Agata69 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ja sie dzisiaj napracowała, więc powiem krótko; Kobiety, jestescie boskie! Quote
bigosik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 W ten sposób Fokusik odprowadzi chętnych prościutko do swojego cooldoga... Bo on taki bidny:-( Ładniej nie umim:p Quote
Saphira Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piknie ! Właśnie wyjężdzam, ale chciałam prosić o takie ogłoszonko dla mojej Dianki :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
estote Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 wróciłam do zdrowia i świata :) i mam wieści o Korze - przez pierwsze dni było dla niej strasznie w nowym domu. Gdy przyszła do nas, była dzika, bała się wszystkiego, ale już po kilku dniach bardzo nam zaufała i pokochała - widać to było w jej pięknych oczkach :loveu:. w nowym domu, nie chciała jeść, bała się i złościła się na gości, którzy przychodzili do domu. To minęło po kilku dniach - teraz szaleje z dziewczynką, bawią się całymi dniami, jest spokojna i zadowolona i ludzie też są z niej zadowoleni :) Wielkie pozdrowienia od Korki. a Tekla będzie za tydzień sterylizowana. Quote
Agata69 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Kochani, przypomonam, że do adopcji został nam Fokus. Musimy sie teraz na tym skupić. Estote czy ty jestes gotowa na jakies tymczasy czy chcesz odpocząć? Quote
bigosik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Saphira napisał(a):Piknie ! Właśnie wyjężdzam, ale chciałam prosić o takie ogłoszonko dla mojej Dianki :eviltong::eviltong::eviltong: Saphira - to dawaj tekścidło czy co tam możesz o Diance, fotuchny tu zapewne są i nie ma problemu, będę dodawać Pumę do ogłoszeń, więc gdzie Dianki nie ma tam można ją też dać i cooldoga zrobić. Można mi na maila - agata ma, albo linki. Quote
bigosik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 To już chyba mam dianki wątek:-(, cooldog dla Diany rusza. Estote to z twojego bannerka tak? Quote
sdal2 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Agato zrobiłam pare zdjęc synka kropki i jutro Ci wyślę, ale od razu mówie że nie są za ciekawe ten chłopak ani nie siedzi, ani zabardzo nie chce chodzic lezy rylko tak jak świnka morska jest taki nisko podłogowy. Możliwe że on taki mało ruchliwy bo jest strasznie gruby, podobno nic tylko je i śpi, juz kazałam szeryfiakowej żeby pomału odstawiała go od cycka i uczyła jeśc pokarmy stałe, może bardzie schudnie, i za 2 tyg. ma przyjśc na powtórke odrobaczenie i szczepienie.. Bo jak mu ta osowiałośc nie przejdzie to mozliwe że to jakies chorobowe, ale ani nie wymiotuje, ani nie ma biegunki, chociaz na miesięcznego szczeniaka to powinien miec motorek w dupci . Quote
Agata69 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 sdal2 napisał(a):Agato zrobiłam pare zdjęc synka kropki i jutro Ci wyślę, ale od razu mówie że nie są za ciekawe ten chłopak ani nie siedzi, ani zabardzo nie chce chodzic lezy rylko tak jak świnka morska jest taki nisko podłogowy. Możliwe że on taki mało ruchliwy bo jest strasznie gruby, podobno nic tylko je i śpi, juz kazałam szeryfiakowej żeby pomału odstawiała go od cycka i uczyła jeśc pokarmy stałe, może bardzie schudnie, i za 2 tyg. ma przyjśc na powtórke odrobaczenie i szczepienie.. Bo jak mu ta osowiałośc nie przejdzie to mozliwe że to jakies chorobowe, ale ani nie wymiotuje, ani nie ma biegunki, chociaz na miesięcznego szczeniaka to powinien miec motorek w dupci . rzeczywi scie , jakies to dziwne. Moze jednak byłoby najlepiej żeby to towarzystwo trafiło do Walczakowej. Quote
sdal2 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 myslę że jeszcze tydzień sie wstrzymamy, bo trwaja ferię, ale w przyszłym tyg. ja poprosze żeby sie nimi zajeła. Quote
estote Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Agata69'] Estote czy ty jestes gotowa na jakies tymczasy czy chcesz odpocząć? Psy to terapia :) najlepsza na świecie, w dodatku na każde dolegliwości ale niestety trochę się skomplikowało, bo mam teraz u siebie suczkę, która była do niedawna na tymczasie u koleżanki, która już nie może jej mieć. Zobaczymy jak ona będzie się zachowywała u nas, jeśli będzie wszystko grało, to wezmę jakiegoś psiaka z ferajny. Przepraszam, że dałam plamę, bo obiecałam już od około miesiąca, że wezmę tymczasowicza, ale sunia dość niespodziewanie się u nas znalazła. Może za kilka dni sytuacja się wyklaruje. Quote
