Jump to content
Dogomania

[Katowice] Oskar w hotelu u Mosii czeka na ten jedyny prawdziwy DOM !!!

Recommended Posts

Posted

takze jak ktoś (Tengusia :cool3:) będzie się wybierał do mosii odwiedzić Oskarka to możemy jechac razem bo ja muszę z tym szałaputą kudłatą małpą zrobic porządek bo nikt go nie zechce :lol:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
takze jak ktoś (Tengusia :cool3:) będzie się wybierał do mosii odwiedzić Oskarka to możemy jechac razem bo ja muszę z tym szałaputą kudłatą małpą zrobic porządek bo nikt go nie zechce :lol:

ciocia bo ja do Mosii chce sie wybrac w weekend 6 czerwca cio ty na to ??? tylko musialabys zabrac mnie, mojego syna i Fazule :cool3:

Posted

no tak daleko to ja nie potrafię planować - mam zresztą nadzieję, że dam radę wczesniej żeby tego Czikena wyskubać bo nikt go nie zechce takiego opierzonego :lol: ale niewykluczone, że 6 czerwca też dam radę - no ale ja tak daleko w przód nie potrafię :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
no tak daleko to ja nie potrafię planować - mam zresztą nadzieję, że dam radę wczesniej żeby tego Czikena wyskubać bo nikt go nie zechce takiego opierzonego :lol: ale niewykluczone, że 6 czerwca też dam radę - no ale ja tak daleko w przód nie potrafię :oops:

eee to ja lepsza jestem bo mam plany do lipca juz hihihi :eviltong: ale jak cos to w czerwcu sie przypomne ;) mam nadzieje ze uda mi sie rodzicow namowic zeby mnie zawiezli to bym tylko w jedna strone musiala pociagiem jechac :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Chyba nie w tym leży problem. Choć nie wiem do końca kto się nim interesuje. Ja jestem w Oscarze zakochana po uszy, za każdym razem jak jestem u Moniki serce mnie boli, że nie mogę go wziąć. A nie mogę, bo Oscar sam nie zostanie w domu :-(

• 2 weeks later...
Posted

dostalam dzisiaj info od Mosii ze Oskar zmienil status z psa hotelowego na DT co jest bardzo korzystne dla nas i dziewczyn z fundacji ale nie zmienia faktu ze nadal szukamy mu domu i ze nadal telefony milcza :shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
czy to znaczy że mosii nie pobiera za oskara opłat?:-o

wg mojego toku rozumowania wlasnie tak ale to potwierdzi jeszcze sama Mosii jak sie zjawi ;)

Posted

dokładnie tak :cool3: proste, Oskar siedzi u mnie juz pół roku, jak sie coś trafi to go wyadoptujemy, jak nie to nie:eviltong:

a tu Oskar, który u mnie dostał bardzo oryginalny pesudonim: Czaszka :diabloti:

Posted

mosii, powiem ci, że jak zobaczyłam oskara na jednym ze zdjęć na stole:evil_lol: w ogrodzie to miałam wrażenie, że tam właśnie jest jego miejsce.
czy ja mam nadal robić mu allegro?

Posted

mosii napisał(a):
dokładnie tak :cool3: proste, Oskar siedzi u mnie juz pół roku, jak sie coś trafi to go wyadoptujemy, jak nie to nie:eviltong:

Mosii jestes super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cypis sie dopytuje kiedy do ciebie pojedziemy i czy Oskar tam jeszcze jest ... szkoda tylko ze nie mam wolnego weekendu zeby jechac :shake: najblizszy taki weekend to we wrzesniu :placz: bo w sierpniu to mlodego w domu nie bedzie :cool3:

• 4 weeks later...