Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

jak wraca ze spacerku to od razu zdejmuje . więc nie zagniata włosa. inne co nie co filcowały więc zrezygnowałam, sprawdziłam na sznaucerce że nie robi większej szkody dlatego jest ta obróżka

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
:cool3:

jezuuuuuuuuuuuu kiolczasty ale pikne laleczki:multi: cuda i juz

ale widze, ze trawka tez u Ciebie biedna taka niemrawa ,:eviltong: wydeptana

Posted

dorota07 napisał(a):
jak wraca ze spacerku to od razu zdejmuje . więc nie zagniata włosa. inne co nie co filcowały więc zrezygnowałam, sprawdziłam na sznaucerce że nie robi większej szkody dlatego jest ta obróżka

no wlasnie ta moja obrozkana sznaucerce sprawdzona byla i dlatego teraz nie uzywam na szkotach ( aladna oj ladna jest)

Posted

dorota07 napisał(a):
obrózka czy Emilka ładna??? ale jestem próżna co??

ale jestes niekumata, oczywiscie, ze Emilka ladna jest, a obrozka to osobna sprawa:eviltong:

Posted

tak na koniec dzisiejszego dnia ...to wszystkie szkudniki sa zarąbiste . mają to coś co ujmuje...:baddevil::angel::painting::Dog_run::stupid::thumbs::kociak:

dobranoc pa pa

Posted

:cooldevi:

dorota07 napisał(a):
tak na koniec dzisiejszego dnia ...to wszystkie szkudniki sa zarąbiste . mają to coś co ujmuje...:baddevil::angel::painting::Dog_run::stupid::thumbs::kociak:

nie ujmuje ino zajmuje (nasze serducha:iloveyou: )to sa najgorsze z najgorszych na swiecie zarąbiastych szkodnikow:thumbs:

Posted

SzOlka napisał(a):
:cooldevi:

nie ujmuje ino zajmuje (nasze serducha:iloveyou: )to sa najgorsze z najgorszych na swiecie zarąbiastych szkodnikow:thumbs:

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Olu zgadzam się z Tobą
:hmmmm: Szkoty mają w sobie te coś ja to nazywam magią i dlatego szkoty to magiczne psy . Nie tylko "zarazki" :evil_lol: :iloveyou: :saint1:

Posted

:multi: Ogromnie się cieszę ,bo dzisiaj zadzwoniła do mnie przesympatyczna Pani pytajac o małą czarna suczkę i dla niej nie jest problemem najpierw przyjechać ,zobaczyć, porozmawiać o szkotach a później za dwa tygodnie przyjechać po małą drugi raz .
A Pani jest z Warszawy:cool3: :multi:

Posted

blecky napisał(a):

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Moniko to jest zdjęcie przesłodkie .Całusy dla Joy:loveu:

:mad: Extremi gdzie obiecane zdjęcia TYSI:mad:

Posted

:mad: Extremi gdzie obiecane zdjęcia TYSI:mad:

Nina - nie bij - tłumacz - zawsze tlumacz :roll: :roll: :eviltong:
Już walczę z nimi (fotkami ,znaczy się ) - jedno jest powalające :evil_lol:

Posted

Tysia - słodziak, och jak sie rozmarzyła :loveu: :loveu: :loveu:

" class="ipsImage" alt="">

..a tu Tysia - diabełek :diabloti: :evil_lol:

" class="ipsImage" alt="">

..bardzo powolutku idą - ale cdn... :loveu:

Posted

extremi napisał(a):
Tysia - słodziak, och jak sie rozmarzyła :loveu: :loveu: :loveu:
..a tu Tysia - diabełek :diabloti: :evil_lol:

Cuuuuudoooo :loveu: :eating: :cool3: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...