Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie drętwienie nie jest normalne :shake:
Powłóczenie nogami może wynikać z problemów np. z kręgosłupem. Może lepiej odwiedzić ortopedę psiego.

Super, że Parysowi u Was tak dobrze.

Asior, chyba czas na zmianę tytułu. :cool3:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):

Jak z zachowaniem czystości w domu???? wytzrymuje przez noc??? No i czy go kąpaliście...

Jedynie jak je to troche brudzi. Załatwia się tylko na polu. Właśnie go wykapałam nieboi ie wody nawet nieuciekał. A woda z niego leciała brązowa teraz sobie spi na moim łużku.
Jak wyprowadzam go na pole na załatwienie sie koło 0.00 albo 1 to wytrzymuje dopóki sie go niewypóści.

Posted

:shake:

Asior napisał(a):
nie wszystkich gwałcił tylko mnie :mad:
no a z tym demolowaniem to wiesz.. jak na razie nie zostaje sam w domu :p

Widocznie psy panią lubią "bardzo":D:cool3:
U mnie do każdego sie dobierał ale nie miał szans wiec juz niepróbuje:diabloti:
Ostatnio wyrywa mamie kwiatki i obiada krzewy.I zaczyna coraz bardziej szczekać.Za kotami nauczył sie gonić przez tego drugiego psa.:shake:

A fotki to może jakies będą narazie nic niezrobiłam Niebyło okazji
Postaram sie jakiesfajne zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):

jak się piękniś sprawuje?

Super. Zawsze całą noc śpi na drugim łóżku a rano popycha mnie mordką żebym sie przesuneła i mnie zganiata dościany:mad:. Na spacery jak chodzimy to jak jakiś pies do nas podejdzie to ucieka:crazyeye:. Raz jak z nim szłam to troche większy nas zaatakowł pies to on uciekał zamiast on mnie ratować to ja jego musiałam:razz:. Biega cały dzień po podwórku z patykami abo martretuje opone. Ostatnio zaczyna szczypać mnie:mad:I jak sie muwi zeby przestał to jeszcze bardziej :shake:. A tak pozatym to jest super:multi:

Posted

jejku, toż mi się nie chce wierzyć, zę on się boi innych psów :stupid:... cóż mu się stało... On przeciez nie toleruje innych psiaków... kurcze.... cóz on...obciach robi....amstaf i boi się psów :stupid:

Posted

no coś ty asior!
niech się dziewczyna z tego cieszy!
lepiej niech się boi niż atakuje każdego napotkanego!

kasiu, w takich sytuacjach ty zachowaj spokój, mów do niego spokojnie że nic się nie stało i jest ok to i on poczuje się pewniej jak zobaczy że jego pani się nie boi i jest spokojna.

Posted

agaga21 napisał(a):
no coś ty asior!
niech się dziewczyna z tego cieszy!
lepiej niech się boi niż atakuje każdego napotkanego!

kasiu, w takich sytuacjach ty zachowaj spokój, mów do niego spokojnie że nic się nie stało i jest ok to i on poczuje się pewniej jak zobaczy że jego pani się nie boi i jest spokojna.

Dokładnie tak :lol:.

I pamiętaj Kasiu, że to nie pies ma bronić Was, ale Wy jego, to Wy jesteście za niego odpowiedzialni, a nie odwrotnie. Więc nie powinnaś czuć się zawiedziona postępowaniem Paryska, bo to nie jest pies „obronczy” ;), jak to kiedyś zauważyła agaga21, na innym wątku :evil_lol:.
Pies ma być szczęśliwym, beztroskim członkiem stada, a na człowieku spoczywa odpowiedzialność za jego życie i bezpieczeństwo. Co nie oznacza, oczywiście, że na wszystko mu można pozwolić – wręcz przeciwnie, jasne reguły, wymagania, spokój, opanowanie i stanowczość, ale też zabawy, pieszczoty, wspólne mizianie – a zobaczysz, że nie ma lepszego przyjaciela niż amstaff :loveu:

Posted

Parys jest códownym przyjacielem takim przytulaskiem:roll: . Nabił mi mnóstwo siniaków ale można mu wybaczyć:) I tak słodko śpi pomijając chrapanie. Moge czuć sie bezpiecznie że mnie nikt nieukradnie bo jak ktoś w nocy wchodzi do pokoju mojego to robi pobutke szczekając działa niczym budzik.:diabloti: