nika28 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Suczkę wypatrzyłam na wątku suni ON z Zamościa, na tym zdjęciu : Napisałam PW do funi, a funia zrobiła mi więcej zdjęć ślicznotki : Błagam o DT dla niej, ona jest śliczna, jakby ją wykąpać, wyczesać i poogłaszć to pewnie szybko znalazłaby dom :-(. A takto siedzi bidulka w schronie :placz:. Funia jedzie w piątek do schronu, to zobaczy jaki sunia ma charakter. I trzeba jej nadać jakieś imię, macie propozycje ??? :roll: Quote
enia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 może właśnie Funia? piekna jest! troszku jak jamniś szorstkowłosy;) będę jej kibicować , uwielbiam kudłaczyki:loveu: Quote
nika28 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 enia napisał(a):może właśnie Funia? Też myślałam żeby ją nazwać Funia, pasuje :razz:. Quote
malagos Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Moją uwagę tez zwróciła, bo śledzę wątek on-ki z Zamoscia. Śliczna.... Quote
enia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Funieczko świątecznie w góre!:tree1::x-mas: Quote
funia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 To chyba świąteczny prezent dla Cioci funi ,aby nazwać te bidke tak samo :cool3: Pasuje do niej jak ulał.:loveu:.Z tego co się orientuje to ona jest tam już dość długo ,przejęła nawyki schronu ma niską pozycję w grupie . Wydaje mi się ,że jest dosyć ruchliwa bo zrobienie jej zdjęcia graniczy z cudem;)Jutro nowe wieści jadę na 7 rano więc trochę tam pobędę Quote
wanda szostek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Troszkę jakby podobna do Dajtusi z Olsztyna. Umaszczenie inne. Quote
funia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sunia jest bojażliwa ,aczkolwiek miła i napewno gdy ktoś ją weżmie to nie będzie żałował. Gdy jestem w boksie niestety nie podchodzi ,przejęła obyczaje zwierząt żyjących w sforze i boi się podejść aby nie zostać pogryzioną a to się zdarza i to często ,więc nie narażam jej zajmując się tylko nią .Sprawa wyglądałaby inaczej gdyby była poza boksem . Ma niską pozycję w stadzie,woli zyć nikomu się nie narażając. Quote
nika28 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Czy ja już nie mówiłam że ona jest PRZEPIĘKNA ??? :loveu: :loveu: :loveu: Muszę wyadoptować moje tymczasy i ....... :roll: Quote
funia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bedę się modlić ,aby twoje tymczasy szybko sie zwolniły:razz::razz: Quote
nika28 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 funia napisał(a):Bedę się modlić ,aby twoje tymczasy szybko sie zwolniły:razz::razz: Módl się módl, bo ja jestem zakochana w kudłatej Funi. Jeszcze 4 koty... :roll: Quote
nika28 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tola napisał(a):Będę środe w schronie, spróbuję dorobic zdjęcia... Dzięki :loveu: Quote
Tola Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Będę środe w schronie, spróbuję dorobic zdjęcia... Quote
PapryczkaChili Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja również kocham kudłacze :loveu: wykąpana i wyczesana pewnie wyglądałaby zachwycająco !!!!!! trzymam kciuki za szybkie i pomyślne adopcje ;) żeby się miejsce dla kudłatka zrobiło :loveu: Quote
wanda szostek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 U mnie tez dwie siedzą i czekają na dom no i nasze 5 to już nie upchnę. Quote
wanda szostek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Podnosimy. Kto dołączy, aby wesprzeć tą bidulę. Quote
warsawmoo Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam! Bardzo proszę o namiary na osobę, która może mi więcej opowiedzieć o Funi. Znalazłam osobę, która jest tą bidulką zainteresowana. Quote
nika28 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 warsawmoo napisał(a):Witam! Bardzo proszę o namiary na osobę, która może mi więcej opowiedzieć o Funi. Znalazłam osobę, która jest tą bidulką zainteresowana. O super !!! :crazyeye: :multi: A możesz opowiedzieć coś więcej o domku ? Telefon napewno do Funi, albo Toli, ale muszą wejść na wątek ;) Quote
funia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dałam na PW swoja komóre ,ale Boże muszę wiedzieć gdzie ona ma trafić:crazyeye: Quote
Recommended Posts