Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

Pani aniu wielkie poklony jest pani wspaniala.Lunka cudo nie pies jak zreszta cala pani gromadka.Chcialam tylko zwrocic uwage aby na poczatku pod tytulem watku umiescic informacje,,jesli nie masz calego dnia nie zaczynaj lektury bo sie nie oderwiesz,,Przeczytalam caly watek od dechy do dechy i jestem bardzo szczesliwa,ze sa jeszcze ludzie na tym swiecie,takim jak pani powinno sie pomniki stawiac.Serdecznie pozdrawiam i caluje wszystkie pani psiaki Powodzenia zycze

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczke zreszta rowniez anie.Jak zobaczylam tytul to po prostu musialam sie dowiedziec co sie stalo no a po drodze zakochalam si zwyczajnie.Tylko nie za bardzo pospalam po nocce wpracy a dzisiaj rowniez ide.Jakby co to zwale na moja nowa milosc Lunke.Pozdrawiam

Posted

był jeden telefon,ale nie wiem czy konkretnie w sprawie luny,a brzmiał tak"halo ,pani a ile jest tych psów i za ile bo bym wziął i gdzie to jest"porazka

właśnie się zorientowałam że wczoraj minęły cztery miesiące lunki u nas.......................

Posted

[quote name='stonka1125']był jeden telefon,ale nie wiem czy konkretnie w sprawie luny,a brzmiał tak"halo ,pani a ile jest tych psów i za ile bo bym wziął i gdzie to jest"porazka

właśnie się zorientowałam że wczoraj minęły cztery miesiące lunki u nas.......................[/quote]

dowcipniś:roll:

czy Luna ma w tej chwili Allegro aktualne?

Posted

wiem jaki dom byłby najlepszy dla niej i jednocześnie mam świadomość że nasz taki nie jest niestety,wiem jacy powinni być ci ludzie i zdaję sobie sprawę,że łatwo nie będzie ich znaleźć,ale wierzę że są gdzieś tacy,luna to pies który potrzebuje przestrzeni i idealnym miejscem dla niej byłby wielki ogród na odludziu,ona jest fantastycznym psem że tak powiem "w terenie"trzyma się blisko,nie ucieka,wraca na zawołanie(zazwyczaj),musi wszystko obwąchać i poznać,chodzi o to że jest mało cywilizowana,w momencie zapięcia na smycz zaczyna byc niespokojna,szczeka a jak zbliżamy się do zabudowań to juz totalny jazgot,ostatnio sie śmialiśmy,że cywilizacja ja wkurza i koniec,to jest pies do łażenia po łąkach i polach,do wędrówek i niestety spuszczana moze być tylko jeżeli ma sie pewność(a tej nigdy sie nie ma do końca ale za to ma sie oczy wkoło głowy) że nie wyskoczy zza rogu jakiś pies,rowerzysta,czy inny diabeł,DAJCIE MI TAKI DOM A ZAWIOZE OSOBIŚCIE I BĘDĘ NAJSZCZĘŚLIWSZA ŻE LUNKA TRAFIŁA DO RAJU!!!!!pokażę wam zaraz filmik z wędrówki,a jutro nakręcę lunkę w drodze przez osiedle na spacer,będziecie miały jasność o co chodzi:lol:

wykończy mnie ten komputer ,godzinę robiłam allegro łatkowi bo ciągle się pieprzy,filmiku tez nie moge wstawić,to chociaz pokaże wam dziecko kukurydzy :)

Posted

Kurczę jaki piękny z niej pies, kilka miesiecy temu taka bidula z niej była. Luna to pierwszy pies, z którym zaczęła sie moja przygoda z wirtualna adopcją.
Oby Luna znalazła szybko dom taki fajny, o którym pisze stonka1125.
Powodzenia:lol:

Posted

Z Twojego opisu Stonko rzeczywiście wynika, że Luna najlepiej by się czuła tam gdzie las, woda i przyroda. Życie w mieście - nie bardzo. Może warto wspomnieć o tym w ogłoszeniach. Albo chociaż o domu z ogrodem.

Posted

iwlajn napisał(a):
Z Twojego opisu Stonko rzeczywiście wynika, że Luna najlepiej by się czuła tam gdzie las, woda i przyroda. Życie w mieście - nie bardzo. Może warto wspomnieć o tym w ogłoszeniach. Albo chociaż o domu z ogrodem.

Tylko gdzie szukac tego miejsca:roll: