Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nitencja chce mnie wykończyć:placz: ,nic tylko foty i foty i tak ja wstawiam najwięcej, To inni się objaja ,gdzie foty innych :shake: Ja cię Nitencja chyba .....:evil_lol:
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nitencja napisał(a):Tiramisu to trzeba Maginesce meczyc o foty ;-) :diabloti: Oj, będę męczyć! Jeszcze Magicnesca będzie mnie miała dość!! :evil_lol:
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu jak będziecie śpiewać w takim duecie z Nitencją :evil_lol: to sie podaje :shake: , nie mam szans ,ale bede najwyżej dodawać tylko te Wasze "wybrane" Wiecie co nawet nie zauważyłam ale już przekroczyłam 500-tkę:multi:
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):Tiramisu jak będziecie śpiewać w takim duecie z Nitencją :evil_lol: to sie podaje :shake: , nie mam szans ,ale bede najwyżej dodawać tylko te Wasze "wybrane" Wiecie co nawet nie zauważyłam ale już przekroczyłam 500-tkę:multi: Duet pierwsza klasa :lol: Z wielką chęcią zamieściłabym fotkę swojego zwierza (którego już nie ma ze mną niestety od 4 miesięcy :-( ) - co prawda to nie szkot ale niezła "mieszanka wybuchowa" :lol:. Tylko, że muszę najpierw dojść do tego w jaki sposób zamieszcza się tu zdjęcia ... Wiecie, trochę techniki ...;)
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu ,jak tylko Zadziorny wyrwie sie z zadumy czy zakładać skypa i wpadnie tu na chwile to przekaże Ci jak to robić jest w tym niezawodny:evil_lol: Dziewczyna to jeszcze Wam dodam po jednej fotce waszych dziewczynek:) Tiramisu najpierw twój "zarazek - Semidea i dla Nitencji zdjęcie świniki morskiej:evil_lol:
zadziorny Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):Tiramisu ,jak tylko Zadziorny wyrwie sie z zadumy czy zakładać skypa i wpadnie tu na chwile to przekaże Ci jak to robić jest w tym niezawodny:evil_lol: Chcesz - masz: Przede wszystkim należy fotki pozmniejszać do wielkości 500 pikseli dla dłuższego boku, a następnie umieścić je na ogólnodostępnym serwerze np. ImageShack (adres). Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj Jeśli korzystasz z linku "Direct link to image" to fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :cool3: :lol: :p
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Piotruś jak zwykle jesteś niezawodny :loveu: Dziękujemy !!!!
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Przyłączam się do podziękowań! :lol: Mam nadzieję, że uda mi się cokolwiek załączyć ;) Na zdjęciu (które nie wiem czy uda mi się umieścić) jest moje byłe zwierzę - ta kochana kupa futra była ze mną 11 lat (tylko:-( ) Teraz już jestem weselsza bo czekam na "krokodyla" :multi: . A tak przy okazji mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze doświadczenie w kwestii pt.: "szkot sam w domu"?? Zakładając oczywiście, że znajdzie się na forum ktoś kto jest posiadaczem jednej sztuki :lol: :lol: :lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3200be7395011647.html Chyba prostsze jest wklejenie linku ...
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu ,ja tez daje fotki z fotosiku i wystarczy ze zamiast linku zobaczysz inne kody w tym na forum pełny wymiar i wkleisz;) w ten sposób
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tiramisu napisał(a):Przyłączam się do podziękowań! :lol: Mam nadzieję, że uda mi się cokolwiek załączyć ;) Na zdjęciu (które nie wiem czy uda mi się umieścić) jest moje byłe zwierzę - ta kochana kupa futra była ze mną 11 lat (tylko:-( ) Teraz już jestem weselsza bo czekam na "krokodyla" :multi: . A tak przy okazji mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze doświadczenie w kwestii pt.: "szkot sam w domu"?? Zakładając oczywiście, że znajdzie się na forum ktoś kto jest posiadaczem jednej sztuki :lol: :lol: :lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3200be7395011647.html Chyba prostsze jest wklejenie linku ... muszę się pochwalić mam jednego szkota!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: tak więc powiem ci że zostawiam Emilkę samą w domu na około 3 do 4 godzin i jak wracam to jest jedno wielki witanie... radochy kupa. czasem się żali ,ale krótko, najczęściej spi pod łóżkiem nie rozrabia, ale czuwa, od małego przyzwyczajałam, teraz ma 9 mieś.
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a tak było w zeszłym roku u nas pięknie prawda?
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dorota07 napisał(a):muszę się pochwalić mam jednego szkota!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jeszcze ale co nie chodzi Ci po głowie drugi szkot:evil_lol: Nitencja też ma narazie 1 szkota ,ale tylko narazie:cool3: :evil_lol:
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magicnesca napisał(a):Tiramisu ,ja tez daje fotki z fotosiku i wystarczy ze zamiast linku zobaczysz inne kody w tym na forum pełny wymiar i wkleisz;) w ten sposób Ale ze mnie ciemna masa!! Aż mi głupio ... :roll: Takie rzeczy zawsze okazują się banalnie proste. Wielkie dzięki!! Umiem już wklejać fotki :multi: :multi:
Tiramisu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dorota07 napisał(a):muszę się pochwalić mam jednego szkota!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: tak więc powiem ci że zostawiam Emilkę samą w domu na około 3 do 4 godzin i jak wracam to jest jedno wielki witanie... radochy kupa. czasem się żali ,ale krótko, najczęściej spi pod łóżkiem nie rozrabia, ale czuwa, od małego przyzwyczajałam, teraz ma 9 mieś. No właśnie, grunt to konsekwencja i cierpliwość w przyzwyczajaniu :lol: Moja Tina do końca swojego życia się nie przyzwyczaiła, że jak się zostaje samej w domku to nie należy zbyt długo rozpaczać. Tak więc użalanie się trwało baaardzo długo - oczywiście z małymi przewami na zaczerpnięcie oddechu :lol: :lol:
SALUX Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='dorota07']muszę się pochwalić mam jednego szkota!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Phiii...pożyjemy zobaczymy. Nina ciekawe jak długo nasza koleżanka pozostanie niezłomna:evil_lol: jeszcze trochę i tymi czerwoniastymi literami bedzie się chwalić drugim.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem.....
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :eviltong: pewnie że napiszę największą czcionką na czerwono:eviltong:
Nitencja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dorota07 napisał(a)::eviltong: pewnie że napiszę największą czcionką na czerwono:eviltong: Zycze by to bylo juz niedlugo :cool3:
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 SALUX napisał(a):[quote name='dorota07']muszę się pochwalić mam jednego szkota!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Phiii...pożyjemy zobaczymy. Nina ciekawe jak długo nasza koleżanka pozostanie niezłomna:evil_lol: jeszcze trochę i tymi czerwoniastymi literami bedzie się chwalić drugim.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem..... A potem będzie wiglądać u Eli tak:evil_lol:
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 mam zarazki!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dorota07 napisał(a):mam zarazki!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ILE???????
dorota07 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :niewiem: :niewiem: :niewiem: i tak może być nie zarzekam się
Recommended Posts