Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sorata']:crazyeye::crazyeye:
chyba sobie żartują...:shake:
ja się denerwuję o zachowanie psa ze względu na ilość psów, chcę wiedzieć ile będzie z nami psów na ringu (żeby sie przygotowac psychicznie :eviltong:) ...i mam jeszcze czekać do lipca? :crazyeye:[/quote]

no tak, bo lipiec to za miesiąc będzie... już nie przesadzajmy ;) tydzień da się wytrzymać ;)

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye:
ja się denerwuję o zachowanie psa ze względu na ilość psów, chcę wiedzieć ile będzie z nami psów na ringu (żeby sie przygotowac psychicznie :eviltong:) ...i mam jeszcze czekać do lipca? :crazyeye:

Posted

ja się denerwuję o zachowanie psa ze względu na ilość psów, chcę wiedzieć ile będzie z nami psów na ringu (żeby sie przygotowac psychicznie :eviltong:) ...i mam jeszcze czekać do lipca? :crazyeye:[/quote]
To on aż taki? Połyka w całości? Moje borderowe szczęście też nie należał do "Teletubisiów", ale z 10-letnia córką moja biegał po ringu.
Ja zgłaszałam 18-go i dzisiaj- 23-go przyszło potwierdzenie mailowe.

Posted

To już w lipcu nie możesz się przygotować psychicznie? A jeżeli masz problem z zachowaniem psa, to po co go ciągasz po wystawach?

Posted

Ale panikujecie...
Co to za różnica skoro i tak nie wiadomo ile sztuk rzeczywiscie na ringu sie stawi.

Ja tylko ciekawa jestem konkurencji:evil_lol:

Posted

co to za roznica na ile dni przed wystawą będziecie znać stawkę ? i tak nic specjalnego nie wymyślicie :) Jak już wam tak bardzo zalezy to nastawcie się na mega konkurencję i najwyżej się potem MIŁO rozczarujecie :)

Posted

on nikogo nie połyka, ani w całości, ani w kawałkach.

Zgłosiłam, bo chciałam, mimo jego zachowania. Mam w tym swój cel. (no mniej więcej)

Konkurencja mi jest obojętna, chciałabym znać ilość psów w klasie jak najszybciej. I tyle.

Posted

mnie tam zawsze ciekawość roznosi!!!
chociaż potem, jak już listę zgłoszonych znam, i widzę zazwyczaj te same nazwiska, wcale mi się lżej nie robi...:shake:

Posted

[quote name='Guciek']Chciałam sukę zgłosić do championów, ale dyplom dostaniemy (wg. orientacyjnego czasu podanego przez ZG) prawdopodobnie we wtorek. Wczoraj się wahałam co zrobić, bo był to ostatni dzień zgłoszeń. W końcu stanęło na tym, że zgłosiłam dziś rano i liczę, że przedłużą termin, a wtedy też zdąży dojść mój dyplom:evil_lol:[/quote]

Guciek, i co z tym dyplomem? :shake: My też czekamy i nic pocztą nie dochodzi :shake:

Posted

Nie ma:shake: Byłam na poczcie i nic, może jutro dojdzie - mam bynajmniej taką nadzieję, bo poprzedni przyszedł idealnie w terminie... Póki co dostałam mailowe potwierdzenie, że zostaliśmy przyjęci ;)

Posted

Poradźcie, proszę!

Czy jeżeli w książeczce zdrowia mam datę następnego szczepienia przeciwko wściekliźnie "07.2009", to znaczy, że muszę je zrobić najpóźniej 1. lipca czy mogę poczekać do końca lipca?
Chodzi mi o to, czy z takim zapisem wejdę 10. lipca na wystawę?

Posted

[quote name='wzjoanna']a wiecie czemu tak się głowię?

bo wczoraj wieczorem ją kryłam...
(cieczkę miała sunia moja mieć za 1,5 m-ca, dlatego po 1. ją zgłosiłam i po 2. bez stresu czekałam na koniec czerwca z tym szczepieniem...)[/quote]
No to pod względem zdrowia suni pokrytej (bo zakładam, że nie było to puste krycie) skontaktuj się z wetem. Ale wspomnij tez o wystawie.
Na pewno coś wymyślicie.:lol:

Pzdr.

Posted

a wiecie czemu tak się głowię?

bo wczoraj wieczorem ją kryłam...
(cieczkę miała sunia moja mieć za 1,5 m-ca, dlatego po 1. ją zgłosiłam i po 2. bez stresu czekałam na koniec czerwca z tym szczepieniem...)