Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz dopiero będe mogła mieć jakikolwiek wpływ na to o się dzieje w adopcji astów.. Mam od 2 dni legitkę inspektora TOZ więc teraz ja będe się starała robić te kontrole.....
jednak tu nie zdążyłam. ale w poniedziałek się dowiem co i jak..

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Parys jedzie do domku ;)

Trzymajcie kciuki, zeby nie zdemolował im chałupy :roll:
Bo to wulkan energiii.. Mam nadzieje, że dziewczyna sobie poradzi z nim... młodziutka strasznie, ale pełna zapału...

Posted

dziewczyna obiecała być w kontakcie i w razie problemów od razu pisać.zasugeruję jej też szkolenie jeśli asior tego nie zrobi.mam nadzieję że będzie dobrze i pies okaże się nie być tak "straszny" jak nam się wydaje ;)

Posted

Parys już grzeje dupsko w domku :)
Oczywiście nakłaniałam Państwa zeby udali się na szkolenie z nim ;)
zdjęcia w pozegnania wkleje później :)

Posted

Asior napisał(a):
Parys już grzeje dupsko w domku :)
Oczywiście nakłaniałam Państwa zeby udali się na szkolenie z nim ;)
zdjęcia w pozegnania wkleje później :)

supcio:p:multi::multi::multi::multi:

Posted

zaprosiłam dziewczynę na wątek.. mam nadzieje, ze przyjmie zaproszenie ;)

a teraz fotorelacja... niestety brzydkie zdjęcia bo bardzo ciemno było:

WIDZIAŁYSCIE TAK UŚMIECHNIETEGO PSA???

Bardzo nieładną ma tą skórę jeszcze... poradziłam państwu wizyte u swojego weta.... bo jakos mi się nie chce wierzyć ze tam jest wsio w porządku z tą skórą...

Posted

:cool3::cool3::cool3:
nowa pani pisze:

"Fajny jest całą droge spał. A w domu to sie super zachowuje. Daliśmy mu piłke do zabawy to niewiedział co znią zrobić. Później zaczł sie bawić i przynosiił do mnie piłke żebym mu zucała. Latał po polu do zadnego zwierzęcia nawet troche agresji niewykazał. Z tego co widać on sie boi psów bardzo szczekliwych. A teraz niechce iść spać tam gdzie ma zrobione tylko ciągle przychodzi mi pod pokój

Dziekuje za wszystko PArRyS jest wspaniałuy mama spoczątku niebyła przekonana do takich psów ale jak go zobaczyła odrazu jej przeszło:) "

Posted

kasia, musisz wkleić jeszcze raz zdjecia, bo nie widać ich...
jak otworzysz zdjęcie to kliknij na niego prawym i zaznacz kopiuj adres obrazka i jak juz to zrobisz to umieść go między znacznikami

Posted

o boziuniu :loveu:szok.. Parys nie szaleje, tylko leży grzecznie :)
Napisz koniecznie jutro jak przeżył noc :)
no i Wy... w tym smrodzie :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Smród jest okropny:/ Ale da sie znieść. Parys nie goni za kotami. Nieprzejmuje sie drugim psem wczoraj podchodził do kojac i go wąchał. Niezałatwia sie w domu.A noc mineła super przespał po drzwiami całą noc miał gdzieindziej zrobione ale niechciał byc sam upodobał sobie wycieraczke pod pokojem. Rano wyszłam z nim na spacer i poszliśy dalej spać. Wtdy już go wpósciłam do pokoju. Bo mniej smierdział. I sobie spał na moim łużku wygodniacha:) Do wszyskich sie przytula goni po podwórku za patykiem jak oszalały. Nawet w stosunku do sąsiadów jest pozytywnie nastawiony:)
Jednym słowem jest super:)

Posted

19Kasiulka91 napisał(a):
Smród jest okropny:/ Ale da sie znieść. Parys nie goni za kotami. Nieprzejmuje sie drugim psem wczoraj podchodził do kojac i go wąchał. Niezałatwia sie w domu.A noc mineła super przespał po drzwiami całą noc miał gdzieindziej zrobione ale niechciał byc sam upodobał sobie wycieraczke pod pokojem. Rano wyszłam z nim na spacer i poszliśy dalej spać. Wtdy już go wpósciłam do pokoju. Bo mniej smierdział. I sobie spał na moim łużku wygodniacha:) Do wszyskich sie przytula goni po podwórku za patykiem jak oszalały. Nawet w stosunku do sąsiadów jest pozytywnie nastawiony:)
Jednym słowem jest super:)

kobitoooo podziwiam Cię... spałaś z nim w łóżku :-o
przecież on jest koszmarnie brudny....
podziwiam :)

Co do nie załatwiania w domu, jestem w szoku, bo wydawało mi się, ze po tak długim pobycie w schronisku mógł zapomnieć wszystko......
A ze nie goni kotów to już wogóle szok... cały czas jak czytam o nim jestem w szoku, bo ja raczej byłam za tym, zebyście wzięli Borysa... bo dużo spokojniejszy i bardziej uległy...
A tu taki szok ;)

A no i koniecznie jedźcie z nim do weta.... niech sprawdzi tą krtań i skórę

I też strasznie się cieszę, ze trafił do domku swojego.. mam nadzieje, ze na zawsze!!!!!!

Posted

widzisz asior:evil_lol: nie taki diabeł straszny;):diabloti:
okaże się jeszcze że to pies ideał-bezproblemowy a ty tak się bałaś że nikt sobie z nim nie poradzi. zobaczymy za tydzień, dwa jak poczuje się pewny-czy nie pokaże wtedy rogów

Posted

no fakt... tego się jeszcze obawiam... Bo zazwyczaj psiaki pokazują na co je stać jak już rozumieją, zę są u siebie....
No i tam jest jeszcze młodszy brat Kasi.... Ma ok chyba 8-10 lat, więc niewiem jak będzie z próbą zdominowania...
Ale mówiłam im, zeby byli twardzi i , ze czasem trzeba na niego porządnie huknąć, jak mu korba odwala ;)