nika28 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ja myślę że jakby się jej porobiło ogłoszenia, to byłby duży odzew :roll:. Quote
warsawmoo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nika28 napisał(a):Chyba nici z tego domku ? :shake: Porobić ogłoszenia ? :roll: Niestety, porobić. :shake: "Zainteresowana" już od kilku dni się do mnie nie odzywa. Chyba zrezygnowała ... :shake: Quote
nika28 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 No to porobię ogłoszenia... Tylko na kogo namiary ??? :roll: Quote
funia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zaraz zdjęcia tej suni ''wielkości trzech świnek morskich'' chyba trochę przesadziłam ,bo jak wyszła poza boks i stała sama to nie jest aż taka maleńka ,przy innych tak wyglądała .NO MOŻE JAK PIĘĆ ŚWINEK MORSKICH:evil_lol: Quote
nika28 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 To Funi porobię później ogłoszenia ;) Może jakoś nazwiemy tą wielkości "pięciu świnek morskich" ? :razz: Quote
funia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No bo Świnka to chyba niezbyt ładne dla dziewczynki imię co???:oops: Quote
nika28 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Świnka... nieee :eviltong: no chyba że Pigi :eviltong: Mila jest fajne :loveu: Quote
nika28 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Funia ogłoszona na : przygarnijzwierzaka.pl darmobranie.pl ale.gratka.pl petsy.pl psy.pl mojpupil.pl nasipupile.pl Quote
warsawmoo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 nika28 napisał(a):Funia ogłoszona na : przygarnijzwierzaka.pl darmobranie.pl ale.gratka.pl petsy.pl psy.pl mojpupil.pl nasipupile.pl To dobrze bo pani wogóle nie odpowiada na moje maile :placz:. A już myślałam, że uda się zmienić biedny żywot Funi ... Quote
warsawmoo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 funia napisał(a):lepiej teraz niż potem............. Wieeem, to byłaby najgorsza wersja. Quote
funia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jutro być może rozstrzygnie sie los Funi ,:cool3: miałam bardzo poważny telefon Quote
warsawmoo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 funia napisał(a):Jutro być może rozstrzygnie sie los Funi ,:cool3: miałam bardzo poważny telefon Byłoby suuuuper!:multi: Trzymam mocno kciuki! Ja natomiast wczoraj w nocy otrzymałam maila od naszej zainteresowanej. Pani Ilonka zaprosiła do siebie koleżankę, która, na jej prośbę, przyprowadziła ze sobą swojego pieska - miał to być sprawdzian przed testem w schronie. Niestety, fretki rzuciły się na niego z impetem z wyrażnym celem by zrobić mu krzywdę. Nie był to pies z przejściami, nie mial lęków i nie był w stresie ... mimo to nie poradził sobie bez pomocy swojej pańci. Po takim doświadczeniu pani Ilonka doszła do wniosku, że nie może narażać Funi czy Madzi na kolejną traumę. cyt. "(...) nie mogę pozwolić na to żeby fretki zrobiły krzywdę psu, który i tak już się nacierpiał; bo to nie sztuka wziąc psa tylko trzeba mu stworzyć właściwe warunki(...)". Poparłam jej decyzję. Quote
nika28 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 funia napisał(a):Jutro być może rozstrzygnie sie los Funi ,:cool3: miałam bardzo poważny telefon Ale byłoby fajnie :loveu: Trzymam kciuki z całych sił, oby się udało !!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
funia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Funia około 14 była już poza schronem,była powściągliwa w okazywaniu uczuć ,siedziała bardzo grzecznie w aucie i nawet próbowała pokazać zęby pani ,któtra ją wzięła ,ale myślimy że coś ją boli koło uszu .Funia kaszle ,chyba jest chora Quote
funia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ten dom to wspaniałe miejsce .:laola::laola::laola::laola:Powodzenia Funiu ,dziękujemy pani za wspaniałą postawę. Quote
funia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Rozmawiałam ,z panią Funia już pierwszego dnia chce rozstawiać resztę zwierząt w domu po kątach ,chce rządzić .toleruje jedna starą niewidomą sukę ,z resztą próbuje walczyć .Niezły ma charakterek;) Quote
nika28 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Funia wyciągnięta ze schronu !!! Hura !!! :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale się cieszę, idę zmienić tytuł, ściągnąć ogłoszenia, i biore się za następną bide z Zamościa. :cool3: :lol: :loveu: Quote
funia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [i ]jEST TAKI PIES ,KTÓREGO PANI POSZŁA DO DOMU STARCÓW A ON KWITNIE U NAS OD WRZEŚNIA ,MOŻE JEGO ????? MA OK8 LAT I JEST CUDOWNY Quote
funia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 bARDZO PRZEŻYWA ROZSTANIE ,BO BYŁ Z PANIA W DOMU ACZKOLWIEK JEST BARDZO SPOKOJNY GRZECZNY I DOSTOSOWUJE SIĘ DO KAŻDEJ SYTUACJI JAKA SPOTYKA GO W SCHRONISKU ,JEŚLI RZUCĄ GO NA BOKSY OGÓLNE TO BĘDZIE PO NIM :placz::placz::placz: Quote
nika28 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Od września ? :-( Założyć mu wątek ? :roll: Będę go ogłaszała, tylko potrzebuję więcej zdjęć :roll: Quote
warsawmoo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 funia napisał(a):Ten dom to wspaniałe miejsce .:laola::laola::laola::laola:Powodzenia Funiu ,dziękujemy pani za wspaniałą postawę. Oj Funiu!Ale się cieszę !!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts