anado Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pani aniu wielkie poklony jest pani wspaniala.Lunka cudo nie pies jak zreszta cala pani gromadka.Chcialam tylko zwrocic uwage aby na poczatku pod tytulem watku umiescic informacje,,jesli nie masz calego dnia nie zaczynaj lektury bo sie nie oderwiesz,,Przeczytalam caly watek od dechy do dechy i jestem bardzo szczesliwa,ze sa jeszcze ludzie na tym swiecie,takim jak pani powinno sie pomniki stawiac.Serdecznie pozdrawiam i caluje wszystkie pani psiaki Powodzenia zycze Quote
stonka1125 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jejku,aż mi głupio:oops:serdecznie witam na lunkowym wątku i zapraszam ponownie,nie spodziewałam się już że lunka może mieć nową ciotkę/wujka,bardzo się cieszymy:lol: Quote
anado Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 cioteczke zreszta rowniez anie.Jak zobaczylam tytul to po prostu musialam sie dowiedziec co sie stalo no a po drodze zakochalam si zwyczajnie.Tylko nie za bardzo pospalam po nocce wpracy a dzisiaj rowniez ide.Jakby co to zwale na moja nowa milosc Lunke.Pozdrawiam Quote
shirrrapeira Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pies przepiękny. Wygląda jak skrzyżowanie z wyżłem. Piękna jest. Quote
Tola Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 shirrrapeira napisał(a):Pies przepiękny. Wygląda jak skrzyżowanie z wyżłem. Piękna jest. Tylko domu i własnego ludzia nie widac:shake: Quote
robkowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 czy był choć jeden tel w sprawie Luny?:razz: Quote
stonka1125 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 był jeden telefon,ale nie wiem czy konkretnie w sprawie luny,a brzmiał tak"halo ,pani a ile jest tych psów i za ile bo bym wziął i gdzie to jest"porazka właśnie się zorientowałam że wczoraj minęły cztery miesiące lunki u nas....................... Quote
robkowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='stonka1125']był jeden telefon,ale nie wiem czy konkretnie w sprawie luny,a brzmiał tak"halo ,pani a ile jest tych psów i za ile bo bym wziął i gdzie to jest"porazka właśnie się zorientowałam że wczoraj minęły cztery miesiące lunki u nas.......................[/quote] dowcipniś:roll: czy Luna ma w tej chwili Allegro aktualne? Quote
funia Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 ANIA TO SWÓJ CHŁOP BYŁ PEWNO CHCIAŁ MIEĆ ŁADNE MAŁE ,ZEBY NA GIEŁDZIE SPRZEDAĆ LUNKOWE MALEŃSTWA:evil_lol: Quote
iwlajn Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Stonka, coś mi się wierzyć nie chce, że Ty Lunkę oddasz:) Quote
stonka1125 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 wiem jaki dom byłby najlepszy dla niej i jednocześnie mam świadomość że nasz taki nie jest niestety,wiem jacy powinni być ci ludzie i zdaję sobie sprawę,że łatwo nie będzie ich znaleźć,ale wierzę że są gdzieś tacy,luna to pies który potrzebuje przestrzeni i idealnym miejscem dla niej byłby wielki ogród na odludziu,ona jest fantastycznym psem że tak powiem "w terenie"trzyma się blisko,nie ucieka,wraca na zawołanie(zazwyczaj),musi wszystko obwąchać i poznać,chodzi o to że jest mało cywilizowana,w momencie zapięcia na smycz zaczyna byc niespokojna,szczeka a jak zbliżamy się do zabudowań to juz totalny jazgot,ostatnio sie śmialiśmy,że cywilizacja ja wkurza i koniec,to jest pies do łażenia po łąkach i polach,do wędrówek i niestety spuszczana moze być tylko jeżeli ma sie pewność(a tej nigdy sie nie ma do końca ale za to ma sie oczy wkoło głowy) że nie wyskoczy zza rogu jakiś pies,rowerzysta,czy inny diabeł,DAJCIE MI TAKI DOM A ZAWIOZE OSOBIŚCIE I BĘDĘ NAJSZCZĘŚLIWSZA ŻE LUNKA TRAFIŁA DO RAJU!!!!!pokażę wam zaraz filmik z wędrówki,a jutro nakręcę lunkę w drodze przez osiedle na spacer,będziecie miały jasność o co chodzi:lol: wykończy mnie ten komputer ,godzinę robiłam allegro łatkowi bo ciągle się pieprzy,filmiku tez nie moge wstawić,to chociaz pokaże wam dziecko kukurydzy :) Quote
funia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 super lunka ,ja uwielbiam kukurydzę :lol: Quote
andzia_F Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kurczę jaki piękny z niej pies, kilka miesiecy temu taka bidula z niej była. Luna to pierwszy pies, z którym zaczęła sie moja przygoda z wirtualna adopcją. Oby Luna znalazła szybko dom taki fajny, o którym pisze stonka1125. Powodzenia:lol: Quote
stonka1125 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no naprawdę jest ładna i podobno wygląda coraz lepiej,znajoma która jej nie widziała parę tygodni była w szoku jaka luna ma piękną i błyszczącą sierść:lol: Quote
iwlajn Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Z Twojego opisu Stonko rzeczywiście wynika, że Luna najlepiej by się czuła tam gdzie las, woda i przyroda. Życie w mieście - nie bardzo. Może warto wspomnieć o tym w ogłoszeniach. Albo chociaż o domu z ogrodem. Quote
Tola Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 iwlajn napisał(a):Z Twojego opisu Stonko rzeczywiście wynika, że Luna najlepiej by się czuła tam gdzie las, woda i przyroda. Życie w mieście - nie bardzo. Może warto wspomnieć o tym w ogłoszeniach. Albo chociaż o domu z ogrodem. Tylko gdzie szukac tego miejsca:roll: Quote
iwlajn Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tola, niektórzy mieszkają w domach z ogrodem:) Quote
Torusia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 według mnie Lunka jest psem myśliwskim, trzymam kciuki żeby KTOŚ ją pokochał tak bardzo jak TY :loveu: Quote
stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 no bardzo bym chciała,a teraz wrzucam wam łobuza wstrętnego czyli milutkę http://www.dogomania.pl/forum/f28/milka-od-zlomiarza-bardzo-pilne-148251/#post13105302 urosła,potrzebuje domu...... Quote
funia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ania ,po prostu Cię całuję i Lunkę .Tylko tyle moge zrobić :calus:Dzięki ,ze jesteś ... Quote
stonka1125 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 całuj:lol:bardzo z lunką lubimy całowanie:lol: Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dobrze, ze tu trafilam moze sie tez na calowanie zalapie :):):hand::hand::iloveyou::cool2::klacz::sweetCyb: Quote
Recommended Posts