Asior Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witam Przedstawiam Wam Parysa, młodego ( ma ok 1,5 roku) amstafka, który uśmiecha się całą szczeną jak tylko się zblizyć do klatki... W schronisku sa tylko dwa śmiejące się psiaki, Lux i właśnie Parys... Parys jest niesamowicie przyjaźnie nastawiony do ludzi, ( niewiem jak z innymi psakami, bo nie sprawdzałam jeszcze). Koniecznie trzeba mu dać domek, bo strasznie smutnieje w klatce i ożywia się tylko jak ktoś do niego podejdzie.. A oto on: Quote
karolina1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jestem już i u tego. Zaraz wklejam na astowe. Kontakt do adopcji ten sam co na Stelle?? Quote
Morgan:-) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No proszę - następny krakowski gentelman. Podnoszę przystojniaka i... ... Asior Ty się niedługo w astową specjalistkę przeobrazisz :cool3: Quote
karolina1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No a Parysek napawdę śliczny jest i widać budowa przepiękna i ta głowa. Cudny Quote
marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [SIZE="3"]ale taki śmiejący sie to on raczej nie jest, prędzej juz mozna mówić że to pies myśliciel od tego myślenia to mu się zmarszczki na głowie porobiły :p:p:p Quote
Asior Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Morgan:-) napisał(a):No proszę - następny krakowski gentelman. Podnoszę przystojniaka i... ... Asior Ty się niedługo w astową specjalistkę przeobrazisz :cool3: w schronisku już za takową uchodzę :evil_lol: Karolinko, tak, ten sam kontakt.. Quote
karolina1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ok, to ja czekam na sprawdzenie jego stosunku do innych zwierząt i zaczynam wtedy ogłaszać. Aha i mam pytanie co do Stelli jaka ona jest do zwierząt? Quote
Asior Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Stella ponoc nie toleruje innych zwierząt, ale jak była na ogólnych boksach to ją psy pogryzły a nie ona ich... Więc mysle, ze Stelle jest ok do innych, ale trzeba by jeszcze sprawdzić, ale kiedy przechodzi koło jakiegoś psiaka, to nie widać ani odrobiny agresji u niej.. Quote
karolina1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aha no widać po niej że spokojna sunia, to jak sprawdzicie Paryska i Stelle to dajcie znać ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 karolina1 napisał(a):Aha no widać po niej że spokojna sunia, to jak sprawdzicie Paryska i Stelle to dajcie znać ;) Od dzisiaj w hotelu dla psow jest tez amstafka Tinka ,która przywiozłam z Krzeszowic bo groziło jej schronisko w Olkuszu .Tinka od ponad 4 dni siedziła na balkonie wyjąc i szczekając ,a policja nie mogła skontaktowac sie z włascicielem . Poprosiłam o interwencje inspektora KTOz ,ktory zadzwonił na policje w Krzeszowicach , żeby jednak wezwac straz i sciagnac psa bo jest zagrozone jego życie. Jak przybylam na miejsce pies byl juz bezpieczny u sasiadki ,ktora go nakarmiła i napoiła,a teraz czekamy na rozwoj wydarzen ale nie mozna oddac psa komus kto tak z nim postepuje chyba że wydarzyło sie cos złego.:shake: Suczka nie miala ani wody ani jedzenia. Bede wiec potrzebowac pomocy w ogloszeniach jak sprawa sie wyjasni wiec juz teraz prosze o kontakt mailowy osoby od astów , to prześlę jej zdjecia. Tinka jest roczna ,biszkoptowo biała i łagodna sunka. Quote
Asior Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 nie udało mi się wczoraj sprawdzić jego nastawienia do innych psiaków, bo jak przysząłm to był już po spacerze a potem go zabrali do weta... ale w niedziele spróbuje Quote
Morgan:-) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Asior i inni uczestnicy tego wątku. Najmocniej przepraszam za offa, ale wielka prośba - przyłączcie się do rozwijającej się akcji dotyczącej mordowni w Olkuszu :angryy:. Wyślijcie petycję. To tylko chwila, kilka kliknięć i już kilka maili więcej. http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/ Instrukcja co i jak - w pierwszych postach. Z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam :p Quote
Asior Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Morgan już wkleiłam wątek żywych trupów z Olkusza na krakowski wątek.... ehhhh trzeba by to było jaskoś bardziej nagłośnić :( Quote
agnieszka32 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ależ psiak jest piękny :-o:loveu:, dzięki agaga21 za linka:loveu:. Już Paryska pokazałam mężowi :diabloti:, a on tylko popukał się w czoło :roll:, ale zdjęcia psiaka oglądał dwa razy ... :eviltong: Asior, czekam z niecierpliwością na wiadomości, jakie ma nastawienie do innych psów, w szczególności do suczek :cool3: Quote
agaga21 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 agnieszka32 napisał(a):Ależ psiak jest piękny :-o:loveu:, dzięki agaga21 za linka:loveu:. Już Paryska pokazałam mężowi :diabloti:, a on tylko popukał się w czoło :roll:, ale zdjęcia psiaka oglądał dwa razy ... :eviltong: Asior, czekam z niecierpliwością na wiadomości, jakie ma nastawienie do innych psów, w szczególności do suczek :cool3: to mój kolejny ulubieniec!normalnie zakochałam się w nim:loveu:na maksa! a tak mało mogę zrobić:placz: Quote
Asior Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 wszystko pięknie , ładnie tylko ten zboczuch gwałcił mnie niemiłosiernie :mad: tylko mnie.... widać jestem w jego typie :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Asior napisał(a):wszystko pięknie , ładnie tylko ten zboczuch gwałcił mnie niemiłosiernie :mad: tylko mnie.... widać jestem w jego typie :evil_lol: Dlatego wolę suczki :evil_lol: chociaż ostatnio Aściora pomimo tego, że wysterylizowana - atakowała nogę mojej mamy :crazyeye: Co ja mam o tym myśleć?? :p Quote
Asior Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jeszcze nie :cool3: Przed adopcją napewno to zrobią, ale ostatnio mają same kastracje i sterylki :roll: Quote
Recommended Posts