Jump to content
Dogomania

[Katowice] Oskar w hotelu u Mosii czeka na ten jedyny prawdziwy DOM !!!

Recommended Posts

Posted

tengusiu, treść allegro całkowicie trzeba zmienić jakoś.tam jest napisane że on niszczy...a przecież już chyba nie tak bardzo....i jakieś superekstrazdjęcia by się też przydały.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu masz racje pies juz nie niszczy ;) Mosii caly czas go szkoli ale wiem ze jest grzeczny i szybko sie uczy ... trza go jakos rozleklamowac bo inaczej nigdy mu domku nie znajdziemy :shake:

o fotki to trza do Mosii :grins:

Posted

a ja się nie dziwię ze zainteresowanie jest zerowe bo jego ogłoszenia to jego antyreklama!
no bo kto "normalny"by chciał psa który wszystko niszczy i ucieka z każdej klatki?
ja wiem że trzeba było to napisać bo taka była prawda ale teraz trzeba zrobić całkiem nowy tekst. tylko mosii musiałaby nam napisać jaki jest oskar teraz i jakie ma zalety a nad czym trzeba popracować.i jakby jeszcze udało się dodać kilka nowych zdjęć to by było super.

myślę ze jak zmienimy ogłoszenia to coś się w końcu ruszy.:cool3:

Posted

Miałam dzisiaj robić Oskarkowi nowe ogłoszenia, ale myślę, że lepiej będzie faktycznie poczekać aż Mosii coś napisze o charakterze chłopaka. Tengusia jakbyś przesłała mi nowy tekst byłoby fajnie.

Posted

z pewnoscia trzeba zmienic tekst ogloszen Oskara i zrobic mu dobra reklame ;) mam nadzieje ze Mosii zajrzy tu i napisze kilka slow o nim, wtedy ja skoluje jakis tekscik :grins:

Posted

anetko miks boksera:shake: raczej miks charta i asta albo kundlek po prostu:loveu:

Oskar to młodziutki ok roczny wykastrowany psiak, bardzo przyjazny do ludzi i innych psów, uwielbia zabawy piłka, bieganie i skoki. ładnie bawi sie ze starszymi dziecmi, nie zwraca uwagi na koty(jest w moim domu z kotem), w mieszkaniu zachowuje sie bardzo poprawnie. Przyzwyczajony do zostawania w kennelu(ale nie po 8 godz) bardzo zywiołowy ale nie nadpobudliwy, bardzo bardzo symapatyczny i czarujacy czemu nie mozna ulegac. Czysty, nie załatwia sie juz w kennelu ani w domu. Trzeba poswiecic mu sporo czasu na spacery. Skoczny.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Ja niestety nie zdąże dzisiaj ogłoszeń, net mi szwankuje. W żółwim tempie kończę zaległe :shake:

zawsze mozesz zrobic jutro albo pojutrze ... my poczekamy :cool3:

Posted

Tengusia podaj mi proszę na PW Twój adres @.

Napisała pewna osoba chcąca adoptować Sektorka, a z tego co wiem on już ma domek. Może Oskar by się załapał. Państwo zaadoptowali już kotka ze schronu w Chorzowie i zależny im na dobrych układach psiaka z ich domownikiem. Myślę, że warto spróbowac.

Czekam na adres to prześle dane tej Pani i najlepiej jak Ty się z nią skontaktujesz.