Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wróciłam do zdrowia i świata :)

i mam wieści o Korze - przez pierwsze dni było dla niej strasznie w nowym domu. Gdy przyszła do nas, była dzika, bała się wszystkiego, ale już po kilku dniach bardzo nam zaufała i pokochała - widać to było w jej pięknych oczkach :loveu:. w nowym domu, nie chciała jeść, bała się i złościła się na gości, którzy przychodzili do domu. To minęło po kilku dniach - teraz szaleje z dziewczynką, bawią się całymi dniami, jest spokojna i zadowolona i ludzie też są z niej zadowoleni :) Wielkie pozdrowienia od Korki.

a Tekla będzie za tydzień sterylizowana.

Posted

Saphira napisał(a):
Piknie ! Właśnie wyjężdzam, ale chciałam prosić o takie ogłoszonko dla mojej Dianki :eviltong::eviltong::eviltong:

Saphira - to dawaj tekścidło czy co tam możesz o Diance, fotuchny tu zapewne są i nie ma problemu, będę dodawać Pumę do ogłoszeń, więc gdzie Dianki nie ma tam można ją też dać i cooldoga zrobić. Można mi na maila - agata ma, albo linki.

Posted

Agato zrobiłam pare zdjęc synka kropki i jutro Ci wyślę, ale od razu mówie że nie są za ciekawe ten chłopak ani nie siedzi, ani zabardzo nie chce chodzic lezy rylko tak jak świnka morska jest taki nisko podłogowy. Możliwe że on taki mało ruchliwy bo jest strasznie gruby, podobno nic tylko je i śpi, juz kazałam szeryfiakowej żeby pomału odstawiała go od cycka i uczyła jeśc pokarmy stałe, może bardzie schudnie, i za 2 tyg. ma przyjśc na powtórke odrobaczenie i szczepienie.. Bo jak mu ta osowiałośc nie przejdzie to mozliwe że to jakies chorobowe, ale ani nie wymiotuje, ani nie ma biegunki, chociaz na miesięcznego szczeniaka to powinien miec motorek w dupci .

Posted

sdal2 napisał(a):
Agato zrobiłam pare zdjęc synka kropki i jutro Ci wyślę, ale od razu mówie że nie są za ciekawe ten chłopak ani nie siedzi, ani zabardzo nie chce chodzic lezy rylko tak jak świnka morska jest taki nisko podłogowy. Możliwe że on taki mało ruchliwy bo jest strasznie gruby, podobno nic tylko je i śpi, juz kazałam szeryfiakowej żeby pomału odstawiała go od cycka i uczyła jeśc pokarmy stałe, może bardzie schudnie, i za 2 tyg. ma przyjśc na powtórke odrobaczenie i szczepienie.. Bo jak mu ta osowiałośc nie przejdzie to mozliwe że to jakies chorobowe, ale ani nie wymiotuje, ani nie ma biegunki, chociaz na miesięcznego szczeniaka to powinien miec motorek w dupci .

rzeczywi scie , jakies to dziwne. Moze jednak byłoby najlepiej żeby to towarzystwo trafiło do Walczakowej.

Posted

[quote name='Agata69']
Estote czy ty jestes gotowa na jakies tymczasy czy chcesz odpocząć?

Psy to terapia :) najlepsza na świecie, w dodatku na każde dolegliwości

ale niestety trochę się skomplikowało, bo mam teraz u siebie suczkę, która była do niedawna na tymczasie u koleżanki, która już nie może jej mieć. Zobaczymy jak ona będzie się zachowywała u nas, jeśli będzie wszystko grało, to wezmę jakiegoś psiaka z ferajny.

Przepraszam, że dałam plamę, bo obiecałam już od około miesiąca, że wezmę tymczasowicza, ale sunia dość niespodziewanie się u nas znalazła.

Może za kilka dni sytuacja się wyklaruje.

Posted

estote napisał(a):
Psy to terapia :) najlepsza na świecie, w dodatku na każde dolegliwości

ale niestety trochę się skomplikowało, bo mam teraz u siebie suczkę, która była do niedawna na tymczasie u koleżanki, która już nie może jej mieć. Zobaczymy jak ona będzie się zachowywała u nas, jeśli będzie wszystko grało, to wezmę jakiegoś psiaka z ferajny.