Agata69 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 estote napisał(a):Psy to terapia :) najlepsza na świecie, w dodatku na każde dolegliwości ale niestety trochę się skomplikowało, bo mam teraz u siebie suczkę, która była do niedawna na tymczasie u koleżanki, która już nie może jej mieć. Zobaczymy jak ona będzie się zachowywała u nas, jeśli będzie wszystko grało, to wezmę jakiegoś psiaka z ferajny. Przepraszam, że dałam plamę, bo obiecałam już od około miesiąca, że wezmę tymczasowicza, ale sunia dość niespodziewanie się u nas znalazła. Może za kilka dni sytuacja się wyklaruje. Co to za psina u ciebie milinuje? Gotowa do adopcji czy z problemami? Quote
sdal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 to Piorunek tez juz "sprzedany"?, czy mozna zdjąc plakaty Amisia i Pioruna, może sa jakies nowe do powieszenia. Quote
sdal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agata jestes super, tyle psów w ciągu jednego tyg. , nikt nie robi tego lepiej, my to jestesmy tylko take szare robaczki w porównaniu z Tobą. Quote
Agata69 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='sdal2']Agata jestes super, tyle psów w ciągu jednego tyg. , nikt nie robi tego lepiej, my to jestesmy tylko take szare robaczki w porównaniu z Tobą. Szary robaczku, to jest wspólna robota, ja to po prostu finalizuję. mam do tego rękę (nie na darmo skończyłam marketing). Zdejmuj plakaty. Teraz został do adopcji Fokus, Psotka i diana. A my tu we Włocławku mamy dwa bezdomne małe pieski i jednego duzego, młodego psa, który mimo intertwencji nie ma rózowo u włascicieli. I jest jeszcze suczka , która trezba wysterylizować, a więc umiescić na Dt. To jej synek Klusek pojechał do Torunia do DS. Potrzebne sa tymczasy. I trezba skupić się na adopcji Fokusa. zaraz napisze do kasi o allegro. Quote
sdal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agata to podeslij mi te plakaty o domach tymczasowych to u siebie powieszę, i może plakaciki piesków do adopcji. Quote
estote Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ta suczka, która jest u nas jest piękną, białą, młodą, sterylizowaną dziewczynką, bardzo grzeczną i bezproblemową. Była u koleżanki już dłuższy czas i nic... Ludzie potrzebują psów do kojców. Naprawdę jesteście mistrzyniami drogie Panie :multi: tyle psiaków w 1 tydzień? rewelacja!!! wielkie gratulacje i oby tak dalej :) Quote
Agata69 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 estote napisał(a):ta suczka, która jest u nas jest piękną, białą, młodą, sterylizowaną dziewczynką, bardzo grzeczną i bezproblemową. Była u koleżanki już dłuższy czas i nic... Ludzie potrzebują psów do kojców. Naprawdę jesteście mistrzyniami drogie Panie :multi: tyle psiaków w 1 tydzień? rewelacja!!! wielkie gratulacje i oby tak dalej :) Ja mam 2 psy do kojców. ja ci tę białą dziewczynke wyadoptuje tylko potrzebuję duzo ładnych zdjęć. Wiesz , takich jak lubie. Quote
estote Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 postaram się o zdjęcia. mamy aparat na stanie, więc postaram się, ale pogoda brzydka ostatnio, więc nie wiem, co z nich będzie. A Nela to naprawdę piękna dziewczyna. Bardzo podobna do Śnieżki. Jeśli ludzie będą nadal dzwonić - dam kontakt do Ciebie. Dziś dam też znać co z tymczasem. Quote
bigosik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Brawa, brawa za organizację. Boska z was ekipa - ja Fokusiątko doogłaszam razem z Psotuchną na nowych stronkach, kończę dorzucać też Diankę tam gdzie reszta psików już jest. Dajcie mi dwa dni , a nie będzie strony gdzie ich nie ma:evil_lol: Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Fokus i Psotencja od wczoraj na: kupsprzedaj.pl gieldaogloszen.pl mammisia.pl bono-polska.pl dwukropek.pl tablica.com rozglos.net adopcje.org.pl zwierzeta.i-bazar.pl ogloszenia.interpress.net.pl A za zasługą Klaudus__ Fokus na eoferty.pl - dziękaski:Rose: jadzim dalej (dzień wolny od pracy:multi:) Quote
Agata69 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Dziś jedziemy z Marcyhą na interwecję- ciężarna suka w jakiś ruinach, być moze trzeba będzie uśpić miot, napewno zrobić sterylkę. Błagam o jakis tymczas na tydzień. Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kolejne psie nieszczęście. Gdzie ludzie pogubili serca?!:-(:-(:-( Quote
sdal2 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dziewczyny cz ktoś wspomoże szeryfiakowe psiaki, bo na jedzenie zostalo mi 20,00, więc na dlugo nie starczy, a z tego muszę jeszcze wyżywić Fokusa, Burysia, Tropika. Agata jak tam powiodła sie interwencja. Quote
Recommended Posts