dorota07 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 SzOlka dzieki za uznanie, bos u mnie też córa ryje gramatyke opisową ang. a ja wypiję kawkę sypaną z mleczkiem jak zawsze... i spadam do miasta walczyć z urzędasami... lektura zaliczona , może coś wstawię pod wieczór ale to muszę złapac "wątek"....pa pa
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tiramisu, a gdzie dokładnie mieszkasz? Chciałabym poznać chrześnice :lol:
Tiramisu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='puchu']Tiramisu, a gdzie dokładnie mieszkasz? Chciałabym poznać chrześnice :lol: Miło nam będzie! Na Dolnym Mokotowie.:lol:
carolinascotties Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witam wszystkich :) SzOlka - ja już nie mogę się doczekac kalendarza z moimi dziewczynami :cool3: :multi: Uważam, że to świetny sposób pomocy schroniskowym psom :loveu:
Nitencja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bleeeee a u nas pada i wieeeje ....... i szkot juz pachnie jak najlepsza skarpeta w upale...... Trzeba go odchlewic. A w ogole to u mnie wszystko na odwrot ..... szkot za chudy a welshe za grube :placz:
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tiramisu napisał(a):Miło nam będzie! Na Dolnym Mokotowie.:lol: Na Polach? Date się w przyszłości ustali ;)
Tiramisu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 puchu napisał(a):Na Polach? Date się w przyszłości ustali ;) Pola - to świetny pomysł :multi: Narazie jestem na etapie poszukiwania jakieś fajnej szkółki żeby się zapisać do "psiego przedszkola" - takiego żeby było w miarę blisko domu. Akurat mała podrośnie tak, że na początku wiosny będziemy mogły zacząć chodzić :lol:
dorota07 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Ela , a córa anglistykę studiuje??? tak jest na trzecim roku filologii angielskiej, a druga szykuje sie do matury...:roll:
Magicnesca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='bos']Ale tu spokojnie z rana..........więc na rozruch przy obecnych wiatrach proponuję kawusię po irlandzku....lub herbatkę z rumem Kawa.....Nesca.....jak zawsze......chyba że sa inne życzenia do spełnenia Tak więc szkociki.....już watawiam wodę i lecę do barku....:evil_lol: ;) :multi: Pora na następna kawę ,bo na poranna sie nie załapałam ,bo we wsi zmieniaja słupy ,wiec do południa nie ma prądu:-( Ale juz od rana buszuję wśród młodszych "zarazkóW' - uczę ich jeść moczona karmę ,bo biedna zrobiła się prawie jak chart w przeciwności od maluchów:evil_lol: Pierwsze spacery po kuchni tez za maluchami A teraz coś na co czeka przede wszystkim Tiramisu i Nitencja;) :lol: czyjeś sny:evil_lol: :loveu:
Magicnesca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cdn...... i zaczyna wychodzić co w "zarazkach" drzemie :diabloti: Semidea jak poczuła karmę to stwierdziła ,że najlepiej jak wejdzie cała do talerza;) a jak sie rozsmakowała to :mad: :mad: :mad: niech mi tylko który podejdzie:evil_lol: a propo sesji to mogę sie pochwalić ,że Scottieserwis tez nie źle sobie daje radę :evil_lol: "......w indeksie mam tak - podstawy foto-4 , laboratorium foto - 5 ,materialoznawstwo foto - 4 chemia procesow foto - 4 podstawy procesow foto- 5, jeszcze 3 oceny musza mi wpisac i koniec..." To mi Scottieserwis na gg napisał :bigcool: :iloveyou: :cool2:
Magicnesca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='dorota07'], a druga szykuje sie do matury...:roll: to tak jak u mnie ,jeszcze przetem ma obrone pracy dyplomowej :angryy: bo sama matura to chyba tak bedzie wyglądała:evil_lol: ale to tak jest z artystami....;) :diabloti:
Tiramisu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Magicnesca']cdn...... i zaczyna wychodzić co w "zarazkach" drzemie :diabloti: Semidea jak poczuła karmę to stwierdziła ,że najlepiej jak wejdzie cała do talerza;) a jak sie rozsmakowała to :mad: :mad: :mad: niech mi tylko który podejdzie:evil_lol: Ale mi się od razu nastrój poprawił!!:lol: :lol: :lol: W pracy takie straszne nudy, za oknem ponuro - deszcz leje, a tu nagle takie milusie pyszczki widzę i śmieję się jak głupek do monitora :lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Magicnesca cudne mordki :loveu: :calus: :multi:
Magicnesca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='zadziorny']Magicnesca cudne mordki :loveu: :calus: :multi: Zadziorny ,no to kiedy zostanie podjeta męska decyzja o takiej cudnej mordce :p :eviltong: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nitencja napisał(a):Zadziorny spiesz sie :-D No właśnie muszę Wam powiedzieć ,że suczki sa zarezerwowane zostały tylko wolne 2 pieski-szkociki:evil_lol: .Jak męska decyzja ,to męska decyzja:razz:
Nitencja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Maginesca to super :) Potem bedziemy robic spedy zarazonych :multi:
bos Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Magicnesca, ale jesteś zapsiona........ale słodkości......no miodzio:multi: :evil_lol: a zadziorny zdezerterował do roboty......żeby na zarazki nie patrzeć........bo tak się zakochał :eviltong: :eviltong: ;) Jego TZ już mu powiedziała że jak przyprowadzi do domu szkraba.....to wyprowadzka pewna...:mad: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :razz: :razz:....ale na zakup koziego drzewa się zgodziła....i to chybaz powodu mleka :evil_lol:
dorota07 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 a jak solidarnie siedzą na tym drzewie, nie pogryzają sobie gałęzi...
carolinascotties Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :crazyeye: o rety!!!! jaki piękny!!! gdzie takie cuda są? :):loveu:
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Gdzieś wcześniej pisałam. Kupiony był w Arkadii
carolinascotties Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :( u nas na pewno takich nie ma...ale Ci zazdroszczę :)
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Błyszczyk był kupiony w Arkadi w Denique. Może jednak gdzieś się znajdzie. Do szkocika była jeszcze doczepiona niebieska smycz, żeby nosić na szyi
Recommended Posts