Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Przedstawiam Wam Parysa, młodego ( ma ok 1,5 roku) amstafka, który uśmiecha się całą szczeną jak tylko się zblizyć do klatki... W schronisku sa tylko dwa śmiejące się psiaki, Lux i właśnie Parys...
Parys jest niesamowicie przyjaźnie nastawiony do ludzi, ( niewiem jak z innymi psakami, bo nie sprawdzałam jeszcze).
Koniecznie trzeba mu dać domek, bo strasznie smutnieje w klatce i ożywia się tylko jak ktoś do niego podejdzie..
A oto on:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morgan:-) napisał(a):
No proszę - następny krakowski gentelman.
Podnoszę przystojniaka i...
... Asior Ty się niedługo w astową specjalistkę przeobrazisz :cool3:

w schronisku już za takową uchodzę :evil_lol:

Karolinko, tak, ten sam kontakt..

Posted

Stella ponoc nie toleruje innych zwierząt, ale jak była na ogólnych boksach to ją psy pogryzły a nie ona ich... Więc mysle, ze Stelle jest ok do innych, ale trzeba by jeszcze sprawdzić, ale kiedy przechodzi koło jakiegoś psiaka, to nie widać ani odrobiny agresji u niej..

Posted

karolina1 napisał(a):
Aha no widać po niej że spokojna sunia, to jak sprawdzicie Paryska i Stelle to dajcie znać ;)

Od dzisiaj w hotelu dla psow jest tez amstafka Tinka ,która przywiozłam z Krzeszowic bo groziło jej schronisko w Olkuszu .Tinka od ponad 4 dni siedziła na balkonie wyjąc i szczekając ,a policja nie mogła skontaktowac sie z włascicielem . Poprosiłam o interwencje inspektora KTOz ,ktory zadzwonił na policje w Krzeszowicach , żeby jednak wezwac straz i sciagnac psa bo jest zagrozone jego życie. Jak przybylam na miejsce pies byl juz bezpieczny u sasiadki ,ktora go nakarmiła i napoiła,a teraz czekamy na rozwoj wydarzen ale nie mozna oddac psa komus kto tak z nim postepuje chyba że wydarzyło sie cos złego.:shake: Suczka nie miala ani wody ani jedzenia.
Bede wiec potrzebowac pomocy w ogloszeniach jak sprawa sie wyjasni wiec juz teraz prosze o kontakt mailowy osoby od astów , to prześlę jej zdjecia.
Tinka jest roczna ,biszkoptowo biała i łagodna sunka.

Posted

nie udało mi się wczoraj sprawdzić jego nastawienia do innych psiaków, bo jak przysząłm to był już po spacerze a potem go zabrali do weta... ale w niedziele spróbuje

Posted

Asior i inni uczestnicy tego wątku. Najmocniej przepraszam za offa, ale wielka prośba - przyłączcie się do rozwijającej się akcji dotyczącej mordowni w Olkuszu :angryy:. Wyślijcie petycję. To tylko chwila, kilka kliknięć i już kilka maili więcej.
http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/
Instrukcja co i jak - w pierwszych postach. Z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam :p

Posted

Ależ psiak jest piękny :-o:loveu:, dzięki agaga21 za linka:loveu:.
Już Paryska pokazałam mężowi :diabloti:, a on tylko popukał się w czoło :roll:, ale zdjęcia psiaka oglądał dwa razy ... :eviltong:

Asior, czekam z niecierpliwością na wiadomości, jakie ma nastawienie do innych psów, w szczególności do suczek :cool3:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ależ psiak jest piękny :-o:loveu:, dzięki agaga21 za linka:loveu:.
Już Paryska pokazałam mężowi :diabloti:, a on tylko popukał się w czoło :roll:, ale zdjęcia psiaka oglądał dwa razy ... :eviltong:

Asior, czekam z niecierpliwością na wiadomości, jakie ma nastawienie do innych psów, w szczególności do suczek :cool3:

to mój kolejny ulubieniec!normalnie zakochałam się w nim:loveu:na maksa! a tak mało mogę zrobić:placz:

Posted

Asior napisał(a):
wszystko pięknie , ładnie tylko ten zboczuch gwałcił mnie niemiłosiernie :mad:
tylko mnie.... widać jestem w jego typie :evil_lol:

Dlatego wolę suczki :evil_lol:

chociaż ostatnio Aściora pomimo tego, że wysterylizowana - atakowała nogę mojej mamy :crazyeye: Co ja mam o tym myśleć?? :p