mar.gajko Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 samoglow napisał(a):Te zdjecia sa ogromnie wzruszajace :lol: A czymżeś Ty sie samoglow tak wzruszyłaś? Quote
samoglow Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mar.gajko napisał(a):A czymżeś Ty sie samoglow tak wzruszyłaś? stalym meldunkiem...:diabloti: szczegolnie jak mię cos wzruszy rzuca mi sie na uszy :loveu: Quote
mar.gajko Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 samoglow napisał(a):stalym meldunkiem...:diabloti: szczegolnie jak mię cos wzruszy rzuca mi sie na uszy :loveu: Bosz ty moj. Na uszy?!? Mówisz?!!? To i obiecane zdjęcia będą:eviltong: z tymi... uszami. Quote
samoglow Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No z uszami i z klipsami..i lewe ucho...i prawe ucho.... Quote
Nadziejka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :megagrin::-D Jezusieee , jaki cudo Borys, misiaku dostojny , ale ci tam dooobrze !! Normalnie gebula mi sie cieszy , jak widze i czytam , co u Brysia:lol: Cioteczki:multi::cool2::Rose: Trzymajcie sie mocno i zdrowo! Brysiek najbardziej ! Quote
Camara Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jakby nie brak kojca i konieczność uwiązania to też byłabym baaaardzo happy :cool1: bo reszta wiadomości jest budująca - wprawdzie zdrowotnie Borys jest... taki sobie albo jeszcze gorzej, za to wyraźnie próbuje odżegnywać się od wizerunku rekina. Piszczy i przytupuje na widok Biafry, choć nadal nie mamy pewności czy to jej osoba go cieszy czy niesiona miska :lol: W każdym razie dziś po zaserwowaniu śniadania nie warczał i nie życzył sobie jej dematerializacji (Bafry, bo miske sam unicestwia - z wielkim apetytem). Zjada tabletki z ręki, zostawiając oną w stanie nienaruszonym. Jutro Biafra ma zamiar zakropić potfora na ew. pchły i spróbować go trochę poczesać... hmmmmm.... doczekanie na codzienną porę telekonferencji będzie mnie kosztowac sporo nerwów... Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Poczesać...no,no...szacuneczek!!! Chłopię może mieć wątpliwości- skołtuniony, nieprzyzwyczajony:shake:...czekam niecierpliwie na wiadomości !!!! Trzymaj się chłopie ...mądrze!:loveu: To Ci... dobrzy ludzie są wokół Ciebie teraz...odpuszczaj powoleńku z tym strachem...choć powoleńku, ale odpuszczaj!! Quote
__Lara Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak fajnie :lol::multi::loveu: Borysek się cywilizuje pomału :lol: za niedługo tak pokocha swoją Panią, że hej :p A kojec jeszcze powstanie :p będziemy się starać :lol: żeby Borys miał trochę przestrzeni życiowej :lol: Proszę pierwszą osobę, która założyła wątek o wklejenie adresu do allegro z "cegiełkami" :) Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='__Lara']Jak fajnie :lol::multi::loveu: Borysek się cywilizuje pomału :lol: za niedługo tak pokocha swoją Panią, że hej :p A kojec jeszcze powstanie :p będziemy się starać :lol: żeby Borys miał trochę przestrzeni życiowej :lol: Proszę pierwszą osobę, która założyła wątek o wklejenie adresu do allegro z "cegiełkami" :) Dokładnie tak!:loveu: I na pewno pokocha swoją Panią!:loveu::loveu::loveu: Quote
Biafra Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Advocat podany na grzbiet :eviltong: Ręce mam dalej obie :p Z czesaniem poczekam, żeby nie przeginać na jeden raz Quote
mar.gajko Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Biafra']Advocat podany na grzbiet :eviltong: Ręce mam dalej obie :p Z czesaniem poczekam, żeby nie przeginać na jeden raz Powinnaś dwutorowo. Advocat do pyska; Advocat na grzebiet. Byłoby mu przyjemniej. Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mar.gajko napisał(a):Powinnaś dwutorowo. Advocat do pyska; Advocat na grzebiet. Byłoby mu przyjemniej. :cool3::cool3::cool3:...i uczesać by się dał spokojnie!!! Kochany kawał chłopaka! Pewnie,że się nie ma co spieszyć! Teraz trza go leczyć i pozwolić mu zaufać. Potem przyjdzie czas na ...manikjury...pedikjury:lol: i całą resztę. Powodzenia! Pamiętamy o kojcu i kombinujemy. Jak coś konkretnego będzie,damy znać:loveu: Quote
