Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

SzOlka dzieki za uznanie,
bos u mnie też córa ryje gramatyke opisową ang.
a ja wypiję kawkę sypaną z mleczkiem jak zawsze... i spadam do miasta walczyć z urzędasami...
lektura zaliczona , może coś wstawię pod wieczór ale to muszę złapac "wątek"....pa pa

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bleeeee a u nas pada i wieeeje ....... i szkot juz pachnie jak najlepsza skarpeta w upale...... Trzeba go odchlewic. A w ogole to u mnie wszystko na odwrot ..... szkot za chudy a welshe za grube :placz:

Posted

puchu napisał(a):
Na Polach? Date się w przyszłości ustali ;)

Pola - to świetny pomysł :multi: Narazie jestem na etapie poszukiwania jakieś fajnej szkółki żeby się zapisać do "psiego przedszkola" - takiego żeby było w miarę blisko domu. Akurat mała podrośnie tak, że na początku wiosny będziemy mogły zacząć chodzić :lol:

Posted

[quote name='bos']Ale tu spokojnie z rana..........więc na rozruch przy obecnych wiatrach proponuję kawusię po irlandzku....lub herbatkę z rumem

Kawa.....Nesca.....jak zawsze......chyba że sa inne życzenia do spełnenia

Tak więc szkociki.....już watawiam wodę i lecę do barku....:evil_lol: ;) :multi:

Pora na następna kawę ,bo na poranna sie nie załapałam ,bo we wsi zmieniaja słupy ,wiec do południa nie ma prądu:-(
Ale juz od rana buszuję wśród młodszych "zarazkóW' - uczę ich jeść moczona karmę ,bo biedna zrobiła się prawie jak chart w przeciwności od maluchów:evil_lol:
Pierwsze spacery po kuchni tez za maluchami
A teraz coś na co czeka przede wszystkim Tiramisu i Nitencja;)

:lol: czyjeś sny:evil_lol:

:loveu:

Posted

cdn......

i zaczyna wychodzić co w "zarazkach" drzemie :diabloti:
Semidea jak poczuła karmę to stwierdziła ,że najlepiej jak wejdzie cała do talerza;)

a jak sie rozsmakowała to :mad: :mad: :mad: niech mi tylko który podejdzie:evil_lol:

a propo sesji to mogę sie pochwalić ,że Scottieserwis tez nie źle sobie daje radę :evil_lol:
"......w indeksie mam tak - podstawy foto-4 , laboratorium foto - 5 ,materialoznawstwo foto - 4 chemia procesow foto - 4 podstawy procesow foto- 5, jeszcze 3 oceny musza mi wpisac i koniec..."
To mi Scottieserwis na gg napisał :bigcool: :iloveyou: :cool2:

Posted

[quote name='dorota07'], a druga szykuje sie do matury...:roll:
to tak jak u mnie ,jeszcze przetem ma obrone pracy dyplomowej :angryy:
bo sama matura to chyba tak bedzie wyglądała:evil_lol:

ale to tak jest z artystami....;) :diabloti:

Posted

[quote name='Magicnesca']cdn......

i zaczyna wychodzić co w "zarazkach" drzemie :diabloti:
Semidea jak poczuła karmę to stwierdziła ,że najlepiej jak wejdzie cała do talerza;)

a jak sie rozsmakowała to :mad: :mad: :mad: niech mi tylko który podejdzie:evil_lol:

Ale mi się od razu nastrój poprawił!!:lol: :lol: :lol: W pracy takie straszne nudy, za oknem ponuro - deszcz leje, a tu nagle takie milusie pyszczki widzę i śmieję się jak głupek do monitora :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Magicnesca cudne mordki :loveu: :calus: :multi:
Zadziorny ,no to kiedy zostanie podjeta męska decyzja o takiej cudnej mordce :p :eviltong: :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Zadziorny spiesz sie :-D

No właśnie muszę Wam powiedzieć ,że suczki sa zarezerwowane zostały tylko wolne 2 pieski-szkociki:evil_lol: .Jak męska decyzja ,to męska decyzja:razz:

Posted

Magicnesca, ale jesteś zapsiona........ale słodkości......no miodzio:multi: :evil_lol:

a zadziorny zdezerterował do roboty......żeby na zarazki nie patrzeć........bo tak się zakochał :eviltong: :eviltong: ;)
Jego TZ już mu powiedziała że jak przyprowadzi do domu szkraba.....to wyprowadzka pewna...:mad: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :razz: :razz:....ale na zakup koziego drzewa się zgodziła....i to chybaz powodu mleka

:evil_lol:

Posted

Błyszczyk był kupiony w Arkadi w Denique. Może jednak gdzieś się znajdzie. Do szkocika była jeszcze doczepiona niebieska smycz, żeby nosić na szyi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...