amikat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 OK Mossi - a możesz wybrać, kupić a ja ci kasę przeleję? Quote
maciaszek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zgodnie z obietnicą przelałam część pieniędzy (111,11 zł) pozostałych po DA Bono na Oskara. Mogą iść na hotel a mogą właśnie na szelki i kantarek. Wedle uznania :). Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ............................................. Quote
mosii Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Oskarek w zabawie:evil_lol: z Gerdą i moją Belką z psami jest w swoim żywiole, mozna zazdroscic doskonałych CSów i porozumienia, coraz wiecej czasu spedza z moimi psami, kennel tez jest bo sie całkiem rozpusci:eviltong: ach gdyby tak tak mógłby zamieszkac z jakims psem.... trójkącik:evil_lol: Quote
mosii Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 i zobaczcie ta urocza plamke na podniebieniu:cool3: Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Aniołek.... plamką naznaczony! Jak on sie bawi pięknie! A jak z zachowaniem?:razz: Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przepraszam za offa ale to ważne : http://www.dogomania.pl/forum/f96/jamniko-rottek-zaginal-ponoc-siemianowice-slaskie-119583/index16.html [FONT=Verdana]Proszę uważać na parę pseudowolontariuszy z Siemianowic Śląskich. Małgorzata D (na forum rottka jako sacha50, SaraD i nie wiadomo jeszcze jako kto), urodzona w 1983 roku, fragment nr tel. 781777XXX, fragment nr GG 53423XX, oraz jej TZ Przemek. Ludzie ci mają w tej chwili 2 własne suki rottweilerki. Wzięli na tymczas psa, którego zgubili po kilku dniach, pies na szczęście został odnaleziony dzięki pomocy wolontariuszy. Niestety trafił do nich następny pies, który również zaginął i dotąd się nie odnalazł. Osoby te nie poinformowały nikogo, co więcej po jakimś czasie Małgorzata…. napisala na Forum, że pies musi od niej zniknąć, gdyż Przemek wybiera się do szpitala, dlatego prosi o pomoc i natychmiastowe zabranie psa, zagroziła oddaniem do schroniska, a po kilku godzinach napisała, ze psa uśpiła, bo nagle, po kilku miesiącach pobytu u nich stał się agresywny. Potem wycofała się z tego i stwierdziła że pies jednak uciekł. Nie zostało to zgłoszone przez nią ani na SM ani na policję. Obecnie sprawa ta została przekazana do prokuratury w Siemianowicach Śląskich.[/FONT] [FONT=Verdana]Mamy potwierdzone informacje, ze te osoby znów biorą kolejne psy na tak zwane tymczasy, kontaktując się z różnymi fundacjami, forami adopcyjnymi i udając miłośników psów proponują pomoc – uważajcie proszę na nich, bo nie wiadomo jakie mają zamiary i co może stać się z psami. Nie dawajcie im psów! Wiemy tylko o kilku, które u nich zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach. Dodatkowo nie mają ku temu warunków mieszkaniowych – zajmują razem z psami maleńką kawalerkę.[/FONT] Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='mosii']i zobaczcie ta urocza plamke na podniebieniu:cool3:[/quote] znaczy agresywny :evil_lol: a tak na serio, to tez sobie marze zeby Oskarek do domu z suczką trafił....by się chłopak wyszalal :p Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 on kocha towarzystwo innych psów - to prawda! Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 telefon niesmialo zaczal dzwonic oby oby wkoncu znalazly sie domki bo zal ze takie slicznosci czekaja tak dlugo :shake: Quote
maciaszek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ...... nieaktualne, więc wykasowałam .... Quote
amikat Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Niech telefon zadzwoni własnie do OSKARKA!!! Oskar odbieraj - domek dzwoni! Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]jaki on ma bowski pręgowany ogonek :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Mosii czy ty zmienialas moze nr tel ???? dzwonie do ciebie i jeden jest poza zasiegiem a drugi mowi ze wybrany numer jest nieprawidlowy :roll: chce sie do ciebie dodzwonic rodzinka ze szczecina niestety nie moze .... podaj mi prosze tel pod ktorym mozna cie zlapac :grins: Quote
malawaszka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja też nie mogę się do mosii dodzwonić :placz: Quote
amikat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Albo coś się dzieje z telefonem albo z zasięgiem.... Amstafowa centrala milczy.....:placz: Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 mosii ma problem z telefonem byłam dziś u Niej - zawiozłam Tutka, planowałam, że porobię może fotki też Waszemu białasowi, ale pogoda dzisiaj wyjątkowo przebrzydła i nic się nie dało :shake: Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 rozeslijcie ladnie prosze :) Bez waszej pomocy czeka na mnie kara śmierci ... (552557861) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]wypiękniał chłopaczek [/FONT] Quote
Tengusia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='agaga21']co u oskara? Oskar nadal siedzi i czeka u Mosii na ten jedyny dom :shake: martwi mnie bardzo kompletny brak zainteresowania nim ... dlatego bardzo was prosze o wznowienie ogloszen ale nie jako amstaff tylko jako "sliczny bialy piesek" !!! Quote
Recommended Posts