Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rozważam kastrację Fuksa. Zanim ukaże się nowe ogłoszenie i sprawdzę potencjalne domki, Fuksik będzie już wygojony. Jutro idę z kotem do mojej wetki i mogę ustalić termin. Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów kastracji przez osoby, które deklarowały pomoc finansową?

Posted

Dowiedziałam się dzisiaj, że kastracja na miejscu (w Wieliczce), bez naszego transportowania psa to koszt 150zł. U mojej wetki byłoby 50zł mniej ale woziłybyśmy psa same, na antybiotyk też.

Posted

I ja tez myslę, że jeśli aż tak wieeelkiej cenowej różnicy nie ma, to lepiej załatwić to w Arwecie. Tym bardziej, że naprawdę te zabiegi robią tam fantastycznie. Fabio już na drugi dzień sobie nic z zabiegu nie robił.

Posted

[quote name='tamb']Dowiedziałam się dzisiaj, że kastracja na miejscu (w Wieliczce), bez naszego transportowania psa to koszt 150zł.

Trzeba jak najszybciej zebrać 150 zł. Kto może pomóc finansowo?

Posted

Oooo jest akcja adopcyjna? Ja to mam zawsze mieszane uczucia przy takich akcjach :roll: ale zawsze jest szansa na domek.
Jakby co służę pomocą w transporcie i opiece nad Fuksiem.

Posted

Kilka dni mnie nie było a tutaj takie zmiany, oczywiście popieram pomysł kastracji Fuksa, chociaż nie wiem czy jemu się też to będzie podobało. Niestety nie bardzo mogę pomóc finansowo ale z tego co wiem na dogomaniaków zawsze można liczyć. Ile jeszcze brakuje? W sieci jestem tylko chwilowo więc bardzo przepraszam jesli znowu zniknę.

Posted

Fuksik będzie kastrowany w poniedziałek o 11-tej. W sobotę pokażemy go na aukcji w M1. Jeśli ktoś odpowiedni zechce go adoptować, odwieziemy go osobiście w umówionym terminie. Dzięki Foksi i Dżekuś będzie w Gazecie Krakowskiej. Będzie dobrze.;)

Posted

Prawdopodobnie wybiorę się w niedzielę do hoteliku więc mogę dorzucić 50zł na kastrację (choć jako mężczyźnie wcale mi się to nie podoba,ale wiem że i tak zrobicie to,więc moje zdanie się nie liczy)Zostawię u p.Tomka tylko napiszcie dla kogo.
Druga sprawa- czy pieskowi oprócz dobrego jedzenia,które oczywiście przywiozę jest coś potrzebne.Jeśli któraś z Cioteczek ma jakąś propozycję to niech napisze.W miarę możliwości postaram się pomóc (może coś z zabawek,o ile Fuksio potrafi się bawić ,bo z tym bywa różnie)

Posted

Zostaw dla Fuksa u pana Tomka. Pan Tomek zapłaci przy odbiorze Fuksika po zabiegu. Dziękuję. Po kastracji zrobię rozliczenie na wątku. Zabawki i obrożę ma, śliczny kocyk do nowego domu dostał w prezencie, przydałaby się dobra szczotka.;) Fuksik lubi dostać coś pysznego, bardzo się cieszy.

Posted

Ja mam propozycję - jakby się dało znaleźć takie cóś, co będzie Fuksiowi szeptać do ucha -"nie szarp, nie ciągnij, zwolnij" to ja się dołożę :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja mam propozycję - jakby się dało znaleźć takie cóś, co będzie Fuksiowi szeptać do ucha -"nie szarp, nie ciągnij, zwolnij" to ja się dołożę :evil_lol:

Ja chyba mam obroże uzdową to by dobrze na Fuksia podziałała. Muszę przeszperać psie szpargały, a poza tym jest do kupienia na bazarku więc można by mu sprawić.