Tengusia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 zdjecia z imprezki u Mosii (mam nadzieje ze sie nie pogniewa :evil_lol:) Quote
mosii Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 o matko :crazyeye: coś Ty tu powklejała :mdleje: :diabloti: jaki bajzel, teraz to na pewno ktos mi toz naśle:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 mosii napisał(a):o matko :crazyeye: coś Ty tu powklejała :mdleje: :diabloti: jaki bajzel, teraz to na pewno ktos mi toz naśle:evil_lol: nooo - na pewno!!! Monika - co ty robisz z tymi psami!:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 mosii napisał(a):hehe andzia, widze ze Cie odbanowali:evil_lol: no....ino już mnie śledzą śledczy jednej org. więc nie wiem na jak długo:diabloti: Quote
mosii Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hehe andzia, widze ze Cie odbanowali:evil_lol: no własnie, co to za warunki! psy sie po podłodze poniewierają! no i ten wszechobecny alkohol:eviltong: a tu pies na stole, taki biedny, nie ma własnego posłania:shake: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sodomia i gomoria :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bialas jest cudny. Az dziw bierze ze jeszcze go nikt nie wypatrzyl.:razz: Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wygląda jak gipsowa figurka:evil_lol: może sprzedajmy go na allegro jako ozdobę ogrodową:cool3: Quote
agnieszka32 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 agaga21 napisał(a):wygląda jak gipsowa figurka:evil_lol: może sprzedajmy go na allegro jako ozdobę ogrodową:cool3: :grin::grin::grin: oj tak, tak - ja bym zapłaciła za niego każdą cenę :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Bialas jest cudny. Az dziw bierze ze jeszcze go nikt nie wypatrzyl.:razz: wypatrzyl go moj syn i zakochal sie w nim :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No i co teraz :eviltong: chcial sprzedac Bolka wujkowi (mojemu TZtowi) a Oskara wziasc do nas :evil_lol: Agnieszka moze mialabys ochote na wycieczke do Czestochowy w weekend ??? musze przewiezc naszego molosiaka do Mosii :grins: Quote
ab-agnieszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tengusia napisał(a):wypatrzyl go moj syn i zakochal sie w nim :evil_lol: No i co teraz :eviltong: Quote
Tengusia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ponowie swoje pytanie bo post przeskoczyl i moze Agnieszka nie doczytala :eviltong: Agnieszka moze mialabys ochote na wycieczke do Czestochowy w weekend ??? musze przewiezc naszego molosiaka do Mosii :grins: Quote
polciuaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ale to jest śliczne psisko.:loveu: Ps.Sorry za offa,ale.. Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/an...na-maj-137108/ Quote
Tengusia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 agaga21 napisał(a):piękne zdjęcia! oczywiście dodane już do aukcji;) dziekuje ci :Rose: powiem wam ze sfotografowanie Oskara sprawialo mi nie lada trudnosc bo bestia wchodzila na fotach jako swiecaca sie biala plama a nie pies :niewiem: Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 piękne zdjęcia! oczywiście dodane już do aukcji;) Quote
ab-agnieszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tengusia napisał(a):ponowie swoje pytanie bo post przeskoczyl i moze Agnieszka nie doczytala :eviltong: Agnieszka moze mialabys ochote na wycieczke do Czestochowy w weekend ??? musze przewiezc naszego molosiaka do Mosii :grins: Z mila checia ale jestem w Niemczech mam wrocic w czwartek ale to nie jest pewne.Jutro na wieczor bede wiedziala to dam znac. Quote
Tengusia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 a o bialasa nikt nie dzwoni :placz: czy on znajdzie wkoncu dom :placz: czeka juz od stycznia mamy maj to 5 miesiecy :placz: Quote
Jenny19 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Odnowione ogłoszenia dla Oskarka. Przepraszam, że dopiero teraz ale ostatnio mam problem z wejściem na dogomanię.:roll: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa 4łapy ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka bono-polska psy.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree rozgłos.net najpewniej.pl oxl.pl interpress.net hiperogłoszenia petworld Quote
ab-agnieszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Oskar biale pieknosci teraz to juz napewno kos Cie wypatrzy. Quote
agaga21 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 taki fajny psiak a nikt go nie chce :shake: jak to możliwe? Quote
Recommended Posts