Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FOCZKA :loveu:

Parys się już wyciszył.. znaczy przestałam go pociągać seksualnie :diabloti:
wreszcie....
strasznie spragniony mizianka jest....
no i nowe wyłysienia mu się porobiły :(

Posted

Asior napisał(a):
agaga.. no coty Ty robisz allegro wszystkim naszym astom, jeteś aniołem więc nie przesadzaj z tym przepraszaniem bo Ci nakopie :mad:

hehe, dobra, dobra...już nie przepraszam;) bo jeszcze mi nakopie:evil_lol:

asior, to może rzeczywiście ty mu teraz zrób to allegro-twoje są piękniejsze z tymi szablonami i swiatełkami-może twoje przyniesie mu więcej szczęścia:razz:

Posted

Ten chłopak mnie rozbraja...
Zdewastował już 2 kojce :D
W pierwszym powyginał pręty tak że się mógł łapać za pysk z sąsiadem, a jak go przenieśli na kojce przedzielone deskami to wygryzł dziurę w sciance :evil_lol:
Podchodzę z Asiorem a tam dziura w deskach i Parys zagląda do rottka obok :D a kraty to tam już nie ma, więc troche by popiłował jeszcze i byłby juz u rottka w kojcu :roll:
i znowu go przenieśli na zakratowane i znowu będzie się bawił w rozginanie prętów.
Siły to ma tyle,a im dłużej w schronie siedzi tym bardziej się w nim energia kotłuje.
Dzisiaj miałam problem z zapięciem go na smycz, bo mi ją łapał w zęby i szarpał, dopiero Asior musiała przyjść z ratunkiem ;)

Jest niesamowity. Ale pocieszne z niego bydle ;)

Posted

Asior napisał(a):
no waśnie to mnie martwi :(
kto weźmie dewastującego asta :(((

no co ty asior! a widziałaś watek omena albo oskara?
klatka kennelowe+ kilka dni cierpliwości+ dobre rady od mosii i nie ma problemu!

Posted

Hmm no i chyba też o innego będzie jak ktoś się będzie zajmował psem sporo czasu, wybiega go dobrze, wychowa...
Tak siedząc całymi tygodniami w kojcu to czy ja wiem czy jest się tak dziwić że tak robi??
zastanawiałam się tylko co by było jakby np tak przepiłował ścianę od budy, która jest na zewnątrz klatki...
Zaczynam sie o chłopaka poważniej bać...

Myślałam już nad jakąś wielką kością czy jakąś pasjonjącą zabawką, tylko żeby to znowu się nie stało powodem do walk z sąsiadem. Wpadnie pod spód kojca czy między kraty i powód do zadymy jest....
Póki co sąsiada brak, ale pewnie niedługo jakis się pojawi i to jest problem.
Ciekawa jestem kiedy pręty będą rozgięte. A jeszcze ciekawsza jestem jak on je rozgina... zębami, głową czy jak...:crazyeye:

Posted

Asior napisał(a):
no ale to trzeba do tego odpowiedzialnych ludzi..... a tacy są na wymarciu ....

ale asior, przecież każdego astka daje sie tylko odpowiedzialnym ludziom!...chyba...(?)

• 2 weeks later...
Posted

wiesz... teraz to już niestety nie w moich rękach... Jak będzie miała zgodę to czy ja bym jej chciała dać, czy nie to i tak zrobią jak będą chcieli..