agaga21 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 tengusiu, treść allegro całkowicie trzeba zmienić jakoś.tam jest napisane że on niszczy...a przecież już chyba nie tak bardzo....i jakieś superekstrazdjęcia by się też przydały. Quote
Tengusia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 tu masz racje pies juz nie niszczy ;) Mosii caly czas go szkoli ale wiem ze jest grzeczny i szybko sie uczy ... trza go jakos rozleklamowac bo inaczej nigdy mu domku nie znajdziemy :shake: o fotki to trza do Mosii :grins: Quote
Tengusia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Mosii prosze cie napisz nam pare slow o Oskarze jakim psem jest, jakiego domu mamy mu szukac ! :p Quote
Tengusia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Oskarek nadal czeka na dom !!!! Quote
basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to jaki charakterek ma Oskar?:cool3: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ..................................................... Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Potwierdzam... zainteresowania zero... koszmarne to jest.... Moze go reklamowac jako mix boksera? Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Prosze o zmiane i uaktualnienie ogłoszeń.PROSZĘ:roll:! Quote
agaga21 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a ja się nie dziwię ze zainteresowanie jest zerowe bo jego ogłoszenia to jego antyreklama! no bo kto "normalny"by chciał psa który wszystko niszczy i ucieka z każdej klatki? ja wiem że trzeba było to napisać bo taka była prawda ale teraz trzeba zrobić całkiem nowy tekst. tylko mosii musiałaby nam napisać jaki jest oskar teraz i jakie ma zalety a nad czym trzeba popracować.i jakby jeszcze udało się dodać kilka nowych zdjęć to by było super. myślę ze jak zmienimy ogłoszenia to coś się w końcu ruszy.:cool3: Quote
IKA & SONIA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Miałam dzisiaj robić Oskarkowi nowe ogłoszenia, ale myślę, że lepiej będzie faktycznie poczekać aż Mosii coś napisze o charakterze chłopaka. Tengusia jakbyś przesłała mi nowy tekst byłoby fajnie. Quote
Tengusia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 z pewnoscia trzeba zmienic tekst ogloszen Oskara i zrobic mu dobra reklame ;) mam nadzieje ze Mosii zajrzy tu i napisze kilka slow o nim, wtedy ja skoluje jakis tekscik :grins: Quote
mosii Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 anetko miks boksera:shake: raczej miks charta i asta albo kundlek po prostu:loveu: Oskar to młodziutki ok roczny wykastrowany psiak, bardzo przyjazny do ludzi i innych psów, uwielbia zabawy piłka, bieganie i skoki. ładnie bawi sie ze starszymi dziecmi, nie zwraca uwagi na koty(jest w moim domu z kotem), w mieszkaniu zachowuje sie bardzo poprawnie. Przyzwyczajony do zostawania w kennelu(ale nie po 8 godz) bardzo zywiołowy ale nie nadpobudliwy, bardzo bardzo symapatyczny i czarujacy czemu nie mozna ulegac. Czysty, nie załatwia sie juz w kennelu ani w domu. Trzeba poswiecic mu sporo czasu na spacery. Skoczny. Quote
Jenny19 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty 4łapy kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska animalia wegetarianie.pl gumtree pineska.pl petworld autogiełda rozgłos.net najpewniej.pl interpress.net Tengusiu kilka ogłoszeń będziesz musiała aktywować,sprawdź pocztę. Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia: alegratka eoferty 4łapy kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska animalia wegetarianie.pl gumtree pineska.pl petworld autogiełda rozgłos.net najpewniej.pl interpress.net Tengusiu kilka ogłoszeń będziesz musiała aktywować,sprawdź pocztę. jak zawsze dzieki :Rose: Quote
IKA & SONIA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ja niestety nie zdąże dzisiaj ogłoszeń, net mi szwankuje. W żółwim tempie kończę zaległe :shake: Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Ja niestety nie zdąże dzisiaj ogłoszeń, net mi szwankuje. W żółwim tempie kończę zaległe :shake: zawsze mozesz zrobic jutro albo pojutrze ... my poczekamy :cool3: Quote
agaga21 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 poprawiłam: zbyt młody i zbyt radosny żeby go kochać... (554749042) - Aukcje internetowe Allegro Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tengusia napisał(a):zawsze mozesz zrobic jutro albo pojutrze ... my poczekamy :cool3: dzisiaj to już musi się udać ... Quote
jotka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No, to całkiem inny pies, musi się udać! Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tengusia podaj mi proszę na PW Twój adres @. Napisała pewna osoba chcąca adoptować Sektorka, a z tego co wiem on już ma domek. Może Oskar by się załapał. Państwo zaadoptowali już kotka ze schronu w Chorzowie i zależny im na dobrych układach psiaka z ich domownikiem. Myślę, że warto spróbowac. Czekam na adres to prześle dane tej Pani i najlepiej jak Ty się z nią skontaktujesz. Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Wznowione ogłoszenia: [FONT="]www.zwierzaki.org [/FONT] www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
Tengusia Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 dostalam maila i odpisalam do tych ludzi ... zobaczymy ;) Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tengusia napisał(a):dostalam maila i odpisalam do tych ludzi ... zobaczymy ;) A ja sobie przypomniałam, że mam Twój numer. Trzymam mocno ... Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/fundacja-sos-mega-bazar-na-hotel-dla-naszych-psow-do-08-03-09-a-131954/#post11825710 Quote
Tengusia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Oskar lobuzie i co my z toba poczniemy :diabloti: Quote
Recommended Posts