Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nurzycę warto "zadbać" lekami i dobrą karmą bo paskudztwo lubi podobno wracać.
bardzo dobrze że poszliście do weta.
buziaczki dla paryskowego nochalka:loveu:

a może kasiu nowe fotki pięknisia byś chciała dla nas wstawić?:cool3:

Posted

agaga21 napisał(a):
jak jest opuchnięty po lekach to może to jest na nie reakcja alergiczna!!:crazyeye:

Tata dzwonił do weterynarza jak spuchł a on powiedział że to normalne i miało przejść po 1,5 godziny i teraz mu przeszło.
A karme to niewiem on niebardzo chce jesc karme. Tylko mama mu makaron z mięsem gotuje i wcina.
Mamy biotyne i dawaliśmy mu po 1 tabletce dziennie.
Dzis mu kupili u weterynarza jakieś witaminki i ma być lepiej.
Teraz odpoczywa śpi jak aniołek:loveu:

Posted

19Kasiulka91 napisał(a):

A tu jak śpi a moim łóżku reszta miejsca moja:)

oooo no to rzeczywiście.... powalająca łaskawość z jego strony :evil_lol:
Piesek pozwoli się Pańci zwinąć w nogach :evil_lol:
agaga21 napisał(a):
spore ma te ubytki sierści...od dawna tak ma?

Agaguś, jak wychodził ze schronu to te miejsca miał dość mocno zaróżowione, i mówiłam Panu, ze trzeba z tym iść do weta.... bo wydawało mi się właśnie, że to nie wygląda tak jak powinno.
Teraz to wygląda dużo gorzej i napewno psiak cierpi, bo strasznie go to pewno swędzi....
Kasiu, niech mama mu urozmaica diete.. czasem zamiast makaronu można dawać psu ryż (być może makaron zaostrza stan skóry... niektóre psy go źle tolerują)

Posted

Asior napisał(a):
oooo no to rzeczywiście.... powalająca łaskawość z jego strony :evil_lol:
Piesek pozwoli się Pańci zwinąć w nogach :evil_lol:

Agaguś, jak wychodził ze schronu to te miejsca miał dość mocno zaróżowione, i mówiłam Panu, ze trzeba z tym iść do weta.... bo wydawało mi się właśnie, że to nie wygląda tak jak powinno.
Teraz to wygląda dużo gorzej i napewno psiak cierpi, bo strasznie go to pewno swędzi....
Kasiu, niech mama mu urozmaica diete.. czasem zamiast makaronu można dawać psu ryż (być może makaron zaostrza stan skóry... niektóre psy go źle tolerują)

Powiem;)
Dziś już nawet sie tak niedrapie. I on wogóle miał czerwone białka w oczach dziś zauważyłam że ma białe. I niechrapał w nocy aż sie dziwiłam czy go ktoś mi z pokoju niewzioł.

Posted

[quote name='agaga21']kasiu a ja ci odradzam kolce!!!
będziesz miała poharatane kolana!!!lepiej kup bez kolców-np. z ćwiekami ale nie ostrymi!!!

Ja też tak uważam. Poza tym, jeśli będzie się w takiej obroży bawił z innym psiakiem, to może się do dla tego innego źle skończyć (moja Sara się poharatała o taką obrożę, która miała sunia mojej siostry), a i sam może się poranić, np. kładąc się, może w niektórych pozycjach sprawić sobie ból i zrobić krzywdę.

Posted

oj, asior, bo ty bullki masz w schronisku i ich nie stroicie ;) raczej twoje osobiste bestie nie uniosły by takiego sprzętu :evil_lol::diabloti:
także masz prawo nie wiedzieć jak to boli;)

Posted

nie przejmuj się, wiele amstaffów nie ma dobrych kontaktów z psami. mój osobisty tylko z sukami się dogaduje, samców nienawidzi więc nie pozwalam na bliskie spotkania;)

a jak się parys czuje?
lepiej juz po lekach?co on w ogóle dostał?