Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczkę wypatrzyłam na wątku suni ON z Zamościa, na tym zdjęciu :

Napisałam PW do funi, a funia zrobiła mi więcej zdjęć ślicznotki :

Błagam o DT dla niej, ona jest śliczna, jakby ją wykąpać, wyczesać i poogłaszć to pewnie szybko znalazłaby dom :-(. A takto siedzi bidulka w schronie :placz:. Funia jedzie w piątek do schronu, to zobaczy jaki sunia ma charakter. I trzeba jej nadać jakieś imię, macie propozycje ??? :roll:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chyba świąteczny prezent dla Cioci funi ,aby nazwać te bidke tak samo :cool3:

Pasuje do niej jak ulał.:loveu:.Z tego co się orientuje to ona jest tam już dość długo ,przejęła nawyki schronu ma niską pozycję w grupie . Wydaje mi się ,że jest dosyć ruchliwa bo zrobienie jej zdjęcia graniczy z cudem;)Jutro nowe wieści jadę na 7 rano więc trochę tam pobędę

Posted

Sunia jest bojażliwa ,aczkolwiek miła i napewno gdy ktoś ją weżmie to nie będzie żałował.

Gdy jestem w boksie niestety nie podchodzi ,przejęła obyczaje zwierząt żyjących w sforze i boi się podejść aby nie zostać pogryzioną a to się zdarza i to często ,więc nie narażam jej zajmując się tylko nią .Sprawa wyglądałaby inaczej gdyby była poza boksem . Ma niską pozycję w stadzie,woli zyć nikomu się nie narażając.

Posted

funia napisał(a):
Bedę się modlić ,aby twoje tymczasy szybko sie zwolniły:razz::razz:

Módl się módl, bo ja jestem zakochana w kudłatej Funi. Jeszcze 4 koty... :roll:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Witam! Bardzo proszę o namiary na osobę, która może mi więcej opowiedzieć o Funi. Znalazłam osobę, która jest tą bidulką zainteresowana.

O super !!! :crazyeye: :multi:

A możesz opowiedzieć coś więcej o domku ?

Telefon napewno do Funi, albo Toli, ale muszą wejść na wątek ;)