Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Chyba nici z tego domku ? :shake:

Porobić ogłoszenia ? :roll:

Niestety, porobić. :shake: "Zainteresowana" już od kilku dni się do mnie nie odzywa. Chyba zrezygnowała ... :shake:

Posted

Zaraz zdjęcia tej suni ''wielkości trzech świnek morskich'' chyba trochę przesadziłam ,bo jak wyszła poza boks i stała sama to nie jest aż taka maleńka ,przy innych tak wyglądała .NO MOŻE JAK PIĘĆ ŚWINEK MORSKICH:evil_lol:

Posted

nika28 napisał(a):
Funia ogłoszona na :

przygarnijzwierzaka.pl
darmobranie.pl
ale.gratka.pl
petsy.pl
psy.pl
mojpupil.pl
nasipupile.pl

To dobrze bo pani wogóle nie odpowiada na moje maile :placz:. A już myślałam, że uda się zmienić biedny żywot Funi ...

Posted

funia napisał(a):
Jutro być może rozstrzygnie sie los Funi ,:cool3: miałam bardzo poważny telefon

Byłoby suuuuper!:multi: Trzymam mocno kciuki!
Ja natomiast wczoraj w nocy otrzymałam maila od naszej zainteresowanej. Pani Ilonka zaprosiła do siebie koleżankę, która, na jej prośbę, przyprowadziła ze sobą swojego pieska - miał to być sprawdzian przed testem w schronie. Niestety, fretki rzuciły się na niego z impetem z wyrażnym celem by zrobić mu krzywdę. Nie był to pies z przejściami, nie mial lęków i nie był w stresie ... mimo to nie poradził sobie bez pomocy swojej pańci. Po takim doświadczeniu pani Ilonka doszła do wniosku, że nie może narażać Funi czy Madzi na kolejną traumę. cyt. "(...) nie mogę pozwolić na to żeby fretki zrobiły krzywdę psu, który i tak już się nacierpiał; bo to nie sztuka wziąc psa tylko trzeba mu stworzyć właściwe warunki(...)". Poparłam jej decyzję.

Posted

funia napisał(a):
Jutro być może rozstrzygnie sie los Funi ,:cool3: miałam bardzo poważny telefon

Ale byłoby fajnie :loveu:

Trzymam kciuki z całych sił, oby się udało !!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Rozmawiałam ,z panią Funia już pierwszego dnia chce rozstawiać resztę zwierząt w domu po kątach ,chce rządzić .toleruje jedna starą niewidomą sukę ,z resztą próbuje walczyć .Niezły ma charakterek;)

Posted

Funia wyciągnięta ze schronu !!! Hura !!! :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ale się cieszę, idę zmienić tytuł, ściągnąć ogłoszenia, i biore się za następną bide z Zamościa. :cool3: :lol: :loveu:

Posted

bARDZO PRZEŻYWA ROZSTANIE ,BO BYŁ Z PANIA W DOMU ACZKOLWIEK JEST BARDZO SPOKOJNY GRZECZNY I DOSTOSOWUJE SIĘ DO KAŻDEJ SYTUACJI JAKA SPOTYKA GO W SCHRONISKU ,JEŚLI RZUCĄ GO NA BOKSY OGÓLNE TO BĘDZIE PO NIM :placz::placz::placz:

Posted

funia napisał(a):
Ten dom to wspaniałe miejsce .:laola::laola::laola::laola:Powodzenia Funiu ,dziękujemy pani za wspaniałą postawę.

Oj Funiu!Ale się cieszę !!!! :multi::multi::multi: