Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oki, zaraz napisze do kierownika, jutro zadzwonie do TOZ-u
odpisz na pw

aaa i z hodowli to jej by nic nie wyszło bo wszystkie psiaki ze schronu wykastrowane ;)

Posted

jasna cholera!!!!!
ok jutro w TOZ-ie zostawie ich dane...
Tylko mam nadzieje, ze ten adres i to nazwisko podadzą :(
Chyba, ze była byś w stanie dowiedzieć się też nazwiska tego gościa i nr mieszkania od tej sąsiadki..

aaa dodaj ją do czarnych kwiatków!!!!

Posted

Asior napisał(a):

A jaj mam kupe zdjęć tego zboczeńca parysa :mad:

to wrzucaj je!!! ja czekam i czekam na zaległe foty(nie tylko parysa!) muszę aukcje pouzupełniać nowymi zdjęciami...(i co z lakim?)

Posted

jakaś jedna parka zapisała się na kontrolę na niego :) miejmy nadzieje, że przejdą weryfikacje...
A jaj mam kupe zdjęć tego zboczeńca parysa :mad:

Posted

raczej do innych zwierzaków nie wykazuje agresji .. tylko tyle widzę co na spacerkach, ale wygląda na to, ze chce się bawić... natomiast stosunek do dzieci jest mi nieznany.. lecz wydaje mi się, ze powinno być ok bo on strasznie lgnie do ludzi...

agaga21 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu: jaki kochany!

no ja niewiem czy taki kochany :mad: taką minę ma bo dostał opierdziel, bo znów usiłować mieć ze mną dzieci:angryy:

aaa.. dzwoniła dziś ta baba z tarnowa.. ze parys nadal na allegro jest.... więc ja jej na to, ze ogłoszenie jest na kilka dni zamieszczane i będzie wisieć dopóki się nie skończy... a że parysa już nie ma w schronisku :)
Pytała, czy jakichś innych nie mamy takich młodych... więc jej odpowiedziałam, że mamy same dziadki :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):

aaa.. dzwoniła dziś ta baba z tarnowa.. ze parys nadal na allegro jest.... więc ja jej na to, ze ogłoszenie jest na kilka dni zamieszczane i będzie wisieć dopóki się nie skończy... a że parysa już nie ma w schronisku :)
Pytała, czy jakichś innych nie mamy takich młodych... więc jej odpowiedziałam, że mamy same dziadki :diabloti:

:mad::mad::angryy::angryy::mad::mad:
wara tarnowskiemu babsku od paryska!!!

• 2 weeks later...
Posted

kurcze, wydawało mi się że jedno, góra dwa allegra i psiak będzie w domu...:-(
a on nadal zimuje w schronisku biedny...
asior jakbyś dała radę porobić mu jeszcze foty, ale takie wiesz-żeby pokazać jego sylwetkę, najlepiej kucnąć i robić mu zdjęcia a druga osoba niech go trzyma i ustawia.żeby pokazać go z każdej strony jaki jest piękny.
bo wiesz, zdjęcia z góry zniekształcają sylwetkę i najlepiej jakby się cały na fotach zmieścił.

Posted

Miałam dziś BARDZO KONKRETNY TEL O PARYSA...
Facet już dzwonił do mnie kiedyś w jego sprawie, ale mu powiedziałam, że on napewno już ma domek bo było dość duze zainteresowanie, ale że moze dzwonić do schronu i pytać (wtedy jakoś byłam poza domem i nie miałam jak)
Gość powiedział wtedy, ze on nie chce jakoś specjalnie bić się o psa ale chciałby znaleść domek jakiejś bidzie...
Wczoraj zadzwonił jeszcze raz bo dalej widział ogłoszenia Parysa...
Więc mu mówie, ze on nadal w schronie...
A on, ze w takim razie jest zainteresowany, ale najpierw chciałby podjechać z dziećmi ( ma 3-kę, ale najmłodsze ma 8 lat), zeby sprawdzić jak pies reaguje na dzieci....
No i opowiedział mi całą historie.. że móglby sobie kupić jakiegoś rodowodowego, ale po co, skoro moze dać dom bezdomniakowi, I ze Parysa upatrzyła sobie jego córa i to konkretnie pod nią chce psa...
BO taki pies jednak budzi respekt a ze jej już nieraz zabrali komórkę, to ma nadzieje, ze teraz poprostu żaden łysy dres nie będzie próbował do niej podejść...
I ze napewno pies pójdzie na szkolenie, ale najważniejsze dla niego jest to, zeby pies nie dominował i zeby nie miał agresji, bo dla niego na pierwszym miejscu sa dzieci a później pies a nie na odwrót...
Teraz to moze tak nieskładnie pisze, ale naprawde miało to pozytywny wydźwięk...
Jestem dobrej nadziei
Ja mu proponowałam jednak bardziej Biankę, ale on chce mimo to poznać Paryska

Posted

Asior napisał(a):
Miałam dziś BARDZO KONKRETNY TEL O PARYSA...
Facet już dzwonił do mnie kiedyś w jego sprawie, ale mu powiedziałam, że on napewno już ma domek bo było dość duze zainteresowanie, ale że moze dzwonić do schronu i pytać (wtedy jakoś byłam poza domem i nie miałam jak)
Gość powiedział wtedy, ze on nie chce jakoś specjalnie bić się o psa ale chciałby znaleść domek jakiejś bidzie...
Wczoraj zadzwonił jeszcze raz bo dalej widział ogłoszenia Parysa...
Więc mu mówie, ze on nadal w schronie...
A on, ze w takim razie jest zainteresowany, ale najpierw chciałby podjechać z dziećmi ( ma 3-kę, ale najmłodsze ma 8 lat), zeby sprawdzić jak pies reaguje na dzieci....
No i opowiedział mi całą historie.. że móglby sobie kupić jakiegoś rodowodowego, ale po co, skoro moze dać dom bezdomniakowi, I ze Parysa upatrzyła sobie jego córa i to konkretnie pod nią chce psa...
BO taki pies jednak budzi respekt a ze jej już nieraz zabrali komórkę, to ma nadzieje, ze teraz poprostu żaden łysy dres nie będzie próbował do niej podejść...
I ze napewno pies pójdzie na szkolenie, ale najważniejsze dla niego jest to, zeby pies nie dominował i zeby nie miał agresji, bo dla niego na pierwszym miejscu sa dzieci a później pies a nie na odwrót...
Teraz to moze tak nieskładnie pisze, ale naprawde miało to pozytywny wydźwięk...
Jestem dobrej nadziei
Ja mu proponowałam jednak bardziej Biankę, ale on chce mimo to poznać Paryska

trzymam kciuki...a dlaczego biankę a nie parysa?:mad: