadkach powtarzam szkoty mają jedną wadę "nie kończy się na jednym !!!!!":loveu:

Żeby nie było mówione ,że kupiłaś szkota w ....:evil_lol:

Posted

extremi napisał(a):
zadziorny napisał(a):
Qrna, jakbym siebie widział :cool3: :evil_lol: :eviltong:
..a nie masz problemów Zadziorny z czyszczeniem TAKICH uszu ??? :evil_lol: :grin: :grin: :roflt: :mdrmed:

Podobieństwo dotyczy sposobu siedzenia przy kompie (w dodatku z nieodłączną Trudzią na kolanach :loveu:), a nie wyglądu zewnętrznego :eviltong: :diabloti: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Podobieństwo dotyczy sposobu siedzenia przy kompie (w dodatku z nieodłączną Trudzią na kolanach :loveu:), a nie wyglądu zewnętrznego :eviltong: :diabloti: ;)

.... nooooo - to odczułam ogromną ulgę . :sweetCyb: :lol:
Te kobity to jednak niedomyślne są :niewiem: :razz: :evil_lol:

Pozdrawiam - Sylwia

Posted

Wprawdzie moje "zarazki" jutro kończą 3 tygodnie ale już są po sesji zdjęciowej:smile: bo niestety w poniedziałek mogę nie niec czasu i sił:placz:

No to najpierw cała rozbrykana piąteczka:loveu:

SEMIDEA - zarezerwowana dla Tiramisu

SWEET CHILD IN TIME

SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol:

SANTA CLAUS

SIDERUS

:loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wprawdzie moje "zarazki" jutro kończą 3 tygodnie ale już są po sesji zdjęciowej:smile: bo niestety w poniedziałek mogę nie niec czasu i sił:placz:

SWEET CHILD IN TIME

SANTA CLAUS

SIDERUS

Cudze dzieci szybko rosną ... kiedy je widziałam ostatnio - to były malutkie kluseczki ,a tu proszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
No śliiiiiczne :loveu:
Tiramisu - gratuluję :)

Posted

Magicnesca napisał(a):

SWEET CHILD IN TIME

SANTA CLAUS

SIDERUS

Taki widoczek super nastraja na niedzielne popołudnie!! :loveu: Ależ jest cudna - wszystkie zresztą powalają na kolana! Strrrrrasznie bym już chciała mieć ją u siebie a tu jeszcze tyle czasu :-( Narazie czekam cierpliwie na kolejną sesję zdjęciową :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...