Nadziejka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :multi:Superowo odjazdowo!Kochane ciotki juz cie Bryniu nie zostawia hej!! Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ewa gonzales napisał(a)::multi:Superowo odjazdowo!Kochane ciotki juz cie Bryniu nie zostawia hej!! Napewno!:loveu::loveu: Quote
osc Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a co taka cisza u Borysa:shake:? mam nadzieję, że nie pozjadał wszystkich dokołoa:evil_lol: Quote
mar.gajko Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='osc']a co taka cisza u Borysa:shake:? mam nadzieję, że nie pozjadał wszystkich dokołoa:evil_lol: Mogło sie zdarzyć że pozjadał. Niestety. Wszytskich. Quote
samoglow Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Asior napisał(a):wariaci :evil_lol: Ktorzy? Ci zjedzeni? Quote
osc Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 mar.gajko napisał(a):Mogło sie zdarzyć że pozjadał. Niestety. Wszytskich. no to wyglada na to, ze niepotrzebnie wyslalam te pare groszy na twarożek:p po takim przeżarciu (wybaczcie dziewczyny:evil_lol:) bedzie poł roku trawił. Jak pyton. Quote
samoglow Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 osc napisał(a):no to wyglada na to, ze niepotrzebnie wyslalam te pare groszy na twarożek:p po takim przeżarciu (wybaczcie dziewczyny:evil_lol:) bedzie poł roku trawił. Jak pyton. Moze Biafra nie jest taka....obszerna Quote
samoglow Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czy to biale na drzewach to jest wlasnie snieg? :crazyeye: Quote
Biafra Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bez paniki :p On od wcinania tego twarogu zmienia się z krwiopijcy w wegetarianina :evil_lol: Jest coraz milszy...przynajmniej jak widzi jedzenie. Zawarliśmy pakt o nieagresji :loveu: Najpierw do mnie podchodzi Trochę wygląda jak jamnik :evil_lol: Ale całe łapy ma w śniegu. Trochę napadało przez noc :shake: Jak już podejdzie to...:smhair2::smhair2::smhair2: No dobra, to jest bardziej cenzuralne :eviltong: Troszkę kurczaka na śniadanie. Żeby kompletnie nie złagodniał mi od tego twarogu, bo potem nawet szczekać przestanie :evil_lol: Za twaróg baaaardzo dziękujemy naszym darczyńcom :loveu: AMICUS zuzlikowa osc :Rose::Rose::Rose: Najgorsze, że ja muszę jechać na zakupy...a moja droga wygląda tak :roll: Troszkę się drzewa nad nią od śniegu ugięły :placz: Najgorsze , że na górze jest zakret pod kątem i przepaść :placz: Gdyby mnie jakis czas nie było na dogo...wybaczcie. Nie wiem co pierwsze mi się urwie. Albo kabel z prądem albo antena od netu :roll:. Wszystko pod zwałami śniegu Quote
mar.gajko Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Biafra, ty nigdzie samochodem nei jeździj:p Nie rób tego. Ty masz TRZY kaukazy - weź sanie i niech ciągną darmozjady. Samochody nie sa na takie sniegi. Nie są. Quote
osc Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :cool3:[quote name='Biafra']Bez paniki :p Trochę wygląda jak jamnik :evil_lol: Ale całe łapy ma w śniegu. Trochę napadało przez noc :shake: Jak już podejdzie to...:smhair2::smhair2::smhair2: jak na takiego schorowanego staruszka ząbki ma calkiem okazałe:diabloti: Kapitalne ma oczy -takie pomimo charrrakterku:diabloti: łagodne a swoja droga to smutne, ze taki pies musial przezyc 12 lat, zeby sie przekonac, ze ludzie potrafia byc dobrzy [quote name='Biafra'] Troszkę się drzewa nad nią od śniegu ugięły :placz: Najgorsze , że na górze jest zakret pod kątem i przepaść :placz: Gdyby mnie jakis czas nie było na dogo...wybaczcie. Nie wiem co pierwsze mi się urwie. Albo kabel z prądem albo antena od netu :roll:. Wszystko pod zwałami śniegu Ty dzielna kobieta jestes - dalas sobie rade z Borysem to dasz i z droga:diabloti: i sniegiem. Jak znajde chwile postaram sie skombinowac jeszcze jakis grosz dla staruszka Quote
Recommended Posts