Przepraszam, że dałam plamę, bo obiecałam już od około miesiąca, że wezmę tymczasowicza, ale sunia dość niespodziewanie się u nas znalazła.

Może za kilka dni sytuacja się wyklaruje.

Co to za psina u ciebie milinuje? Gotowa do adopcji czy z problemami?

Posted

[quote name='sdal2']Agata jestes super, tyle psów w ciągu jednego tyg. , nikt nie robi tego lepiej, my to jestesmy tylko take szare robaczki w porównaniu z Tobą.

Szary robaczku, to jest wspólna robota, ja to po prostu finalizuję. mam do tego rękę (nie na darmo skończyłam marketing).

Zdejmuj plakaty.
Teraz został do adopcji Fokus, Psotka i diana.
A my tu we Włocławku mamy dwa bezdomne małe pieski i jednego duzego, młodego psa, który mimo intertwencji nie ma rózowo u włascicieli.
I jest jeszcze suczka , która trezba wysterylizować, a więc umiescić na Dt. To jej synek Klusek pojechał do Torunia do DS.

Potrzebne sa tymczasy. I trezba skupić się na adopcji Fokusa.
zaraz napisze do kasi o allegro.

Posted

ta suczka, która jest u nas jest piękną, białą, młodą, sterylizowaną dziewczynką, bardzo grzeczną i bezproblemową. Była u koleżanki już dłuższy czas i nic... Ludzie potrzebują psów do kojców.

Naprawdę jesteście mistrzyniami drogie Panie :multi:
tyle psiaków w 1 tydzień? rewelacja!!!
wielkie gratulacje i oby tak dalej :)

Posted

estote napisał(a):
ta suczka, która jest u nas jest piękną, białą, młodą, sterylizowaną dziewczynką, bardzo grzeczną i bezproblemową. Była u koleżanki już dłuższy czas i nic... Ludzie potrzebują psów do kojców.

Naprawdę jesteście mistrzyniami drogie Panie :multi:
tyle psiaków w 1 tydzień? rewelacja!!!
wielkie gratulacje i oby tak dalej :)

Ja mam 2 psy do kojców.
ja ci tę białą dziewczynke wyadoptuje tylko potrzebuję duzo ładnych zdjęć. Wiesz , takich jak lubie.

Posted

postaram się o zdjęcia. mamy aparat na stanie, więc postaram się, ale pogoda brzydka ostatnio, więc nie wiem, co z nich będzie. A Nela to naprawdę piękna dziewczyna. Bardzo podobna do Śnieżki. Jeśli ludzie będą nadal dzwonić - dam kontakt do Ciebie. Dziś dam też znać co z tymczasem.

Posted

Brawa, brawa za organizację. Boska z was ekipa - ja Fokusiątko doogłaszam razem z Psotuchną na nowych stronkach, kończę dorzucać też Diankę tam gdzie reszta psików już jest. Dajcie mi dwa dni , a nie będzie strony gdzie ich nie ma:evil_lol:

Posted

Fokus i Psotencja od wczoraj na:
kupsprzedaj.pl
gieldaogloszen.pl
mammisia.pl
bono-polska.pl
dwukropek.pl
tablica.com
rozglos.net
adopcje.org.pl
zwierzeta.i-bazar.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
A za zasługą Klaudus__ Fokus na eoferty.pl - dziękaski:Rose:
jadzim dalej (dzień wolny od pracy:multi:)

Posted

Dziś jedziemy z Marcyhą na interwecję- ciężarna suka w jakiś ruinach, być moze trzeba będzie uśpić miot, napewno zrobić sterylkę.
Błagam o jakis tymczas na tydzień.

Posted

dziewczyny cz ktoś wspomoże szeryfiakowe psiaki, bo na jedzenie zostalo mi 20,00, więc na dlugo nie starczy, a z tego muszę jeszcze wyżywić Fokusa, Burysia, Tropika. Agata jak tam powiodła sie interwencja.